Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 334.307 Cevap: 1.820
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
TERAZİ BURCU TEMEL ÖZELLİKLER

Sponsorlu Bağlantılar
Yönetici Yıldızınız: Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatları temsil eder)
Grubunuz: Hava, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Dengeli ve ölçülü olmak
Özelliğiniz: Saygı ve zariflik
Emeliniz: Olgun, düzeyli dostluk kurmak
Amacınız: Zengin olmak, düzenli bir hayat
Anahtar Sözcüğünüz: Denge
Yenmeniz gereken huyunuz: Gösterişten hoşlanmak
Uğurlu gününüz: Cuma
Uğurlu sayılarınız: 2, 6, 16, 432, 9763
Uğurlu taşınız: Opal
Uğurlu renkleriniz: Açık pembe, açık mavi, turkuaz ve mat renkler
Uğurlu çicekleriniz: Pembe krizantem, pembe gül
Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin ve orkide
Hoşlandığınız müzik: Romantik eserler
Olası hastalıklarınız: Böbrek, üreme organları, baş ve özellikle göz hastalıkları, lumbago
Çok iyi anlaştığınız burçlar: Kova, İkizler
İyi anlaştığınız burçlar: Akrep, Yay, Aslan, Başak, Terazi
Kötü anlaştığınız burçlar: Koç, Oğlak, Yengeç
Ne iyi ne kötü: Balık, Boğa
Başarılı olacağınız meslekler: Müzisyen, ressam, heykeltraş, şair, sahne ve film artistliği, el sanatları, mimar, çiçekçi, parfümcü, konfeksiyoncu, terzi, bankacı, politikacı, hukukçu, din işleri ve mühendislik
Burcun ünlüleri: Brigitte Bardot, Catgerine Deneuve, Cem Özer, Cervantes, Christopher Reeves, Cliff Richards, Hülya Avşar, Jimmy Carter, John Lennon, Julio Iglesias, Klaus Kinski, Konficyus, Lizst, Meryl Streep, Michael Douglas, Nurseli İdiz, Oscar Wilde, Pavorotti, Rahmi Koç, Roger Moore, Sylvia Kristel, Turgut Ozal, Verdi

TERAZİ BURCU GENEL ÖZELLİKLER

Terazi burcunun, dengeli insanları temsil etmediğine kim inanır? Aynı zamanda bunun terside doğrudur. İki kefesi olan teraziyi göz önüne getirdiğimizde bu burçta doğanların yapısını tam olarak anlayabiliriz.

Tıpkı bir hukukçunun bağlı gözlerle iki terazi kefesini dengeye getirmeye çalışması gibi, Terazi insanı da sezgisel olarak adalet için çabalar. Bir çelişkiden kurtulup diğerine düşmesi, terazi prensibini temsil eder: Denge, ancak kefelerin salınması durduğunda oluşur. Astroloji, onların karmaşa ve çelişki dolu yapılarını, Zodyak’ta terazi pozisyonuyla anlatır. Bu, yedinci burçtur ve rivayete göre insanlığın iki ayrı cinse doğru değişimin vücut bulmasına ithaf edilmiştir.

Bu dengeli insanın iyi huylu, cazibeli, sempatik, nazik, hoşgörülü, akıllı, çalışkan, sabırlı ideal portresi çok çabuk kavgacı, asık suratlı, inatçı, tembel, boşboğaz, ve sabırsız olan tersine dönüşebilir. Bu değişim için, yanlış bir kelime, yanlış bir insanın varlığı yeter.

Terazi insanları içlerinde derin bir çelişki yaşarlar. Çevrelerinden çok şey beklerler, hatta sadece yakın çevrelerinden de değil. Terazi insanı bundan dolayı acı çeker. Tıbbi olarak söylenirse bunlar mide ağrılarıdır ve her seferinde, adaletsizliği herkesi hayrete düşürür. Uyum için çabası nerede kaldı!

Yine de Terazinin tartışmaya ihtiyacı vardır, kasten sebepsiz kavgalar çıkarır. Konu hiç fark etmez. Köy yaşamının tüm avantajları övülse de bunlara karşı gelecektir. Genellemeler ona çok terstir. Bu onu kavgaya davet etmektir.

Kişisel tartışmalardan çekinir. Sinir sistemi bunun için çok zayıftır. Sanatsal kavgalarda tarafsız kalmaya çalışır. Bu tartışmayı gerekli kararlılıkla sürdüremez ve sonuçta uzlaşma sağlamaya çalışır. Belirgin olarak zıt bakış açılarını uzlaştırma, ortasını bulma ve barışı sağlama yeteneği ona tekrar hainlik, yüzeysellik ve ilkesizlik getirir. Bu, sadece herkes tarafından sevilmek için, dizginleyemediği arzusundan kaynaklanır. Bu sevgi olduğu sürece düşünce ayrılıklarından kaçınmaya hazırdır.

Bir yandan gerçekler ve adalet için çabası, diğer yandan bunların başkaları tarafından tasvip edilebilir olması, onun karar vermesini zorlaştırır. Bütün olasılıkları dikkate alır ve bunları ölçüp biçer, ta ki karar vermesi için olaylar onu zorlayıncaya kadar. Hayret verici bir çabayla, kararlı olmadığını inkar edecektir. Çabuk karar verme konusunda da direngendir. Bir kararın tüm sonuçlarını önceden düşünmek için kendine zaman ayırmayan uçarı insanlardan nefret eder.

Uyum için çabaları, sanata ve tüm güzelliklere yakınlığını gösterir. Sonuçta Terazi, tüm güzelliklerin gezegeni olan Venüs tarafından yönetilmektedir. Terazi insanı tüm ortamlarda çağdaş bir zevke sahiptir. Gösterişli bir şekilde giyinir ve ekzantrik olmasını gerektirmeyecek doğal bir zarafetle hareket eder. Gözlerindeki gülüş hiç donmaz. Güzel ve rahat evini zevkli bir şekilde döşeyeceği, değerli tablolara, klasik antika parçalara ve moda aksesuarlarına sahip olmak için çabalar. Nelerin birbirine uyduğu konusunda iyi bir zevki vardır. Evine manevi bir gözle bakar. Planlar ve sınırlar onun için dehşet verici bir şeydir, tıpkı saf fonksiyonellik gibi.

Terazi çevresini seve seve kitaplarla doldurur. Ancak okuyacağı için değil. Okuması için basit bir cep kitabı yeterlidir. Arada bir, iddialı bir edebi eseri de okuyabilir, ama en çok aşk romanları okur ve renkli dergileri karıştırır.

Terazi insanları hayalci midir? Tekrar açık bir evet ve aynı zamanda hayır. Çoğu zamanlarını hayal dünyasında geçirmeyi sevdikleri için inisiyatif kullanmaktan nefret ettikleri doğrudur. Bir hata yapabilirler! Güçlü bir rüzgar yüzlerine çarptığında hemen güvenilir bir limana koşarlar. Sonra da uzun sükunet anlarını kendilerinden esirgemezler ve kendilerine gerekli yakıtı depolamaya çalışırlar. Çevresindeki olumsuz olayları hemen fark ederler, bunların sonuçlarına uzun süre katlanmayı reddeder, ta ki tutkuları büyüyünceye kadar. Sonra aniden büyük bir enerjiyle patlar ve bu, kendilerini de şaşırtır. Kendi isteğiyle problemleri çözer ve sükunet anında uyumaya bıraktıkları ev, iş, arkadaşlık gibi tüm konuları tekrar ele alırlar. Ve yine bir öyle, bir böyle huyuyla çevresinden taleplerde bulunur.

Terazi iyi bir ev sahibidir. İyi yemek yapmak onun işidir. İlgi alanı, günlük yaşamın küçük olaylarından, politik konulara kadar uzanır. İnsanları bir araya getirmek ona zevk verir. Birkaç dakika içinde samimi bir atmosfer yaratmayı başarır. Dinleyecektir, ama yine de sohbet ettiği kişiyle hemen derin arkadaşlık kurmayacaktır. “Arkadaşlar” onun için önemlidir, özellikle de yalnız kalmamayı garantilemek için. Arkadaşlıklarında kişiliğini korumayı başardığından, çevresini ihtiyacına göre değiştirmek ona zor gelmez


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2006       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
4-11 Aralık 2006
Hız kazanmak bizi kısa zamanda iyi çıkışlar, buluşlar yapmaya itebilir. Hayattan ne istediğini bilmek yeni bir umudun yeşermesine neden olabilir. Bu hafta çok acil, yoğun bir şey seni saracak. Tutkularının peşinden koşabilirsin, istediğin şeyi elde etmek için çalışabilirsin. Özellikle iletişim kurmak ve de gerçek hislerini dile getirmek hayatının rotasını bambaşka bir yöne kaydırabilir. Hayallerin etkisi altında kalabilirsin. Bu hafta okumak, yazmak, konuşmak hayatında ön plana çıkmaya başlayacak. Bu nedenle kendini ifade etmekte başarılı olabilirsin. Kazanmak, o rüyayı gerçek kılmaya çalışmak bu hafta ayaklarını yerden kesebilir.
Sponsorlu Bağlantılar
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #43
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 09.12.2006 , Cumartesi

Bugun, yaratıcı kabiliyetiniz, bilginiz ve çok yönlülüğünüz parasal konularda size yardımcı olacaktır. En azından para konularında konuşmaktan zevk duyan ve zihninizle de bunu isteyen bir ruh hali içinde olacaksınız. Diğer insanlarla iletişim kurma beceriniz sayesinde bugün para kazanabilirsiniz. İş zekanız mükemmeldir. Hünerleriniz artar ve finansal bir konuda ne zamandır düşündüğünüz bir atılımı gerçekleştirirsiniz. Fikirleriniz fazlasıyla yoğun olduğundan güvencenizle alakalı konularda hızlı hareket edebilirsiniz. Normalde rahatınıza çok düşkün olduğunuz halde bugün aktif ve enerjik olacaksınız.

Bugün ayrıca, konuşmada, yazmada ve düşüncelerinizi açıklamada yaratıcı enerjileriniz olacaktır. Yoğun bir yolculuk ve gezme isteğiniz nedeniyle, kardeşleriniz, akrabalarınız yada yakın arkadaşlarınızla birlikte bir kısa yolculuk yapabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalacak ve bulunduğunuz ortama barış ve sukunet getireceksiniz. Çevrenizdeki insanlara iltifatlar edecek zeki, esprili ve iyimser tavırlar sergileyeceksiniz.
Bulunduğunuz yerlerde, her zaman olduğu gibi dikkat çekecek, hatta br konu için arabuculuk bile yapacaksınız.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terazi - 10.12.2006 , Pazar

Bugün, arkadaşlarınızla beraber bir organizasyon işiniz başarıyla sonuçlanacaktır. Sizden büyük dostlarınızın da yardımıyla son derece yararlı bir iş yapacaksınız. Bugün merkür/mars kavuşumunun burcunuza olan yansıması sonucu fazla düşünmeden konuşmanız mümkün olabilir. Zihniniz o kadar yoğun ve dışa dönük olacağından içinizden geldiği gibi konuşmakta hiçbir sakınca görmeyebilirsiniz. Bu yüzden ne söylediğinizi önce kendiniz duyup sözlerinizin nereye gittiğini fark etmelisiniz.

Finansal konularda son zamanlardaki girişimleriniz, iletişim ve haberleşme açısından kilitlenmeye yol açabilir. Parasal konularda engellerle, yasaklarla yada katı kurallarla karşılaşabilirsiniz. Zihinsel ifadenizde tıkanıklıklar oluşabilir. Ve bu etkenler kafanızın içindeki planların da doğal olarak gecikmesine yol açabilir. Üzerinizdeki sorumluluklarınızı maddi açıdan yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Sizden üstün pozisyondaki insanlar üzerinizde hakimiyet kurabilirler. Tüm bunlar önümüzdeki Perşembe oluşacak yeniay sürecinde yoluna girecektir. O güne kadar acil kararlar vermekten sakınmalısınız.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #44
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 11.12.2006 , Pazartesi

İleriye dönük bir işle alakalı, dostlarınızla biraraya gelerek onlardan destek isteyeceğiniz bir gün. Hedefleriniz için organize olma isteğiniz yoğun. Bugün işlerinizi daha detaylı analiz edebilirsiniz. Mükemmel bir iş için etrafınızdaki insanların da iyi seçilmesi gerektiğini biliyorsunuz. Bugün yakın bir kadın arkadaşınız işinizle alakalı bir konuda size yardımcı olacaktır. Parasal konularda enerjiniz yüksek ve olumlu gelişmeler için girişimde bulunabilirsiniz.

Venüsün oğlak burcuna geçişiyle, duygusal ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Mesafeli ciddi duygularınız nedeniyle duygusal ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir. Flörte eğilim duygularınızın güçlü olduğu bugünlerde uzun süreli bir ilişki yaşamak istemezsiniz. Maceraya dönük, daha çok fiziksel teması önemsediğiniz kısa beraberlikler yaşamak size daha hoş gelebilir. Bu tutumunuz ise ilişkinizi sarsabilir kolayca aldanabilir yada aldatılabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi Burcu Özellikleri (23 Eylül - 23 Ekim)

Anahtar kelime: Bağlantı kurmak

Şifre: Güzellik, denge ve uyum yaratmak için başkalarıyla işbirliği yapmalıyım.

İlke: Denge Olumlu uygulama: Diplomasi Olumsuz uygulama: Kararsızlık

Özellikleri: Bağlantı kuran, paylaşımcı, işbirlikçi, uyumlu, sosyal, içten, düşünceli, anlaşmaya hazır, dengeli, tartan, adil, tarafsız, nazik, tatlı, diplomat, arabulucu, hoş, estetik, zarif, sanatkar, rafine, zevkli, bağımlı, kararsız, pasif, bocalayan, tembel, kayıtsız, yüzeysel, kibirli, fazla narin, kolay etki altında kalan.

Terazi burcunda hava elementi ile öncü nitelik birleşmiştir. Terazi harika bir arabulucudur. İnsanları birbirleri ile tanıştırarak neşeli sosyal ortamlar yaratır. Sürekli başkalarıyla bir arada olmak isteyen Terazi insanı tek başına kalınca ne yapacağını bilemez. Ekip çalışmalarında ve ortaklıklarda harikalar yaratır.

Aslında göründüğü kadar yumuşak değildir: otoriter bir yapısı olmasına rağmen bunu tatlılıkla gizler. Öncü grubun hükmedici özelliği Terazi burcunun sevimli karakteri ile hoş bir şekilde birleştiği için herkesi parmağında oynatabilir. Kendi dediğini tatlılıkla ama mutlaka yaptırır. Terazi insanı inanılmaz derecede dürüsttür ancak düşündüğünü her zaman söylemez. Nazik bir diplomatdır.

Venüs tarafından yönetilen Terazi için uyum ve güzellik çok önemlidir. Huzurlu olması için bunlar gereklidir. Sanatların çoğunu, tüm kültürel olayları sever. Sanatla uğraşmasa bile sanata düşkündür. Güzel sanatlarla ilgili alanlarda başarılı olabilir. Yine güzellik ve güzelleşmekle ilgili her türlü alan ona uygundur.

Terazi insanı güçlü bir adalet duygusuna sahiptir. Burcun simgesi terazi adaleti temsil eder ve Terazi’nin en temel özelliklerini yansıtır. Eşitlik temel ilkelerinden biridir. Herkese iyi davranmak ister ve kendine davranılmasını istediği gibi davranmaya çalışır. Verdiği kadar almak ister, ilişkileri bu açıdan dengeli olursa çok mutlu olur. Yargı sisteminde pek çok avukat, hakim ya da savcı Terazi burcudur. Sanat ve adalette hak edilen orta noktayı bulmak ve dengeyi sağlamak oldukça zordur. Terazi bunu başarabilir.

Olayların farklı yönlerini, geçmiş ile geleceği, bilinenler ile bilinmeyenleri karşılaştırmaya ve bunlar arasında tam bir denge oluşturmaya çalışır. Bu yüzden zor ve geç karar verir. Diğerleri onun sürekli her şeyi enine boyuna tartmak istemesini, tereddütlerini ve kararsızlığını anlamayabilirler. Başak insanının ayrıntılarda mükemmeli araması gibi, Terazi de olayları tartarak dengeyi bulmaya çalışır. Terazi insanı yaşamın haksızlıklarla dolu olduğunu düşünür ve zaman zaman haksızlıklardan şikayet eder.

Kavga ve sertlikten hoşlanmaz ve başkalarını memnun etmek için uğraşır. Genellikle nazik, çekici ve neşeli bir insan olarak tanınır. Nerede eğlenceli sosyal olaylar varsa Terazi de oradadır. Yalnızlığı hiç sevmeyen Terazi'nin geniş bir arkadaş çevresi vardır. Toplum tarafından en beğenilen tipler Terazi burcundan çıkar. Konuk ağırlamasını iyi bilir ve herkes tarafından aranılan bir konuktur. Sosyal, dışa dönük, özgürlüğüne çok bağlı ve gezmeyi seven bir burçtur ama aynı zamanda evlilik burcudur; partneriyle birlikte olmaktan ve paylaşmaktan büyük zevk alır.

Yönetici Gezegeni: Venüs
Element: Hava
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 6, 9
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Opal, Zümrüt
Renk: Mavi, Lila
Tarot kartı: Aşıklar
Hayvan: Yılan, kertenkele
Bitki: Badem, selvi ve dişbudak ağaçları; gül
Kıymetli Taş: Koyu zafir, zebercet
Kıymetli Maden: Bakır
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #46
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Çok beğendim Msn Happy kibirli olma kısmı haricinde gözden kaçırdığım bişey yoksa hepsi uyuyor diyebilirim.Teşekkür edecektim ama teşekkür butonu şu an gözükmüyor bende.Şimdilik böyle olsun bakalım Msn Wink
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #47
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 12.12.2006 , Salı

Bugün, parasal konularda enerjiniz son derece yüksek olacaktır. Pozitif enerjili güneşin para evinizdeki seyri nedeniyle güzel bir şans elde edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu geçmişte yaptığınız yalnışlarınızı düşünerek bu sefer aynı şeyleri tekrarlamamak olmalıdır. Kendinize olan güveninizi kaybetmeyin ve tüm olasılıkları gözden geçirin. Bugün elde edeceğiniz şansı iyi değerlendirin ve ileriye dönük hedefleriniz için adım atınız.

Bugün enerjik haliniz kısa yolculuklar açısından da olumlu enerji sunmakta. İşlerinizi halletmek için bugün kısa seyahatler yapabilirsiniz. Duygusal konularda bu ara biraz daha ciddi düşünüyorsunuz. Karşınıza çıkan insanları geçmiş ilişkinizle karşılaştırıyor, anlayış ve olgunluk bekliyorsunuz. Bugün dostlarınıza karşı biraz mesafeli davranabilirsiniz. Bir işle ilgili sizin analizci görüşlerinize ihtiyaçları olacaktır. Kaçamak yanıtlardan ziyade açıkça durumunuzu izah ediniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
TERAZİ BURCU
Diyet tipi
Partilere çok düşkünsünüz ve eğer bu partilerde değişik ve güzel yemekler sunuluyorsa, kimse sizi vazgeçiremez. En iyi restoranlara gider, şaraba bol para harcarsınız. Fast-Food gıdalarını size basit geldikleri için geri çevirirsiniz. Eğer tam olarak canınızın çektiği yemeği yiyemezseniz, yemeden kalkmayı yeğlersiniz.
Tipik Terazi burcu problemi: Lezzetin kaybolacağına inandığınızdan dolayı diyet yapmak size oldukça zor gelir. Motivasyonunuzu ancak lezzetli bir yemek uyandırabilir.

İdeal Program
10 gün boyunca her gün 5 öğün: kahvaltı, 2 aperatif, 1 sıcak ve 1 soğuk öğün.
Kahvaltı Türleri
Çilekli yoğurtlu müsli, otlu sahanda yumurta ballı erik müsli, yoğurtlu çavdar ekmeği,taze peynir ve salatalıklı çavdar ekmeği, hindi salamı, dilim peynirli çavdar ekmeği, yumurtalı çavdar ekmeği.
Aperatifler
Çilekli yoğurt, kavun, pırasalı sebze çorbası,sütlü,elmalı,muz, erik, üzüm, domatesli sebze çorbası, salatalık ve yoğurt, ananas, çikolatalı kiraz, çilek, armut, kırmızı turp ve otlu yoğurt.
Soğuk Öğünler
Meyve salatası, yumurtalı kırmızı turp salatası ve peynir, domatesli kuşkonmaz salatası, sebze salatası, incir salatası, tonbalıklı salata,mantarlı salata , tavuk salatası, domatesli dereotu salatası, peynir çeşitleri,
Sıcak Öğünler
Tavuklu sebze çorbası, sebzeli çorba,kuşkonmazlı tavuk şiş, kuskus,adaçayı yapraklı tavuk, enginarlı makarna, dereotlu pilav ve bonfile.
Diğer Öneriler
Diyetiniz boyunca 3 kez her akşam, yağ yakmanızı ve dokularınızın gerilmesini sağlayacak bir terleme paketi hazırlayın. Bir nevresimi soğuk suyla ıslatın, suyunu sıkın ve uzunlamasına katlayın. Nevresimi belinize, karnınıza, kalça ve bacaklarınızın üst kısmına (uyluk) sarın ve üzerini bol alüminyum folyo ile kaplayın. Yarım saat bekleyin. Cildiniz çabuk ısınacak ve hemen terleyeceksiniz. Süre dolduktan sonra kendinizi paketten kurtarıp, soğuk veya ılık bir duş yapın.
Her sabah aynan karşısına geçip, birkaç kilo zayıf halinizi ve ne kadar güzel görüneceğinizi düşleyin. Bu alıştırma bilinçaltınızı etkileyecek ve gün boyunca diyetinizi bozacak her tür gıdadan uzak durmayı başaracaksınız.

mutsuzluğunuzu yemekle gidermeye çalışırsınız. “Ya hep, ya hiç” anlayışınız diyete karar verdiğiniz anda, onu sonuna kadar götürmenize yardımcı olur. Hele bir de bu diyet programında bol su içmek önerilmişse. Çünkü bu şiddetli açlığınızı ve selülit sorununu önler. Bir de diyetinizde eğer sizin favorileriniz olan baharat, soğan, sarımsak ve özellikle de tatlıya yer verilmişse, sonuç almanız kaçınılmaz.
Astrolog Esin Uzer
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #49
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 13.12.2006 , Çarşamba

Bugün, sahip olduğunuz yüksek enerji akşam saatlerinden itibaren size güç vermeye başlayacak. Cesaretiniz, duygusal sağlamlığınız ve yaşam arzunuz yükselecektir. Konsantrasyon gücünüz sayesinde birçok işin üstesinden geleceksiniz. Bugün her zamanki gibi estetik görüntünüz dış ortamlarda sizi çok çekici kılacaktır. Giyiminize özel bir önem verecek, zevkli ortamlar yaratmak isteyeceksiniz. Kibarlığınız, zerafetiniz ve sempatikliğinizle çevrenizdeki insanların ilgisini çekeceksiniz. Temel prensibiniz, her zaman dostane ol felsefesinde olabilir.

Bugün eğilimlerinizde, kültürel meraklarınız ve sanatsal faaliyetleriniz ön planda olacaktır. İlişkilerinizde uyumlu olmaya önem vereceksiniz. Huzurlu bir ortam için gerekirse ödün vermeye hazır haliniz karşınızdaki insanlar tarafından da net olarak görülecektir. Rahatınıza her zaman düşkün olan siz, bugün değer verdiğiniz insanlar için hertürlü yardıma hazır olacaksınız. Size emanet edilen herşey için savunucu ve koruyucu davranacaksınız. Sabah saatlerinde oluşabilecek gerginliklerde sakin kalmanızı ve akşam saatlerini beklemenizi öneriyorum.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #50
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 14.12.2006 , Perşembe

Bugün, alışkanlıklarınız başka insanları rahatsız edebilir. Dikkatsizlik yada kendi arzularına düşkünlük ve karamsarlık meyli özellikle 5 Ekim -22 Ekim arası doğan Terazilerde daha fazla gözlemlenir. Bugün içinize kapalı olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanları sinirlendirebilirsiniz. Keyfinize düşkünlük daha fazla görülebilir. Doyumsuzluğunuz nedeniyle etrafınızdaki kişilere karşı alınganlığınız yükselebilir. Duygusal güvence ihtiyacı ile arzularınızın çekiciliği arasında bocalayabilirsiniz. Sonuçta dengesiz bir ruh hali içinde kalabilirsiniz.

5 Ekim öncesi doğan teraziler ise (23 Eylül-5 Ekim arası) bugün parayı ve maddi olanakları duygusal güvenleri için isteyeceklerdir. Duygusal mutlulukları maddi güç içinde olmalarına bağlı olacaktır. Finansal durumları iyi olan teraziler doğal olarak bugün kendilerini güvende hissedecekler. Para kazanmak için yeteneklerinizi bugün seferber edebilirsiniz. Doğal olarak başardığınız konuları paraya çevirme açısından girişimde bulanabilirsiniz. Ve ne kadar başarılı olduğunuzu herkese göstermek istersiniz. Bu açıdan da bugün şansınız gayet olumlu olacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar