Beşir Atalay (Beşir Atalay Kimdir? - Beşir Atalay Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Siyaset tr
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-07-2008   #1 (mesaj-linki)
TiglonBoYs
Beşir Atalay (Beşir Atalay Kimdir? - Beşir Atalay Hakkında)

58. VE 59. HÜKÜMET DEVLET BAKANI

KESKİN - 1947, Mehmet - Memduha - Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Master ve Doktora - İngilizce - Sosyolog, Prof.Dr., Öğretim Üyesi - Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi, DPT Sosyal Planlama Daire Başkanı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kırıkkale Üniversitesi Kurucu Rektörü, Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatörü - Devlet Bakanı - Evli ve 3 çocuk babası.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 31-08-2009   #2 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Beşir Atalay (Beşir Atalay Kimdir? - Beşir Atalay Hakkında)

[QU
OTE]beşir atalay nereli[/QUOTE]
İÇİÇLERİ BAKANI BEŞİR ATALAY NERELİDİR?
Eski 31-08-2009   #3 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Cvp: Beşir Atalay (Beşir Atalay Kimdir? - Beşir Atalay Hakkında)

Biyografisi

Beşir Atalay 59. Hükümet - Erdoğan Hükümeti'nde ve öncesindeki 58. Hükümet - Gül Hükümeti'nde Devlet Bakanı (bağlı kurumları arasında DİE, TİKA, RTÜK, TRT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu) ve AKP Ankara milletvekillerindendir.

1947'de günümüzde Kırıkkale (il)'inde bulunan Keskin ilçesinin Armutlu köyünde doğmuştur.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, aynı okulda master ve doktora yapmıştır. Erzurum Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi, DPT Sosyal Planlama Daire Başkanı, Marmara Üniversitesi öğretim üyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kırıkkale Üniversitesi Kurucu Rektörü, Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatörü sıfatlarını taşımaktadır. İngilizce bilir ve evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Wikipedia
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
atalay, beşir, hakkında, kimdir
besir atalay kimdir, besir atalay nereli, besir atalay nerelidir, besir ayvazoglu kimdir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Beşir Atalay (Beşir Atalay Kimdir? - Beşir Atalay Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Atilla Atalay (Atilla Atalay Kimdir? - Atilla Atalay Hakkında) probLem girL Edebiyat tr 0 06-08-2008 21:41
Erdoğan Atalay (Erdoğan Atalay Kimdir? - Erdoğan Atalay Hakkında) KisukE UraharA Sinema ww 1 30-07-2008 16:47
Beşir Ayvazoğlu (Beşir Ayvazoğlu Kimdir? - Beşir Ayvazoğlu Hakkında) TiglonBoYs Edebiyat tr 0 27-07-2008 12:05
Mahmut Atalay (Mahmut Atalay Kimdir? - Mahmut Atalay Hakkında) ReaLin Spor tr 0 29-11-2006 09:39
Beşir Fuat ( Beşir Fuat Kimdir? - Beşir Fuat Hakkında ) Kral_Aslan Edebiyat tr 0 13-11-2006 12:24