Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Uğurböceği ne ile beslenir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
uğurböceği ne ile beslenir?
|
En İyi Cevap kompetankedi tarafından gönderildi
| UĞUR BÖCEĞİ Uç uç böceğim, annem bana terlik, pabuç alacak.. * Baharın gelmesiyle birlikte bahçeleri dolduran uğur böcekleri bitkilere zarar veren yaprak bitlerinin düşmanıdır. Bir uğur böceği hayatı boyunca yaklaşık 5.000 tane bitki zararlısı yer.... devamı için tıklayınız: http://www.msxlabs.org/forum/dogadan...resimleri.html |
| | Uğurböceği ne ile beslenir?#2 (link) |
| Bir Dünyalı | UĞUR BÖCEĞİ Uç uç böceğim, annem bana terlik, pabuç alacak.. * Baharın gelmesiyle birlikte bahçeleri dolduran uğur böcekleri bitkilere zarar veren yaprak bitlerinin düşmanıdır. Bir uğur böceği hayatı boyunca yaklaşık 5.000 tane bitki zararlısı yer.... devamı için tıklayınız: http://www.msxlabs.org/forum/dogadan...resimleri.html |
| | Uğurböceği ne ile beslenir?#7 (link) |
| Ziyaretçi |
Arkadasim yaklasik 2 ay once memleketten geldim gelirken biraz meyva getirdim icinden 1 tane ugur bocegi cikti elimle tutup mutfak tezgahina koydum iki aydir orda ne yiyo ne iciyo bilmiyorum ama beraber yasayip gidiyoruz bigun ona zarar vericem diye cok korkuyorum o benim resmen evcil hayvanim oldu bazen kayboluyo uzuluyorum gitti diye ama sonra tekrar ortaya cikiyo |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
| Uğurböceği ne ile beslenir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Atlar ne ile beslenir? | ZİYARETÇİ | Soru-Cevap | 9 | 5 Mayıs 2013 18:20 |
| Kuğu ne ile beslenir? | Misafir | Soru-Cevap | 21 | 2 Mayıs 2013 20:53 |
| Aşk ne ile beslenir? | HerHangiBiri | Anketler | 14 | 22 Nisan 2013 15:08 |
| Atmaca ne ile beslenir? | Misafir | Soru-Cevap | 60 | 15 Ekim 2012 19:31 |
| Penguenler ne ile nasıl beslenir? | Misafir | Soru-Cevap | 9 | 11 Ekim 2012 21:02 |