Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 81

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.146 Cevap: 5.357
Wolfmann - avatarı
Wolfmann
Ziyaretçi
19 Kasım 2006       Mesaj #801
Wolfmann - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Wolfmann,
Siteyi tesadüfen gördüm,çok hoşuma gitti,emekli kamu görevlisiyim,emekli olunca yeni hobiler arayışındaydım,kahve kültürüm yok,Bilgisayar'la tanıştık,anlaşacağımızı umuyorum,Sitede mesaj yazacağım yeri yarım saat aradım bulamadım(Acemiyiz ya),sonunda buradaki bana yazılan mesajı silip yerine yazdım.İnşallah! hata yapmamışımdır,çok güzel bir site,emeği geçenlere tebrikler.Sevgilerimle...Msn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
bettyy - avatarı
bettyy
Ziyaretçi
19 Kasım 2006       Mesaj #802
bettyy - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar herkese tesadüfen burdayım ama ii gidiyo şimdilik, kayıttan 24 saat sonra giriş izni biraz keyfimi kaçırsada...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
elevit - avatarı
elevit
Ziyaretçi
19 Kasım 2006       Mesaj #803
elevit - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben bu siteyi bir arkadaşımın vasıtası ile öğrendim, çok memnunum.
Böyle bir site yaptığınız için çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum.İsmini vermek istemediğim arkadaşımada burdan teşekkür ediyorum.Yeni güncel konulardan bizleri bilgilendirirseniz seviniri.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
huma 56 - avatarı
huma 56
Ziyaretçi
19 Kasım 2006       Mesaj #804
huma 56 - avatarı
Ziyaretçi
ben 17 yaşındayim lise 2 ye gidiyorum sizinle tanışmam inanın bi tesadüf oldu avatarlara bakıyodum bu siteye girdim sanki hayatım değişti uff çok mükemmel bi site ee şimdide burdan ayrılamıyrum tiryakisi oldum benide bu güzel ailenize aldığınız için çok teşekkür ederim hr zaman birlikte olmak dileği ile
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
OzgurDeniz - avatarı
OzgurDeniz
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #805
OzgurDeniz - avatarı
Ziyaretçi
bende google sayesinde tanıştım çok ilginç bir site umarım hrkes huzurlu ve rahattır bende rahat olurum
ben izmirliyim özgür ismim görüşürüz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Toroslu - avatarı
Toroslu
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #806
Toroslu - avatarı
Ziyaretçi
Kusura bakmayın ama edebiyatım pek iyi değildir, öyle allı pullu güllü dallı cümleler kuramıyorum. Şindi benim Server'a bir msn yükledim. Sonra her Allahın günü bir pencere açılıyor ve kayıt olmamı filan istiyor. Yok seri numarası yaz, yok bilmem ne.. ayar oldum yahu. Bu arada arama motoruna "MSN Messengeri Sistemden Tamamen Kaldırmak ve sinir bozucu kepek yapıcı proğramdan kurtulmak2 diye yazınca sizin sitenin linki çıktı. Orda bir şey açmak isterkene üye olmam gerektiği anlatan bir yazı göördüm ve gerisini artık herkes biliyor... Hoşbulduk Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
MARLON - avatarı
MARLON
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #807
MARLON - avatarı
Ziyaretçi
recruit87 sayesinde tanıştım tşkler arkadaşıma .....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Beyaxkurt - avatarı
Beyaxkurt
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #808
Beyaxkurt - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben kısaca Beyaxkurt bu siteye hep giriyordum çok beyeniyordum o yüzden üye oldum iyi ki olmuşuşm çok mutluyum teşekkür ederim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
gnc_turk10 - avatarı
gnc_turk10
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #809
gnc_turk10 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Grin Msn Grin Msn Grin BEN SİZİNLE ZONE ALARM VAZITASI İLE TANIŞTIM. BİR GÜN ZON ALARM YÜKLEDİM AMA NASIL KULLANILDIĞI HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOKTU. GOOLE DAN ZONE ALARM KULLANIMI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEDİM VE YAZDIM ZONE ALARM HAKKINDA BİLGİ DİYE ARAMA CUBUĞUNA VE DAHA SONRA ZİZİN SİTEYLE HARŞILAŞTIM VE BİR BAKAYIM DEDİM BAKTIKTAN SONRA TABİKİDE GÜZEL BİLGİLER BULDUM. VE KENDİ KENDİME BEN BURAYA KATILAYIM DEDİM. SADECE HOŞUMA GİDEN BİLGİLER DEĞİL KATILIMLAR İNSANLARIN ARALARINDAKİ YARDIMLAŞMA OLDU BENİ BU SİTEYE CEKEN .Msn Happy Msn Happy Msn Happy Msn Happy

Msn Wink Msn Wink Msn Cool Msn Cool Msn Grin Msn Grin Msn Happy Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
MIZRAK - avatarı
MIZRAK
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #810
MIZRAK - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar bende resimararken buldum cok hos bir siteye raslamisim iykide acmisim birde resimleri daha dogrusu msn göz kirpmalari birde yükliye bilsem ugrasdimda olmdi be bir yerde yanlislik yapiyomama nerde anlamis deyilim yani arkadaslar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.