Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.259 Cevap: 1.820
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
28 Kasım 2006       Mesaj #31
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 28.11.2006 , Salı
line
Sponsorlu Bağlantılar
Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamaya gayret etmelisiniz. Eğer aranızda problem yaratan önemli bir sorun varsa, baskı yapmak problemi çözmek için iyi bir yöntem olmaz. İş bağlantılarınızda bazı ertelemeler faydalı olabilir. Zamanlama konularında hassas olmanız gereken günler içindesiniz. Mali bakımdan her şeyden önce bugünü kurtarmanız için fırsat ve destek bulacaksınız, fakat ilerisi için ciddi teşebbüsleriniz olmalı. Ses tellerinize ve boğazınıza dikkat etmeniz önemli.


YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
29 Kasım 2006       Mesaj #32
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 29.11.2006 , Çarşamba
line
Sponsorlu Bağlantılar
Bugün uzun zamandır arkadaşınız olan birisinin sizin için farklı duygulara sahip olduğunu görebilirsiniz. Onunla açık açık konuşmayı denemelisiniz. İş ilişkilerinde çok başarılı olabileceğiniz bir dönem. Bunu avantajınıza kullanmak aslında sizin elinizde. İsterseniz olumlu neticelenecek bağlantılar kurabilir ve amaçlarınıza kolaylıkla erişebilirsiniz. Yaklaşan borçların neden olduğu sıkıntı, stres yaratıyor. Endişe etmeyin, her şey düzelecek. Bilmediğiniz ilaç almamaya dikkat edin.

YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
30 Kasım 2006       Mesaj #33
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 30.11.2006 , Perşembe
line
Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz. Hep başarı istiyor ve iş arkadaşlarınızı buna odaklayarak fazla baskı kuruyorsunuz. Biraz daha esnek olmaya gayret gösterin. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Formunuzu korumak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
1 Aralık 2006       Mesaj #34
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 01.12.2006 , Cuma
line
Bugün kendinizi çok orijinal ve büyülü bir kişilikte hissedeceksiniz. Hiçbir tuhaf şey sizi şaşırtmayacak. Teknik konularda, genel canlılığınızda ve işinizle ilgili beceriniz olumlu çalışacak. Daha önce çözemediğiniz sorunların hakkından geleceksiniz. Bugün özgür ve ruhen coşkulu halinizi sevdiğiniz insan da farkedecektir. Yeterki gerilimden uzak durun ve içinizdeki hoş duyguları güzelce ifade edin.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
2 Aralık 2006       Mesaj #35
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 02.12.2006 , Cumartesi

Size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir veya siz en ufak birşeyden agresif tavırlar içine girebilirsiniz. Gevşeyin ve bu durumun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir. Kimseye acı söz söylememeye çalışın. Size çok yakın olan insanla duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir veya olaylar geçebilir. Bunun yerine kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temaslarınızı sürdürmeye devam edin. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde ve meselelerde çok dikkatli olun. Onları kızdırabilirsiniz.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
3 Aralık 2006       Mesaj #36
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 03.12.2006 , Pazar

Rahat tavırlarınız onu sinirlendiriyor. Hiçbirşey açıklamadan çekip gitmeniz onu çok kırmış durumda. Gönlünü almak artık size düşüyor. Ne olursa olsun sizden vazgeçmesi zor. Cazibenizle olan etkileyin ve bir jestle onu hala sevdiğinizi gösterin. Göreceksiniz herşey yoluna girecek.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #37
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 04.12.2006 , Pazartesi

Yurtdışıyla ilgili bir iş görüşmeniz bugün başarıyla sonuçlanacak. İleriye dönük kararlarınız için eğitimle ilgili bir başvuruda bulanacaksınız. Bu gelişme nedeniyle bazı planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki buzları eritecek bir konuşma yapacaksınız. Birbirinize duyduğunuz sevgi beraberliğinizin devamını sağlayacak. Saat 14:30- 15:30 arası yönetici gezegeniniz venüs size ışıltı ve güçlü enerjiler getirecek.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #38
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 05.12.2006 , Salı

Bugün kişiliğinizin yaratıcı özelliklerini ve yeni fikirlerinizi yansıtmak için gerekli canlılığa sahipsiniz. Bazı projelerin liderliğine soyunabilirsiniz. Bugün çocuklarla ve otorite konumundaki insanlarla olan ilişkiler daha verimli ve sizi ödüllendirecek şartlarda gelişecektir. Kendinizden emin, cesur, çekici ve karşınıza çıkan kim olursa olsun olumlu ilişkiler kuran birisi olacaksınız. Egonuz kontrol altında ve gereken yerlerde alçak gönüllü davranacaksınız. Bugün ayrıca, anlaşılmamaktan korkmadan önemli fikirlerinizi ifade edebilirsiniz. Bugünkü enerjiniz başarılı bir iletişimde bulunmanızı sağlayacaktır. Düşünce tarzınız çabuk ve net olduğundan ticaret faaliyetleri başarılı gidecektir. Yaratıcılığınız ve kendinizi ifade etmenizi sağlayan konularda başarılı olacaksınız.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
6 Aralık 2006       Mesaj #39
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 06.12.2006 , Çarşamba

Bugün zihinsel ufkunuz oldukça geniş olacaktır. Bilincinizi yeni yerlere giderek, yeni insanlarla tanışarak genişletebilirsiniz. Düşünceleri ve hayat görüşleri sizden farklı olan insanlar ile uzlaşmak için olumlu bir gündür. Farklı hayat görüşlerine karşı esnek davranmanız işinize yarayacaktır. Sıcaklığınız ve cazibeniz bugün artacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güçlü bir sevgi ve uyum dalgası geliştiğinden onunla anlaşmanız, birbirinizi anlamanız ve ahenk oluşturmanız kolaylaşacaktır.
Çevrenizdeki insanlar da bugün, sizin gerçek bir dost olduğunuzu hissedeceklerdir. Mesleki açıdan da uygun enerjiler altındasınız. Öncü enerjinizle bir işi başlatabilir yada girişimde bulunabilirsiniz. Ailenizin de desteği sayesinde kendinizi huzurlu ve dengeli hissedeceğiniz birgün olduğunu bilmelisiniz. Patron konumunda kişilerle aranızdaki sözel ifadeniz güçlenir. Ne zamandır konuşmayı düşündüğünüz projenizle ilgili bilgileri onlara sunabilirsiniz. İşinizle alakalı konuların başarılı geçecek olması sizin de duygusal olarak kendinizi güvende hissetmenize yol açacaktır.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #40
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 07.12.2006 , Perşembe

Bugün kendinizi ifade gücünüz ve aşk ilişkiniz adına yenilikler yaratmak isteğiniz yoğun olacaktır. Birlikte olduğunuz kişi size daha ilgili davranabilir, aynı şekilde siz de ona karşılık verebilirsiniz. Özgür düşüncelerinizle bugün her alanda değişimler yaşamak isteğiniz yoğun olacaktır. İfade şekliniz bugün her zamankinden daha hızlı ve orjinal tarzda olabilir.

Gün boyu aşkla ilgili konularda özgürce kararlar vermek ve bunları uygulamak niyetinde olacaksınız. Süregelen bir ilişkiniz yoksa, bugün bir adım atarak yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi yabancı uyruklu biri olabilir. İlginizi çeken bu insanla biraraya gelerek romantik bir gece yaşayabilirsiniz. Şaşırtıcı gelişmeler yaşayacağınız bugünde, içinizdeki duyguları rahatça ifade edebilirsiniz.

Sanatla ilgili bir konuda kendi yaratıcılığınızı bugün daha kolay bir şekilde ifade edebilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırabilir, yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Çocukları olan teraziler bugün değişik aktivitelere onlarla birlikte katılarak hoş birgün geçirebilirler.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar