Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-10-2007   #26 (mesaj-linki)

Cvp: Metal ve Yaş

özenti nesilin metal müziği çabuk terkettiği yadsınamaz bir gerçek ama metal müzik tamamen bir kültür, bir yaşam tarzıdır. bu felsefeyi bilip benimseyen insanların metal müziği terketmesi imkansız. ancak olgunlaşma, durgunlaşma döneminde death metalden gothic metale doğru geçiş gözlemlenebilir. bu sadece bir örnek tabii, genelde gözlemlediğim kadarıyla keşif soft müziklerden başlıyor ve sert müziğin basamakları çıkılıyor zamanla. sonra yeniden softa doğru bir düşüş gerçekleşiyor... açıkçası ben ilkokul yıllarımda nick cave dinlerdim, bu tarzda birkaç grup daha keşfettim zamanla metal dinlemeye başladım. 180 öğretmenin görev yaptığı büyük bir lisede converse giyen tek kişiydim, metal dinleyen insanların sayısı da bir elin parmağını geçmezdi.. şimdi herkes rocker olmuş kendince, kültürden bihaber birçoğu. amaç sadece kılık kıyafet tarzını değiştirip ''farklı'' imajı yaratmak.

metali terketmek konusuna gelince, aradan çok zaman geçti ama ben hala saatlerce black-death dinleyebiliyorum. dün gece yatarken Death-scream bloody gore çalıyordu hatta 87 çıkışlı bir albüm..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-10-2007   #27 (mesaj-linki)

Vaybee!.... yorumlar çok güzel yaa.
bir siftah yaptık gerisi gelmiş.
konuyu açan arkadaşasada teşekkürler.
Tabi konu başlıgı arada degişime ugramış gibi konularda.Metal müzik kültürü bir yaşam stilidir bu dogru,bu kültürü anlayamayanlar yaşı büyükte olabilir küçükte.bukadar
Eski 12-11-2007   #28 (mesaj-linki)

Alıntı:
soytarı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
her insan insan olabilir ama her anadan doğan metal dinleyemez ölene kadar metal...
buna sonana kadar katılıyourum
Eski 21-11-2007   #29 (mesaj-linki)
amon_ra666

ben yaklaşık 15 senedir dinliyorum lakin hiç bir müzik aleti calmıyorum . Lakin dinlemekten hiç vazgeçmedim . Ki metal müzik için bir gerçek var çağımızın classic müziği (neo classic music ) olarak tanımlandırılır ve felsefi bir içeriği vardır kısacası entellektüel bir türdür . tek sorun şudur ki piyasada metalin yeni türleri olarak adlandırılan lakin (nu metal v.b.) alakasız müziklerin bu çerceve dışında olduğunu belirmek isterim
Eski 26-11-2007   #30 (mesaj-linki)
faceofboy

eet gatılıyom size ben arganızdayım gençlik öptüm hepinizi muccuxx
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
6 yaş müzikleri nelerdir, 6 yaş için convers, 8 yaş converse, 8 yaş için convers, 8 yaş için konvers, 8 yaşında convers, convers 10 yaş, metalik convers,
Metal ve Yaş Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Folk Metal SatanpisT Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 0 28-08-2008 17:06
Metal Sözlük Misafir Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 5 13-05-2008 22:01
Nu-Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 8 13-05-2008 16:28
Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) MetaLi-X Türkçe Rock 0 12-05-2008 12:56
Gothic Metal - Goth Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 46 29-04-2008 11:41
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12434697 saniyede (73.90% PHP - 26.10% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz