| | #1 (mesaj-linki) | |
| Lisede teşekkür almak için ortalama kaç puana ihtiyaç var?
lise 1 öğrencisiyim. ortalamam 70,486 ama teşekkür alamadım.oysa ki 70 'in üstü teşekkür alıyor.soruma cevap verirseniz çok sevinirim.cevabınız için şimdiden teşekkürler...
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Lise'de teşekkür almak için ortalama kaç puana ihtiyaç var?
notlarınızdan biri 5 lik sisteme göre 2 ise puanınız yetsede teşekkür alamamış olabilirsiniz.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
zayıfın var mı varsa alamazsın ama benim bildiğim ortalama başarı puanın 70 üstü olunca alıyorsun.Benm de 2 im vardı ama aldım.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Lise'de teşekkür almak için ortalama kaç puana ihtiyaç var?Eğer 1 Olan Notunuz Yoksa ve Notlarınızı puan Üzerinden Hesapladığınızda 70,486 Tutuyorsa Kesinlikle Teşekkür Belgesi Almanız Gerekir Not Ortalaması Puan Olarak 70 ve Üzeri Olan Öğrenciler Teşekkür Belgesi Almaya Hak Kazanır | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
270 PUANLA HANGİ LİSE KAZANILIR
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Lisede teşekkür almak için ortalama kaç puana ihtiyaç var?
ben 9. sınıf öğrencisiyim puanım kaç olusa taktir kaç olursa teşkür alırım şimdiden saolun şekerler :d
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Lisede teşekkür almak için ortalama kaç puana ihtiyaç var?
yha arkadaşlar bn 9.sınıf ögr.puanım kaç olursa teşekür alırım
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Lise'de teşekkür almak için ortalama kaç puana ihtiyaç var? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Lisede teşekkür almak için ortalama kaç puana ihtiyaç var? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bir bisikletin saatteki ortalama hızı ortalama ne kadardır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Hafta Önce 19:24 |
| @co.uk uzantılı msn adresi almak için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 05-10-2009 14:40 |
| Eylül ayı için doların ortalama kur değeri nedir? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 24-09-2009 18:32 |
| MSN'den MP3 almak için ne yapmalıyım? | =POET= | Soru-Cevap | 1 | 08-06-2009 20:24 |
| ÖSS'de düşündüğüm eğitim için lisede hangi alanı tercih etmeliyim? | morkedi | Soru-Cevap | 1 | 27-05-2009 15:38 |