Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-12-2008   #1 (mesaj-linki)
Anycool T818 telefonda yaşadığım soruna yardımcı olur musunuz?

yaaa bune ark lerim ben elektronikciyim kafayı taktım bi telefon aldım model:anycool t818
sonra internetten araştırdım bi kod buldum *#3643366# diye orada hard speed sim vardı buyazıya tıkladım telefon off yani açılmoyur buna bazı programlar verdiler infinity box ve spiderman gibi bana kesin olacak bir programı gönderin nolur infinity mi spidermanmı altta bana gereken şeyler var nolur bi yardım hatalarıda altta resim koydum infinitynin kini koyamadım ama ondada smart card diye bi hatayla karşılaşıyorum !!! bilgi please

PROGRAM
RESİMLİ ANLATIM
ANYCOOL T818 UYACAK USB DRİVER
RX TX GND ŞEMASI VE KESİN SONUÇÇ NOLUR YAA

BİLİYORUM BU GİBİ PROGRAMLARA DÜNYANIN PARASINI VERİYOSUNUZ AMA İNSAN İNSANA MUHTAÇTIR NEYSE LAFI GEVELEMİYİM HERKESE İYİ GÜNLER ACİLL YARDIM YAAA

HATA BU:

buna yardım edecek olan ya mesaj yassın yada msnden bana ulaşsın
emaillerinizi yada mesajj larınızı bekliyorum

ACİLLLLLLLLLLLL PM PLEASE

Son Düzenleyen Keten Prenses; 12-12-2008 @ 22:00.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-12-2008   #2 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı
Cvp: Anycool T818 telefonda yaşadığım soruna yardımcı olur musunuz?

anycool telefonlar almayın alırsanızda ayarlarını pek kurcalamayın *#3643366# kodunu girerek işletim sistemini yada flash yazılımını sildiğiniz söyleniyor yani telefoncular böyle diyorlar yapmanız gereken iyi bir telefon servisine götürmek.... ve servise sorun "daha önce kilitli anycool telefon açtınızmı?" eğer açtıysalar telefonunuzu o servise emanet edin 5 ile 10 ytl arasında (flash) yazılım atarak telefonu açıyorlarmış

ayrıca verdiğiniz resimler açılmıyor ben direk linkleri sizin yerinize ekleyeyim belki yardım edenler çıkar..

Eski 04-12-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Anycool T818 telefonda yaşadığım soruna yardımcı olur musunuz?

ARKADAŞ BİKERE SENİN İNFİNİTY BOX YADA SPİDERMAN BOX KUTUN VARMI ONA İHTİYACIN VAR ZANNEDERSEM GİTTİGİDİYORDA SATIYORLAR

BOŞUNA ÜZÜLME SANIRSAM FİYATI 50-120 ARASI DEGİŞİYOR

anlaşıldımı dedigin anlıyorum aynısı başıma geldi onun box dedikleri aleti alman lazım
hdi geömişolsun arkalaş

Son Düzenleyen murattist19; 04-12-2008 @ 18:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-02-2009   #4 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
kapanan telefon

anycoool kapanıyor nasıl açılır ve ben bunlara oyun program nasıl yüklerim
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
any cool t 818, any cool t818 program, any cool t818 programları, anycool t818, anycool t818 driver, anycool t818 usb driver, anycool telefon programları, anycool usb driver, t818, t818 program,
Anycool T818 telefonda yaşadığım soruna yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 27-05-2009 15:48
Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 19-01-2009 18:48
FIFA 2007 oyununu açamıyorum, yardımcı olur musunuz? ünal52 Soru-Cevap 2 30-11-2008 13:58
Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 29-11-2008 19:25
Amd 3200'e Win98 kuramıyorum yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 19-11-2008 11:06