| | #21 (mesaj-linki) | |
| | Cvp: Metal ve Yaş Alıntı:
Ya ben thrashçi sayıyorum kendimi ama deathde dinlerim doomda gothicte önemli olan metal olması çünkü o tarzda bişeyler var bazen keşke mıknatıs olsaydım dediğim bile oluyor yani ![]() | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Metal ve Yaş
metal müzik esasına bakıldıgında dunyadaki kirlilige ve haksızlıklara kin kusma eylemidir..Bu boyuttan bakıldıgında buyuklerımızde metale karsı olan on yargılarını yıkmıs olacaklardır..
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Metal ve Yaş
bende metalciyim belki yaş konusu olabilir ama erkin korayı görüyorum adam hala rock sölüo o yapıosa hala o yaşında bile demekki bende 50 yaşımda metal dinleyen bi hanımefendi oalbilirim | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: Metal ve Yaş her insan insan olabilir ama her anadan doğan metal dinleyemez ölene kadar metal... | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Cvp: Metal ve Yaş Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 15 yaş güzel kız resimleri, 15 yaş kız resimleri, 15 yaş kızlar, 15 yaşında kız resimleri, 15 yaşındaki güzel kız resimleri, 15 yaşındaki kız resimleri, 16 yaş kız resimleri, 16 yaşında kız resimleri, 16 yaşındaki kız resimleri, metalci kız resimleri, |
Metal ve Yaş Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Folk Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 0 | 28-08-2008 17:06 |
| Metal Sözlük | Misafir | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 5 | 13-05-2008 22:01 |
| Nu-Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 8 | 13-05-2008 16:28 |
| Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) | MetaLi-X | Türkçe Rock | 0 | 12-05-2008 12:56 |
| Gothic Metal - Goth Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 46 | 29-04-2008 11:41 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||