Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 335.796 Cevap: 1.820
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 04.02.2007 , Pazar

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, ruh ve beden sağlığınız gayet olumlu olacaktır. Sevdiğiniz insana dengeli, doyumlu ve iyimser bir şekilde davranacak ve aynı karşılığı göreceksiniz. Duygusal yönden istikrarlı, neşeli ve enerjik olacaksınız. Bugün birlikte olduğu insanla sorunları olan boğalar herşeyin düzelmeye başladığını göreceklerdir. Kendinize yakışan olgunlukta davranacak, yeri geldiğinde susmanın birçok şeyi güzellikle hallettiğini anlayacaksınız. Bunun sonucunda da ilişkinizde uyum ve denge yeniden kurulacaktır.

Bugün, dişi veya erkek özelliklerinizi yaşam karşısında sergilemeniz kolay olacaktır. Bayan boğalar yine güzellikleriyle, erkek boğalar karizmatik duruşlarıyla göz dolduracaklar. Nezaket ve saygılı halleriniz herkes tarafından beğenilecek ve siz takdir edilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Bulunduğunuz ortama denge ve huzur getirecek, her sorunun kolayca cevabını bulacaksınız. İlişkisi olmayan boğalar, fazla hayalci davranmaktan uzak dururlarsa ve mantıklı davranırlarsa kendilerine uzanan sevgi elini hissedebilirler. Bugün boğalar için şans oyunlarında da olumlu enerjiler mevcut olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 06.02.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, duygularınızın ve isteklerinizin farkında olarak kişisel kararlar alabilirsiniz. İmajınız güçlü ve kendinize olan güveniniz tam olacaktır. bu güven doğal olarak dış görüntünüze yansıyacaktır. Girdiğiniz her ortamda beğenilecek ve takdir edileceksiniz. Gözlerin üzerinizde olacağı bugün, ne giyseniz ne yapsanız size yakışacaktır. İnsanlar ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinleyecek ve size özenli davranacaktır. Aslında tüm bunlara sebep olan sizin kendinizi hoş ve olumlu bulmanızdan kaynaklanmaktadır. Siz kendinize bu kadar önem verince, insanlar da size saygı duymaktadırlar.

Bugün, öncü enerjiler sayesinde atılımda bulunmanız herşey mevcut. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, oturup konuşabilir ve uzlaşma sağlayabilirsiniz. Eğer, uzun zamandır duygusal olarak birini beğeniyorsanız, bu hislerinizi bugün karşınızdaki kişiye açabilirsiniz. Çünkü günlük enerjiniz, hem kendi duygularınızın hem de karşınızdaki insanların düşüncelerinin farkında olmanızı sağlayacak kadar pozitif görünmekte. Benliğinizi dışarıya yansıtabildiğinizde ve karşınızda kim olursa olsun, başarısız olmanız yada zorlanmanız mümkün olmayacaktır.
enigma - avatarı
enigma
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #73
enigma - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BU AÇIKLAMALAR İÇİN MERSİ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 07.02.2007 , Çarşamba

Bugün, kendinizi ifade gücünüz yüksek olacaktır. Yanlız, ailenizle olan ilişkinizdeki kontrol hissinizi frenlemeniz gerekebilir. Çünkü bugün, aile içi ilişkiler aktivite alanınızı oluşturacaktır. Yuvanızdaki kendini ortaya koyma gücünüzde çatışmaya dönük bir enerji söz konusu olabilir. Aslında çok olumsuz durumlar yaratacak bir neden yoktur, ama siz elinizde olmadan kendinizi disiplin altında hissettiğiniz için doğal olarak tepkilerinizi ayarlayamaz olabilirsiniz. Eğilimleriniz ve tavırlarınız diğer insanlara karşı olumlu olduğu halde, ailenize karşı sert ve otoriter davranabilirsiniz.

Bugün, eskiye ait mevzular bilinçaltınızda yeniden canlanabilir. Ailenizle ilgili geçmişte yaşananlar, anne yada babanız kaynaklı ve sizi doğrudan etkilemiş bazı olaylar yeniden aklınıza gelebilir. Bu durumun sizde yarattığı baskıları durup dururken hissedebilir ve ortaya dökebilirsiniz. Onlar bu tavırlarınıza anlam bulmaya çalışırken siz hiddetli bir şekilde geçmişle ilgili mevzulardan konuşmaya başlayabilirsiniz. Ve bu ruh halinizi evinizde sergilediğiniz halde, dış ortama çıktığınızda sanki çok dengeli ve olumlu bir gün yaşıyormuş gibi sakin davranışlar gösterebilirsiniz. Bu karışık bir ruh halidir. bir yanınızdaki olumsuz enerjinin yaratacağı bir durumdur. Günlük bir etkidir. Böyle anlarda fazla sinirli davranmadan dengenizi korumaya özen gösteriniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #75
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08-02-2007
Bugün, kendinize olan güveninizi etkileyecek sorunlar yaşanabilir. Özellikle ilişkinizle alakalı konularda gerginlikler duyabilirsiniz. Üzerinizde, kimsenin kontrol kurmasını istemediğiniz için, son zamanlarda oluşan dış baskıların acısını, birlikte olduğunuz kişiden çıkarabilirsiniz. Bu arada oluşan hayalkırıklığı ve engellenmeler sizi bencil, soğuk ve duygusuz bir kişi haline getirebilir. Her zaman rahatınıza düşkün olan siz, bugün herşeyi ters tarafından algılamanın sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız ilişki de son günlerde rahatsızlık veriyormuş gibi bir etki yaratabilir sizde.

Bugün, öncelikle ne hedefliyorsunuz bunu düşünmeniz yararlıdır. Yada sorununuzun asıl sebebi nedir? Bunu belirlediğiniz zaman, sorunların ilişkinizle ilgili değil, genel yaşamla alakalı olduğunu anlayacaksınız. Şu aralar en çok istediğiniz şey serbestlik ve gönlünüzce yaşamak, fakat genel yaşamın getirdiği ve sizin de içinde bulunduğunuz ortamda, yapmanız gereken görevleriniz bulunmakta. Yani ne kadar isteseniz de, bunlardan uzak durmanız mümkün değil. Bu durum doğal olarak sizden büyük kişilerin de, yapılması gerekenler konusunda size ihtiyaçları olmakta. Siz bu ihtiyaçlar söylendiğinde, uyarı gibi algılarsanız sorun çıkmaması mümkün değildir. Önümüzdeki birkaç gün sakin olmalı ve çevrenize karşı daha sıcak davranmaya çalışmalısınız.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #76
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007
Bugün, maddi konularda insanlarla aranızda sorunlar çıkabilir. Yapmak istedikleriniz başkaları tarafından kontrol altına alınabilir ve siz bunu güvensizlik olarak görerek tepki gösterebilirsiniz. Başkalarına ait idare ettiğiniz paralar konusunda hesap vermeniz istenebilir ve bu durum da sizi çileden çıkarabilir. Yatırımlar konusunda karşı karşıya geldiğiniz kişilerle anlaşma sağlamanız zorlaşabilir. Siz konusunda deneyimli insanlarla çalıştığınız halde, iş yapacağınız kişiler bunu yetersiz görebilir. Ve kendi düşüncelerinin kabulü konusunda size baskı uygulayabilir. Durumları gergin bir şekilde ele alacağınız bugün olabildiğiniz kadar sakin kalırsanız sorun çıkmayacaktır.

Bugün, sizin ne dediğinizden çok başkalarının hükmü daha çok geçerli olacaktır. sanki çevrenizdeki insanlar üzerinize geliyor gibi olabilirsiniz. Kuşkular ve kuruntularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yada geçmişte olanların hesabını birilerine vermek zorunda kalabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerinize daha sıkı sarılabilir, kaybetmek korkusu içinde olduğunuzdan kimseyle paylaşmak niyetinde olmayabilirsiniz. Kendinizi ifade tarzınız da, güç ve denetim hakim olabilir. Her zaman dengeyi korumaktan yana olan siz, değişkenlik gösteren insanlarla karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #77
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar



Bugün, yuvanızla ilgili konularda değişim yaşama isteğiniz yoğun olacaktır. Ne zamandır düşündüğünüz bazı projeleri hayata geçirmek isteyeceksiniz. Bazılarınız( doğum haritası etkilerine göre) ailelerinden ayrılarak, yeni bir hayat kurmak isteyebilirler. Bu düşünce onlarla aralarında sorunlara neden olabilir. Ve bugün bu konular gündeminizi işgal edebilir. Fikirleriniz fazla iyimser bulunarak reddedebilir. Bu durum sizin de gerilmenize neden olabilir. Diğerleriniz ise yuvalarında bir değişim yapmak isteyebilirler fakat eşleri buna yanaşmayabilir. Kısaca ailenizle aranızda, planlarınız nedeniyle sorun çıkabilecek bir gündesiniz.

Bugün, işlerini ev ortamında sürdürenler için etkin enerjiler söz konusu olacaktır. Kalabalık bir davet için ev içi düzenlemeleri vaktinizi alabilir. Bu iş esnasında evinizin eskisi gibi size yetmediğini düşünebilir, yeni bir eve taşınarak daha rahat edeceğinizi düşünebilirsiniz. Aile büyüklerinizden biri, sizi ziyaret için evinize gelebilir ve bu beklenmedik durum için yeniden planlama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bugün içsel dünyanızdaki coşkun isteklerinizin, yakın çevrenizdeki insanlar tarafından engellendiği ve bu yüzden de gerilim içinde olacağınız bir gün olabilir.
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #78
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ
Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #79
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı


Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek. Bundan yararlanın. Kalıcı dostluklar kurmanın zamanı. İleride bu dostlukların meyvelerini toplayabilirsiniz. Açık ve içten olun. Her zaman siz kazanırsınız. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.





AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #80
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007


Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar