Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Benim ''@'' işareti olmuyor yardım eder misiniz?

Bu konu Soru-Cevap forumunda Ziyaretçi tarafından 2 Ocak 2009 (17:09) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
280501 kez görüntülenmiş, 68 cevap yazılmış ve son mesaj 3 Kasım 2012 (18:01) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 2.94  |  Oy Veren: 35       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 2 Ocak 2009, 17:09

#1 (link)
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Beim Et işareti olmuyo LüTfen Yardım Edinnn
  • Etiketler:
  • et isareti
  • et nasil yapilir
  • et tusu
En İyi Cevap kompetankedi tarafından gönderildi
@ işareti ALT GR tusu ile (klevyenin ara cubugunun hemen sağında bulunur) Q tusuna aynı anda basılmak suretiyle çıkar. Eğer sizde bu çıkmıyor ise muhetemeln standart klevye ayarlarınız yapılmamış yada yanlış ayarlanmıştır.

Ekranın en sağ alt köşesinde saatin bulundugu alanın başında klevye ayarınızı temsil eden TR yada EN olarak gösterilmiştir. Bunları kontrol ediniz. Gerekiyor ise tekrar ayarlayınız..
Eski 2 Ocak 2009, 17:29

#2 (link)
Bir Dünyalı
kompetankedi - avatarı
@ işareti ALT GR tusu ile (klevyenin ara cubugunun hemen sağında bulunur) Q tusuna aynı anda basılmak suretiyle çıkar. Eğer sizde bu çıkmıyor ise muhetemeln standart klevye ayarlarınız yapılmamış yada yanlış ayarlanmıştır.

Ekranın en sağ alt köşesinde saatin bulundugu alanın başında klevye ayarınızı temsil eden TR yada EN olarak gösterilmiştir. Bunları kontrol ediniz. Gerekiyor ise tekrar ayarlayınız..
Eski 2 Ocak 2009, 17:41

#3 (link)
MeLL
Ziyaretçi
@ işareti klavyenin ctrl + Alt tuşlarına aynı anda basıp Q tuşuna basmakla oluşur.Klavyede sağ tarafta bulunurlar.

Ayrıce bu ayarlar Q klavyede TR içindir.
Eski 8 Eylül 2009, 12:32

#4 (link)
Misafir
Ziyaretçi
ET İŞARETİ NASİL YAPILIR
Eski 18 Aralık 2009, 18:48

#5 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Q İŞARETİ NASIL KONULUR MSN YE.
Eski 6 Ocak 2010, 03:09

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi
et işareti nasıl yapılır
Eski 6 Ocak 2010, 03:40

#7 (link)
Never Say Never Agaın
asla_asla_deme - avatarı
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
et işareti nasıl yapılır
Alıntı:
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

.
Eski 25 Şubat 2010, 13:17

#8 (link)
Misafir
Ziyaretçi
et isareti nasıl yapılıyo
Eski 16 Mart 2010, 00:41

@ ŞÖYLE YAPILIR!

#9 (link)
Misafir
Ziyaretçi
@ işareti ctrl+alt ve Q ye aynanda basarak yapılır.
Eski 8 Nisan 2010, 14:31

#10 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Kalp işareti nasl yapılıyor
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Benim ''@'' işareti olmuyor yardım eder misiniz? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN açamıyorum, yardım eder misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 47 11 Mart 2013 20:31
Sims 3 yüklememe yardım eder misiniz? elifkan Soru-Cevap 4 28 Haziran 2012 17:12
Uzunluk birimi sorularının çözümü nasıldır? Ziyaretçi Soru-Cevap 8 18 Mayıs 2012 15:39
MSN'e giremiyorum yardım eder misiniz? enginsoy Soru-Cevap 10 23 Kasım 2010 13:05
Harddisk açılmıyor yardım eder misiniz? Rower Soru-Cevap 12 10 Mayıs 2010 17:41

Yeni Soru
Sayfa 0.186 saniyede (56.06% PHP - 43.94% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:04
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi