Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-09-2007   #21 (mesaj-linki)
MetalixDark

Cvp: Metal ve Yaş

Alıntı:
ryuuk16 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben metal müzik rock death doom fln ayıramıorum birbirinden kanımca hepsinden biras dinliorum çok da güsel buluorum ben daa yeni başladım dinlemeye metal müziği eskiden her kız gibi işte brıtney yoq pop fln dinlerdim daa sonra değiştim aslında yaşla ilgili biras hani ergenlik fln da girince araya daa bi asi oluosun ailem beni anlamıo tribine giriosun fln değişmek kaçınılmas oluo ama sonraki yıllarda tabii biras sakine ermek isteyebilirsin
bence işin bu boyutu da var benim annemin hep söyledii gibi kafa kaldırmıo bi yerde
yine de bırakıcağımı sanmam metal müziği çok güzel bi yerde şarkı söylerken içinden bişeylerin akıp gittiğini hissediosun ne biliim sinir fln kalmıo adam bağırıyo ordan bi solo atı sen hopluon zıplıon kafan boşalıverio

Ya ben thrashçi sayıyorum kendimi ama deathde dinlerim doomda gothicte önemli olan metal olması çünkü o tarzda bişeyler var bazen keşke mıknatıs olsaydım dediğim bile oluyor yani
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-09-2007   #22 (mesaj-linki)

metal müzik esasına bakıldıgında dunyadaki kirlilige ve haksızlıklara kin kusma eylemidir..Bu boyuttan bakıldıgında buyuklerımızde metale karsı olan on yargılarını yıkmıs olacaklardır..
Eski 10-09-2007   #23 (mesaj-linki)

bende metalciyim belki yaş konusu olabilir ama erkin korayı görüyorum adam hala rock sölüo o yapıosa hala o yaşında bile demekki bende 50 yaşımda metal dinleyen bi hanımefendi oalbilirim
Eski 19-09-2007   #24 (mesaj-linki)
soytarı

her insan insan olabilir ama her anadan doğan metal dinleyemez ölene kadar metal...
Eski 10-10-2007   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
darksatan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
önemli olan bence başkalarının bu konuda düşünceleri olamaz.Sonuçta biz bu müzik tarzını dinliyoruz ve kendimizde uyduğunu görüyoruz.Başkalarının ne düşündüğü aa şu metalci demeleri kadar gereksiz bir şey yok sokaktaki insan bizi bilse ne olur bilmese ne olur.Bunu şu anlamda söylüyorum metal müzik dinliyenler siyah giyinir vs. vs. sonuçta siyahtan başka renklerde vardır ama ben o siyaha sempati duyduğum için giyiyorum ve başkalarının beni metalci bu demesi için değil. sonuçta biz kendimizi bilmiyomuyuz?yaş konusu kadarda yobaz bi düşüncenin insanların nasıl bu kadar benimsediğini anlamıyorum.ama dikkat ederseniz sadece metal müzik dinleyenlerin bu soruyla karşılaştığı.Neden metal müzik?Bence insanlar girdelemeden anlamadan bu cevapı veriyorlar.Dinlediğimiz bu müziğin hiç yakıştıramadığım böğürmek zannediyorlar.Bence bu insanların beyin yapısıyla ilgili olan bişey.Metal müziğin hiç bir şekilde yaş ile alakası yoktur tabi özentiler için bişey diyemem.
bence kesinlikle haklısın fakat insanlarda ole kalıplasmıs bı zıhnıyet varkii değistıremeyiz bunu kabullenmek mecburıyetndyz onlar her zaman bize yabani insanlr gıbı bakıcaklr
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
15 yaş güzel kız resimleri, 15 yaş kız resimleri, 15 yaş kızlar, 15 yaşında kız resimleri, 15 yaşındaki güzel kız resimleri, 15 yaşındaki kız resimleri, 16 yaş kız resimleri, 16 yaşında kız resimleri, 16 yaşındaki kız resimleri, metalci kız resimleri,
Metal ve Yaş Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Folk Metal SatanpisT Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 0 28-08-2008 17:06
Metal Sözlük Misafir Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 5 13-05-2008 22:01
Nu-Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 8 13-05-2008 16:28
Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) MetaLi-X Türkçe Rock 0 12-05-2008 12:56
Gothic Metal - Goth Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 46 29-04-2008 11:41
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.21160197 saniyede (75.79% PHP - 24.21% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz