Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.288 Cevap: 1.820
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #51
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 15.12.2006 , Cuma

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, parasal konulardaki enerjiniz yoğun olacaktır. Kolay harcamalarda bulunur, ihtiyacınız olsun olmasın birşeyler satın almak istersiniz. Para harcama alışkanlığınızı frenlemeniz zorlaşarak alışveriş düşkünü bir insan haline gelebilirsiniz. Tutumluluk konusunda bugün zayıf enerjiniz bulunmakta. Bunun bilincinde olarak şimdiden önlem almanızda fayda var. Bugün parayı kazanmak istemenizin en önemli sebebi harcamak nedeniyle olacaktır. Spontan ve keyfi dürtüleriniz daha sonra size zor günler yaşatabilir.

Bugün, aşka bakış tarzınızda değişkenlik görülebilir. Flört etmekten, aşkta çılgınlık yaşamaktan, çeşitlilikten hoşlanırsınız. İlişkisi olan teraziler bugün sevdikleri insana karşı mesafeli bir tutum gösterebilirler. Ortadan kaybolmalar, telefon etmemeler yada ulaşıldığında umarsız davranışlar gösterebilirler. Özgün ve içlerinden geldiği gibi davranmaktan yana olurlar. Hiçbir insanın onların üzerinde hakimiyet kurmasına izin vermeyerek, günü özgür bir şekilde geçirmek isterler.

YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
16 Aralık 2006       Mesaj #52
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 16.12.2006 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, iletişimin her türlüsünün yoğun olduğu bir gün sizi bekliyor. Kısa yolculuklar, hareketli olacağınız tüm aktivitelerin günü diyebiliriz. Yakın çevrenizle biraraya gelebilir, toplantılar, kutlamalar düzenleyeceğiniz bir ortam hazırlayabilirsiniz. Değer verdiğiniz kişiyi görmek için kısa bir seyahate çıkabilir ve güzel bir haftasonu geçirebilirsiniz. İlişkisi olmayan teraziler kısa bir süre tanıdıkları bir kişiyle bugün ilkkez buluşmanın heyecanı ve güzelliğini yaşayabilirler. Bazı teraziler ise çok eskiden tanıdıkları bir kişiyle biraraya gelebilir eski günlerden bahsedebilirler.

Bugün, zeki ve tetikte olma halinizle ve çok yönlü oluşunuzla etrafınızdaki kişilerin de odak nokta olacaksınız. Düşüncelerinizi gayet net bir şekilde ortaya koyacak ve detaylarla uğraşacak gücü kendinizde bulacaksınız. Görüntünüzdeki çekicilik girdiğiniz ortamlarda beğenilmenizi sağlayacak. İnsanları kolaylıkla ikna edebilecek ve akıcı konuşmanızla etkileyeceksiniz. Huzur ve dengenizin kolayca sağlanacağı bugün sahiplenme ve koruyucu olma hisleriniz de artacaktır. Rahatınıza düşkün siz teraziler, çevrenizdeki herkese karşı bugün daha ilgili davranacaksınız. Bu durum takdir edilmenizi sağlayacaktır.

YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
17 Aralık 2006       Mesaj #53
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 17.12.2006 , Pazar

Bugün, geleceğinizle ilgili bir konuda, isteğiniz dışında gelişen olaylar canınızın sıkılmasına neden olabilir. Beklediğiniz paranın gecikmesiyle alakalı bu durum nedeniyle karamsarlık duyabilir ve yeniden planlar yapmanız gerektiğini düşünürsünüz. Doğal olarak bu gelişme kendi yeteneklerinizden de şüphe etmenize neden olabilir. Fırsatlar çıksa bile, yine engeller oluşacağını ve hedefinizi gerçekleşmesinin zor olduğunu hissedebilirsiniz. Bu konuda görüşeceğiniz dostlarınız yada büyükleriniz size pek umut vermeyebilirler.

Ailenizdeki özellikle anne yada önemli bir kadının üzerinizdeki sorumluluğu nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Parasal gücünüzün istikrarlı olmayışı, tek başınıza hareket etmenize engel çıkarıyor olabilir. Fakat bu zorlukların kısa bir süre sonra yoluna gireceğini bilmelisiniz. Şansınız yapacağınız yolculuklarla artacak ve bu kısa yolculuklar size ummadığınız fırsatları yakında getirecektir.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #54
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 18.12.2006 , Pazartesi

Bugün, kısa yolculuklarda şans, çevrenizle iletişimde iyimserlik enerjiniz yüksek olacaktır. Azimli, kararlı ve tetikte oluşunuzla, gerek finans gerekse yurtiçi bağlantılı her işiniz kolayca halledeceksiniz. Gelişen analizci düşünce tarzınızla sorunları kolayca çözecek ve zaman kazanacaksınız. Yakın çevrenizle ilişkileriniz de ılımlı geçecektir. Bugün keskin zekanız ve hızlı konuşmanız sayesinde bağlantıları kolayca kurabileceksiniz.

Son derece yoğun bir iletişim trafiği içinde, oturmanız belki de mümkün olmayacak. Bazı anlarda kısa yolculuklar, bazı anlarda telefon konuşmalarınızla günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Bilgisayar çalışmaları, detaylarla uğraşılacak işler için de enerjiniz gayet olumlu. Yargılarınızda acele etmeden karar vermeye dikkat ederseniz günün getirdiği yüksek enerjiden yararlanır ve her konuda gelişme sağlarsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yönetici Yıldızınız: Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatları temsil eder)
Grubunuz: Hava, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Dengeli ve ölçülü olmak
Özelliğiniz: Saygı ve zariflik
Emeliniz: Olgun, düzeyli dostluk kurmak
Amacınız: Zengin olmak, düzenli bir hayat
Anahtar Sözcüğünüz: Denge
Yenmeniz gereken huyunuz: Gösterişten hoşlanmak
Uğurlu gününüz: Cuma
Uğurlu sayılarınız: 2, 6, 16, 432, 9763
Uğurlu taşınız: Opal
Uğurlu renkleriniz: Açık pembe, açık mavi, turkuaz ve mat renkler
Uğurlu çicekleriniz: Pembe krizantem, pembe gül
Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin ve orkide
Hoşlandığınız müzik: Romantik eserler
Olası hastalıklarınız: Böbrek, üreme organları, baş ve özellikle göz hastalıkları, lumbago
Çok iyi anlaştığınız burçlar: Kova, İkizler
İyi anlaştığınız burçlar: Akrep, Yay, Aslan, Başak, Terazi
Kötü anlaştığınız burçlar: Koç, Oğlak, Yengeç
Ne iyi ne kötü: Balık, Boğa
Başarılı olacağınız meslekler: Müzisyen, ressam, heykeltraş, şair, sahne ve film artistliği, el sanatları, mimar, çiçekçi, parfümcü, konfeksiyoncu, terzi, bankacı, politikacı, hukukçu, din işleri ve mühendislik
Burcun ünlüleri: Brigitte Bardot, Catgerine Deneuve, Cem Özer, Cervantes, Christopher Reeves, Cliff Richards, Hülya Avşar, Jimmy Carter, John Lennon, Julio Iglesias, Klaus Kinski, Konficyus, Lizst, Meryl Streep, Michael Douglas, Nurseli İdiz, Oscar Wilde, Pavorotti, Rahmi Koç, Roger Moore, Sylvia Kristel, Turgut Özal.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
19 Aralık 2006       Mesaj #56
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 19.12.2006 , Salı

Bugün, sizin için iletişim ve ilgi duyduğunuz konularda bilgi sahibi olmak önemli olacaktır. Yeni fikirlere açık oluşunuz ve herhangi bir şeye inanmak için araştırmalarda bulunmanız size işlerinizde yarar getirecektir. Zihniniz yaratıcılıkla dolu olacak ve kendinize olan güveniniz gelişecektir. Öğrenmeye karşı müthiş istekli oluşunuz derslerinizde, işinizde yada günlük rutininizde size artılar kazandıracaktır. Yolculuklar yapmak, gidilen yerlerde yeni şeyler öğrenmek te bugünün konuları arasında yer alacaktır.

Bugün ayrıca, zeki, esprili ve hazırcevap olacaksınız. Konuşmalarınız çok etkili olduğu için çevrenizdeki insanları ikna edebilecek güce de sahipsiniz. İş görüşmeleriniz için bugün oldukça iyi enerjiler mevcut olacaktır. Aile üyelerinizi ilgilendiren bir davet nedeniyle kısa yolculuklarda araba kullanırken dikkatli olmanızda fayda var. Çoşkun enerjileriniz nedeniyle dikkat yeteneğinizde azalma olacağından sorun çıkmaması için tedbirli olunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2006       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gelen firsatlari iyi degerlendirin
1x1
2006'te kendi sansinizi kendiniz yaratacaksiniz. Girisimlerinizde basarili olup, zorluklara karsi daha dayanikli olabileceksiniz.
1x1
Kuskusuz bu yilin sansli burcu Terazi olacak. 2006, kendinize güvenin artacagi, sansa daha çok güvenebileceginiz bir yil. Sorumluluk hissiniz ve çabalariniz bu yil çok daha güzel sonuçlar getirirken, kisisel olarak kendinizi yenileyeceksiniz. Saglik problemleriniz varsa, bunlar daha kolay düzelebilecek. Kendinize güveninizi tazelerken, is hayatinda da olanaklari daha iyi degerlendirebileceksiniz. Anlasmalar, ortakliklar ve evlilik alaninda daha büyük sanslar yakalayabilirsiniz.
1x1
14 Ekim'den sonra dogmus olan Terazi'ler, Satürn'ün disiplin getiren enerjisini hissedecek. Siki çalisma ve sorumluluklar etkin olacak.
1x1
Özellikle güzel sanatlar ve yaratici alanda aktif olan Terazi'ler için, Neptün daha üstün bir yaraticilik ve ruhsallik getirmekte.
1x1
sansli alanlar: Bu yil kendi sansinizi kendiniz yaratacaksiniz. Kisiliginiz, girisimleriniz ve görünümünüzle sansi kendi üzerinize çekmek daha kolay olacak. Daha popüler, ilgi gören ve iyimserlik sergileyen bir tavirdasiniz. Kendine güvenerek yeni riskler alabilecek ve hayatinizin ufuklarini genisletebileceksiniz. Egitim, kariyer ve evlilik hayatinda pozitif deneyimler söz konusu. 26 Ekim'den sonra ise Jüpiter size maddi alanda daha fazla kazanç getirebilir ve elde ettiginiz tecrübeleri daha kolay biriktirebilir, saglamlastirabilirsiniz.
1x1
Mücadele alanlari: Bu yil zorlamalara karsi daha dirençli olabilirsiniz. 2006, size daha fazla kolaylik ve basari sansi getiriyor. Ancak 14 Ekim'den sonra dogmus olan Terazi'ler, kariyerle ilgili konularda ve amaçlarina erisme yolunda daha fazla disiplin sergilemek zorunda. 6 subat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz tarihleri arasinda Mars'in sert açilari, yorucu zamanlara isaret etmekte.
1x1
Ask ve Iliskiler
1x1
Venüs'le iliskili olan Terazi, iliskilerin, askin ve uyumun burcudur. Terazi'ler, aska ve beraberliklere özel bir önem verir ve duygularini mümkün oldugunca belirgin kilar. Bu burcun insani romantizmi öne çikarir ve kabaliklardan hoslanmaz. Partnerlerinin kararli ve irade sahibi olmasini tercih ederler.
1x1
Terazi Kadini: Terazi kadini aska âsiktir. Düzensiz, vasat ve agresif hareketlerden hoslanmaz. Iliskilerinde tarafsiz, yumusatici ve dengeleyicidirler. Bununla birlikte Terazi, fikirleriyle de öne çikan bir burçtur ve iliskilerinde zihinsel canliliga büyük önem verir. Askin sadece fiziksel alaninda kalmayacaklar, düsüncelerini paylasan partnerler arayacaklardir.
1x1
Bu yil Neptün, size romantizm ve askta kendinizi kaptirabileceginiz temaslar getirmekte. 2 subat–26 subat, 22 Mart–15 Nisan, 10 Mayis–3 Haziran, 17Agustos–11 Eylül, 8 Ekim–5 Kasim dönemleri, iliskilerde çok daha olumlu ve keyifli dönemler olabilir. 6 subat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz arasinda tartismalar ya da kisilik çatismalari huzursuzluk getirebilir.
1x1
Terazi Erkegi: Zevk sahibi ve dikkat çekmeyi bilen bir erkektir. Gerçek bir romantiktir. Özellikle 6 subat'a kadar ve 20 Mart-20 Mayis arasindaki dönemde iliskiler daha akici ve heyecan verici olabilir. 12 Haziran–28 Temmuz arasinda sabirsizlik, ters ve ani çikislar ve yanlis anlamalar yüzünden keyfinizin kaçmasi, iliskileri zora sokabilir.
1x1
En iyi iliskiler : Terazi-Terazi, Terazi–Kova
1x1
En zor iliskiler: Terazi-Yengeç
1x1
Is ve Para: Uzun vadeli düsünmek ve planli hareket etmek size çok sey kazandirabilir. Neyse ki Jüpiter burcunuzdan geçerken, ilk bakista zor gibi gözüken olaylarin sonrasinda büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Mars, 6 subat–20 Mart araliginda mesleki açidan daha zor bir döneme isaret ediyor. 28 Temmuz sonrasinda ortaklasa konularda kazançlarinizi daha iyi korumanin yollarini bulmalisiniz. Miras, toplu bir paranin ya da kaynagin beklentisi içinde olabilir, ama istediginiz yönde hareket etmekte zorlanabilirsiniz.
1x1
Saglik: Sagliginizla ilgili problemler beklememelisiniz. Saglik problemleri olanlar, bu yil çok çabuk iyilesebilirler. Saglik açisindan, 1 Mayis–12 Haziran arasi daha hassas bir dönemde olabilirsiniz. Bu dönemde bedeninizi asiri yipratan çalismalardan ve is ortaminda kendinizi tüketmekten uzak durmalisiniz.
1x1
Terazi 23 Eylül - 23 Ekim
1x1
Tanimlayan kelimeler:
1x1
+ Diplomatik, gelismis zevkler, kibar, romantik, baris arayan, dengeleyen, idealist
1x1
- Kararsiz, zayif iradeli, saf, kolay etkilenen, zevklere asiri düskün ve herkese mavi boncuk dagitan
1x1
Yönetici gezegeni: Venüs Elementi: Hava Niteligi: Öncü
1x1
Vücutta karsi geldigi bölge: Böbrekler
1x1
Rengi: Soluktan parlaga mavi tonlari Metali: Bakir Tasi: Safir
1x1
En uyumlu oldugu burç: Kova
1x1
En uyumsuz oldugu burç: Yengeç
1x1
Yükselene göre Terazi ve 2006
1x1
Yükselen Koç: 2006 yilinda ikili iliskiler, evlilik ve ortakliklar yüzünden, tam olarak istediginiz gibi hareket etmeniz zor olabilir. Sonbaharda maddi konulara daha fazla dikkat etmelisiniz.
1x1
Yükselen Boga: Bu yil size saglik, düzen ve organizasyonla ilgili konularda yeni olanaklar getirebilir. Yilin ikinci yarisinda yapacaginiz girisimlerin kolay ilerlemedigini görebilirsiniz.
1x1
Yükselen Ikizler: Bu yil hayatiniza çok daha fazla keyif, yaratici çalismalar ve çocuklarla ilgili konularda olumlu tecrübeler getirebilir. Ask hayatinizda mutlu olabilirsiniz.
1x1
Yükselen Yengeç: Bu yil size yakin çevrenizden çok daha büyük destekler gelebilir. Ev hayatinizla ilgili olumlu gelismeler bekleyebilirsiniz. Evde genisleme mümkün.
1x1
Yükselen Aslan: Önemli degisikliklerin olacagi bir yila girmektesiniz. Özellikle yilin ikinci yarisinda gerek iliskiler ve evlilik, gerekse is hayatiniz açisindan ciddi kararlar verebilirsiniz.
1x1
Yükselen Basak: Bu yil size maddi konularda önemli sanslar getiriyor. Kazançlarinizi arttirabileceginiz, yeni gelir kaynaklari elde edebileceginiz bir yildasiniz.
1x1
Yükselen Terazi: Bu yil size istediginiz pek çok seyi getirebilir. Görünümünüzde degisikliklere gidebilirsiniz. Yeni girisimler, kisisel adimlar daha basarili olmanizi saglayacak. Kendinize olan güveniniz sizi sansli kilmakta.
1x1
Yükselen Akrep: Geçmiste yaptiginiz çabalarin karsiligini alabileceksiniz. Yilin son aylarinda daha pozitif gelismeler bekleyebilirsiniz. Ancak mesleki alanda önemli bir test altindasiniz.
1x1
Yükselen Yay: Bu yil size gerek is hayatinda, gerekse sosyal alanda çok daha büyük firsatlar sunmaya hazir görünüyor. Arkadas çevrenizde genisleme olabilir. Isle ilgili kazançlarinizi daha iyi degerlendirebilirsiniz.
1x1
Yükselen Oglak: Bu yil size is hayatinda önemli deneyimler ve kendinizi ortaya koyma firsati getirmekte. 2 yildir ortaklasa alanda ortaya çikmis olan problemleri de asabileceksiniz.
1x1
Yükselen Kova: 2006 size önemli kazançlar ve özellikle daha olumlu bir hayat bakisi getiriyor. Egitim, entelektüel faaliyetler, yolculuklar son derece basarili olabilir.
1x1
Yükselen Balik: Bu yil size yeni maddi kazançlar, ortaklasa konularda destek ve daha iyi kredi kosullari getiriyor. Bu arada duygusal açidan yogun bir beraberlik yasayabilirsiniz. Sosyal alanda da aktif bir yil olabilir.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #58
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 20.12.2006 , Çarşamba

Bugün, iletişimle ilgili konularda yoğun enerjiler altında olacaksınız. Coşkunluğunuz ve iyimser düşünceleriniz o kadar yoğun ki, herşey güzel olacak diyerek birçok konuda detayları gözden kaçırabilirsiniz. Sürekli ve yoğun bir şekilde telefon konuşmaları, bir yerde oturmamak hareket halinde olmak ve hiç yorulmamak gibi etkiler altındasınız. Görüşlerinizi etrafınızdaki insanlara dinletmek, kabul ettirmek sizi keyiflendirecektir. Karşı düşüncelere aldırmayacak ama kesinlikle de kabul etmeyen bir ruh hali içinde olacaksınız.

Kısa yolculuklarda hız sınırları aşmak, dikkatsizce araba kullanmak, uzun görüşmeler yaparak daha sonra pişman olacağınız faturalar ödemekten kendinizi alıkoymalısınız. Bugün duygusal kargaşalardan kurtulmak için iradenizi kesinlikle kullanmalısınız. Sanki herşey yolundaymış gibi bir his içinde hareket etmek kolay olacağı için hatalar yaptığınızın bile farkına varmayabilirsiniz. Aynı anda birkaç projeyle uğraşır ama devamlılık durumunda çabucak sıkılabilirsiniz. Sakin ve kontrollü olmanızda fayda var.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
22 Aralık 2006       Mesaj #59
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 21.12.2006 , Perşembe

Bugün, iletişim, öğrenim, yolculuklar konusunda karmaşık etkiler altında kalabilirsiniz. Daha önceden planladığınız bir yolculuğu iptal etmek zorunda kalabilirsiniz. Yada son anda karar vererek birdenbire yolculuğa çıkabilirsiniz. Kısa yolculuklarda arabanızla yada seyahat ettiğiniz araçlarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Hiç ummadığınız bir haber beklerken, başka bir haberin gelmesiyle sıkılabilirsiniz. Yine hiç hesapta yokken aile üyelerinizden biri seyahate çıkabilir. Ve siz ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz.

Öğrenim gören teraziler, bugün okula geç kalma neticesinde sınava giremeyebilir ve bu yüzden azar işitebilirler. Bazılarınız hiç beklemediğiniz bir anda sınava girebilir, hazırlıksız yakalandığınız için zorluklar çekebilirsiniz. Bugün buluşmayı düşündüğünüz kişi, son anda gelemeyeceğini bildirebilir. Yada hiç ummadığınız biriyle görüşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu sizi tedirgin edebilir. Dışarı çıkmadan önce tüm önlemlerinizi alınız.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terazi - 22.12.2006 , Cuma

Bugün, aileniz ve yuvanızla ilgili sorumluluklar nedeniyle bunalabilirsiniz. Aile büyüklerinizden birisiyle, farklı görüşleriniz nedeniyle çatışabilir ve kendi fikrinizin kabulü konusunda inatçı davranabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir ve siz sinirli tepkiler vererek tatsız bir durum yaşayabilirsiniz. İçsel güven duygunuzun düşük olduğu bugün, kendinizi hiçbir yere ait hissetmez ve bulunduğunuz ortamdan sıkılarak uzaklaşmayı düşünürsünüz.

Yabancı bir çevreye yerleşmek yada evinizle alakalı bir gelişim nedeniyle taşınmanızı gerektiren bir durum oluşabilir. Bu durum karşısında ebeveynleriniz size karşı gelerek, döndürmeye uğraşabilirler. Yada kesinlikle kararlı olduğunuz bir konuda aileniz size baskı uygulayarak vazgeçirmeye çalışabilir. Kendinizi içsel olarak herhangi bir yere hissetmemek te bugünün enerjisinin etkisi olabilir. Duygusal açıdan bir çocuk gibi mızmızlıklar göstermeden bakış açınızı daha sakin yollarla anlatmayı denemelisiniz.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #60
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 23.12.2006 , Cumartesi

Bugün, ailenizi ilgilendiren bir işle alakalı yolculuk yapabilirsiniz. Bu yolculukta, yuvanızla alakalı bir gelişme yaşanabilir. Günlük rutin işleriniz bugün son derece hızlı gelişebilir. Araba kullanırken dikkatli olmanız gerektiğini biliniz. Çok hızlı araba kullanmaktan özellikle sakınınız. Bugün sevdiğiniz insanlara daha mesafeli daha arkadaşça yanaşabilirsiniz. Zerafetinizle ve ince düşüncelerinizle çevrenizdeki insanları büyüleyeceksiniz.

Bugün bay ve bayan teraziler özgür düşüncelerini daha rahat ifade edebilirler. İlişkisi olan teraziler bugün sevdikleri insanla romantik bir akşam geçirebilirler ve birlikte film izlemekten zevk alabilirler. Bazı teraziler ailelerini evde ağırlayabilir ve birlikte haftasonu için bir etkinlik düzenleyebilirler. Bugün mesleki konularda uğraşma durumunda olan terazilerin performansları düşük olabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar