| | #1 (mesaj-linki) | |
| Oscar Wilde'ın eserleri nelerdir?
oscar wildenin eserleri nelerdir araştırıop bulamıom lütfen sölermisiniz ödevim varda acele aba lütfen çabUK OLUN
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oscar Widenin eserleri nelerdir | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oscar Wilde'ın eserleri nelerdir?
abici m hayatı değil be eserleri lütfe bulunda şuraya bi zahmet yazın yaw bak lütfen diorum seviyenize inemk istemiorum
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
En beğendiğim eseri dorian gray in portresi ...ben bir şeyler bulurken siz de google-layın lütfen bi de mutlu prens var piyasada çocuk kitabı olarak bulabilirsiniz ...onu çok beğenmedim ... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Ama seviyemize inmezseniz anlaşamayız )) Biz köleler biraz laftan anlamayız )))))
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
öyle mi anlaşılıyor..tabii ses tonu muzip ifade vs olmayınca ..emotikonlar bile bazen yetmiyo iyi be ukalayım ,nerdüm, ikide bi yüzüme vurmayın ameliyatla beynimi aldıracağım herkes rahat edecek | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
abi burada eserleri diye birşey yazmıyor çok üzgününmlütfen çıksın ben adnadan büşra ölker
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Oscar Wilde'ın tüm eserleri: Aforizmalar Balıkçı ve Ruhu Candan Dost De Profundis Dorian Gray'in Portresi Dünyanın Tek Gerçek Hayaleti Lord Arthur Savile'in Suçu Muhteşem Havai Fişek Mutlu Prens Mutlu Prens ve Diğer Öyküler Narlı Ev Reading Zindanı Baladı Seçme Hikayeler Sosyalizm ve İnsan Ruhu Teleny Yıldız Çocuk | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| eserleri, nelerdir, oscar, wildeın |
| oscar wilde in eserleri, oscar wilde nin eserleri, oscar wildenin eserleri, |
Oscar Wilde'ın eserleri nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Oscar Wilde (Oscar Wilde Kimdir? - Oscar Wilde Hakkında) | Blue Blood | Edebiyat ww | 3 | 3 Hafta Önce 09:59 |
| Oscar Pistorius (Oscar Pistorius Kimdir? - Oscar Pistorius Hakkında) | KisukE UraharA | Spor ww | 2 | 23-02-2009 12:45 |
| Oscar Míguez (Oscar Míguez Kimdir? - Oscar Míguez Hakkında) | Blue Blood | Spor ww | 1 | 26-01-2009 00:24 |
| Oscar Cardozo (Oscar Cardozo Kimdir? - Oscar Cardozo Hakkında) | TiglonBoYs | Spor ww | 1 | 20-01-2009 13:59 |
| Oscar Peterson (Oscar Peterson Kimdir? - Oscar Peterson Hakkında) | Blue Blood | Müzik ww | 1 | 11-07-2008 13:37 |