Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Benim ''@'' işareti olmuyor yardım eder misiniz?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
Beim Et işareti olmuyo LüTfen Yardım Edinnn
|
En İyi Cevap kompetankedi tarafından gönderildi
|
@ işareti ALT GR tusu ile (klevyenin ara cubugunun hemen sağında bulunur) Q tusuna aynı anda basılmak suretiyle çıkar. Eğer sizde bu çıkmıyor ise muhetemeln standart klevye ayarlarınız yapılmamış yada yanlış ayarlanmıştır. Ekranın en sağ alt köşesinde saatin bulundugu alanın başında klevye ayarınızı temsil eden TR yada EN olarak gösterilmiştir. Bunları kontrol ediniz. Gerekiyor ise tekrar ayarlayınız.. |
| | Benim ''@'' işareti olmuyor yardım eder misiniz?#2 (link) |
| Bir Dünyalı |
@ işareti ALT GR tusu ile (klevyenin ara cubugunun hemen sağında bulunur) Q tusuna aynı anda basılmak suretiyle çıkar. Eğer sizde bu çıkmıyor ise muhetemeln standart klevye ayarlarınız yapılmamış yada yanlış ayarlanmıştır. Ekranın en sağ alt köşesinde saatin bulundugu alanın başında klevye ayarınızı temsil eden TR yada EN olarak gösterilmiştir. Bunları kontrol ediniz. Gerekiyor ise tekrar ayarlayınız.. |
| | Benim ''@'' işareti olmuyor yardım eder misiniz?#7 (link) | |
| Never Say Never Agaın | Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Benim ''@'' işareti olmuyor yardım eder misiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN açamıyorum, yardım eder misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 47 | 11 Mart 2013 20:31 |
| Sims 3 yüklememe yardım eder misiniz? | elifkan | Soru-Cevap | 4 | 28 Haziran 2012 17:12 |
| Uzunluk birimi sorularının çözümü nasıldır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 18 Mayıs 2012 15:39 |
| MSN'e giremiyorum yardım eder misiniz? | enginsoy | Soru-Cevap | 10 | 23 Kasım 2010 13:05 |
| Harddisk açılmıyor yardım eder misiniz? | Rower | Soru-Cevap | 12 | 10 Mayıs 2010 17:41 |