| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sitenizdeki "Yardım Hattı" özelliğini kendi siteme nasıl eklerim?
siteye girdiğim zaman kırmızı köşede ufak kutucuk var yardım hattı diye onu nasıl yaptınız benimde sitem var ama bunu yapmak istiyorum. Teşekkürler... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sitenizdeki "Yardım Hattı" özelliğini kendi siteme nasıl eklerim? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Ziyaretçi forumunu kendi siteme nasıl eklerim?
Merhaba arkadaşlar. Sitenizde herşey hoş ama şu en sağ altta sorun cevaplayalım! bölümünü kendi sitemize nasıl entegre edebiliriz. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Bende forumumda böyle bir yer acmak istiyorum,nasıl yapabilirim?
Merhaba bende forumumda ziyaretcilerin soru sorabilecegi bir bölüm acip ziyaretcilere bu bölümde konu cma hakki verdim yanliz bende ziyaretciler " Kullanıcı Adınız: " kismina herhangibir nick girmezse konu gönderilmiyor ve söyle bir uyari cikiyor Bu Kullanıcı ismi Forumumuzda başka bir Üye tarafından kullanılıyor. Eğerki Siz Kayıtsız Üye iseniz: Şifrenizimi unuttunuz? bu sorunu nasil asarim yardimci olurmusunuz lütfen.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bende forumumda böyle bir yer acmak istiyorum,nasıl yapabilirim?
lütfen ADMİN le iletişime geçiniz
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| MsxLabs'taki...
Arkadaşlar şu MsxLab'taki Sorun Cevaplayalım felan diyor sayfa ile blirlikte geliyor onun kodunu bulabilirsiminiz.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsxLabs'taki... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| 'Sorun cevaplayalım' ifadesinin kodları nelerdir?
Köşedeki sorun cevaplayalımın kodlarını veya nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim ![]() "Sistemi değil sadece resmi eklemeyi soruyorum yanlış anlaşılma olmasın "
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| eklerim, siteme, sitenizdeki, yardım hattı, özelliğini |
Sitenizdeki "Yardım Hattı" özelliğini kendi siteme nasıl eklerim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-08-2009 11:27 |
| Ekim Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları | NeutralizeR | Üyeler Hakkında | 42 | 03-10-2008 02:37 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| "Digg this Post" Nasıl Kullanılır? | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 4 | 11-12-2007 11:09 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |