Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-09-2006   #451 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

walla bende msn le ilgili bi seyler ararkn bi baktimki burdayim sanirim mayisti 2006 nın ama iyiki girmisim super bi yer burasi yukardaki arkadas sanada selam bu arada HG

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-09-2006   #452 (mesaj-linki)

slm
yusuf ben
aslında bu benim ilk kayıt oluşum diil.ama askerlik nedeniyle üyelikten mahrum kaldım
şimdi tekrar bu çatının altına girmek çok hoş
bu siteyi oluşturanlara ve sunduklarınızdan istifade şansı vermelerinden ötürü çok teşekkür ederim.
herkese iyi seyirler...
Eski 23-09-2006   #453 (mesaj-linki)

Benim msx Aşkım ilk googlede başladı... msn avatarları ararken sürekli karşıma çıkıyordu. Bende inadına başka linklere tıklıyordum. Ama bir gün, bir ses bana , orda beni bekleyenlerin olduğunu söylüyordu sanki.. ve o hatayı yaptım, tıkaldım msxlabs'a. ve o an başladı ölümsüz aşkımız msx'le.. emeği geçen herkese tşklerimi bir borç bilir , bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim...
Eski 23-09-2006   #454 (mesaj-linki)
to20

Msn ile ilgili birşey arıyordum ve google yazdım ve siteyi beğendim üye oldum
Eski 23-09-2006   #455 (mesaj-linki)

herkese selam öncelikle böyle bi site olduğundan daha yeni haberim oldu ama şimdiden çok şey kaçırdığım apacık ortada benide arnıza kabul ederseniz sevinirim tekrar bu siteyi kuran arkadaşlarateşekkür ederim çalışmalarında da başarılar bende msn le ilgili birşey araken karşılaştım bu siteyle ve de iyiki karşılaşmışım çok güzel şeyler var burada...

Son Düzenleyen mrtgndz; 23-09-2006 @ 16:19. Sebep: teşekkür
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15307808 saniyede (63.75% PHP - 36.25% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz