Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim puanım 3.72 teşekkür alabilirmiyim
Teşekkür ve/veya takdir belgesi almak için puan ortalamanızın 70,00 ve üzeri olması gerekiyor.
Not ortalamanız ile takdir ve/veya teşekkür belgesi alıp alamayacağınızı hesaplayamazsınız.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ben lise 3 e gidiyorum puan olarak hesapladığımda 70.84 çıkıyor ben teşekkür alabilirmiyim? lütfen cavap verin
Evet, teşekkür belgesi alabilirsiniz.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşım illahaki 70 gerekmez.67-68 gibi notlarla da alınıyor.teşekkür ( yani 70 e yakın bir not olsun 3,5 u geçmesi gerekir...)
Bahsettiğiniz sistem artık uygulanmıyor.
Benim not ortalamam 3,50 ben teşekkür alırım diye bir şey yok artık.
Puan ortalamanız 70,00 ve üzeri olmadığı sürece teşekkür alamasınız.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim notum 75 ama karnemde 1 tane 3 oldugu için yesekkür alamadım oysa 70üstü tesekkür oluyor ya da not hesaplamaları her okul için farklı oluyor 
Puan hesaplamaları hiç bir okulda farklı değildir. Ortalamayı okullar hesaplamıyor. Elektoronik ortamda hesaplanıyor...
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşalr ben meslek lisesinde 3. sınıf bitiriorum rehberlik dersi ile birlikte haftalık ders saati 40 ortalama hesaplanırken 39 saat olarak mı yoksa 40 saat olarak mı hesaplamamız gerekior ben 40 ile hesapladığımda ortalamam 3,72..39 ile hesapladığımda 3,82 çıkıor son durum olarak teşekkür belgesi ortalama notu kaç acaba?? 3.50 den mi başlıor yoksa 3.75 den mi???
Hesaplama yaparken rehberlik dersiniz ortalamaya katmayacaksınız. Teşekkür belgesi alıp alamayacağınızı öğrenmeniz için puan ortalamanızı hesaplamanız gerekiyor. Puanlarınızın ortalaması 70,00 ve üzer ise teşekkür
85,00 ve üzeri isi takdir belgesi alabilirsiniz.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba.Ben lise 3 sayısal öğrencisiyim.Kimya ve geometri notlarım 2.Ama ortalamam 79.Teşekkür alabilirmiyim?Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...
Evet 79 ile teşekkür alabilirsiniz.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı kyle çok teşekkür ederim ama 2 tane 2im olması bi sorun oluşturmuyor yani öyle mi?
Hayır 2 tane 2nizin olması bir sorun oluşturmuyor. (:
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkdaşlar ben 10.sınıf öğrecisiyim puan ortalamam 69,82 çıkıo ben teşekür alabilirmiyim acil yardım lütfen..!!! ?????
Teşekkür alabilmek için ortalamanızın 70,00 ve üzeri olması gerekiyor. Ortalamanız 69,99 olsun yine teşekkür alamazsınız.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ortalamam 67 tesekkür alamam değil mi matematk dil anlatm edebiyat 4 
Teşekkür belgesi alamazsınız.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim düz lisede lise 1 im ve ortalamam 69,55 teşekkür alabilirmiyim
yardım edin acill...
Teşekkür belgesi alabilmek için ortalamanızın 70,00 ve üzeri olması gerekiyor.
Ortalamanınz 69,99 olsa bile teşekkür alamazsınız. Arada büyük bir fark yok. Bir öğretmeninizden rica ederek bir sözlünüzü yükselttirirseniz, fark kapanır.