Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
Eroini damardan değil folyoda kaydırma şeklinde alıyorum bırakmak için ne yapmam lazım lütfen acele cevap atarsanız sevinirm
Benzer Konular:
Etiketler:
|
Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir? | |||
_KleopatrA_ | Alıntı:
Alıntı:
|
| | Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir?#2 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
Bu konuda ilgili bir merkeze gidip yardım almanız sizin için en iyisi olacaktır.Lütfen ihmal etmeyiniz.Allah(C.c.) yardımcınız olsun. | |
| | Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir?#4 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları | Herseyden once istemelisiniz bir laf vardirya istemek basarmanin yarisidir diye.Daha sonra bu tur aliskanliklardan bir profosyonel yardim almadan kurtulmak hicte kolay deil.Bir saglik kurulusuna basvurarak tedavi olun umarim birakirsiniz. |
| | Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir?#5 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
| |
| | Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir?#6 (link) |
| Ziyaretçi |
eroin bagımlısı tüm kardeşlerime allah yardım etsin egr bizi duyan varsa lütfen yardım edin ben 2yıldır folyoda kaydırarak eron kullanıyorum tıbbi tedavi görmeden bırakmak istiyorum maddeyi almadan 2 gün dayana biliyorum fazlasını başaramıyoprum ücüncü gün neyaparsam maddeyi almadsan dayana bilirim.eger ben bu maddeyi bırakırsam bulundugum yerdeki narkotik polisine cok büyük işler verip tüm torbacıları bitirecegim cünkü ne cektigimi anlıyorsunuzdur yazık oluyo bu genclige
|
| | Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir?#8 (link) | ||
| Eski Üyelerin Ruhları | Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir?#10 (link) | ||
| Ziyaretçi | Alıntı:
Alıntı:
| ||
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmanın yolları nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sedef hastalığından kurtulmanın yolları ve tedavisi nedir? | ahmetcan kast | Soru-Cevap | 13 | 4 Ocak 2013 23:45 |
| Cinlerden kurtulmanın yolları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 24 | 20 Aralık 2012 16:04 |
| Alkol alışkanlığından kurtulmanın yolları nedir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 1 Kasım 2011 19:59 |
| Bilgisayar alışkanlığından kurtulmanın yolları nelerdir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 16 Ekim 2009 20:23 |
| Bilgisayardaki Zararlılardan Kurtulmanın Yolları | c0lin | Donanım | 0 | 8 Temmuz 2008 22:39 |