| | #36 (mesaj-linki) |
Cvp: Metal ve Yaş
Metal Bir Yaşam Tarzıdır... Özentiler hariç zaten metali içten yapan hayat felsefesi yapar...
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) |
Cvp: Metal ve Yaş 21yaşındayım 5yıldır metaL dinliyorum .. işin kötü yanı özentiler patlaması olunca 5yıldır adam akıllı 2-3albüm çıkabildi .. | |
|
| | #38 (mesaj-linki) |
kesinlikle yaşla alakası yok... 60 yaşındaki adamda hala metal yapıp, dinliyo; 15 yaşındaki çocukta metal yapıp, dinliyo... önemli olan ruhumuzun ne istediği bence ![]() bende 6 senedir koyu metal dinliyorum ve umarım 50-60 yaşıma geldiğimde de hala metal müzikle headbang yapıyo olurum | |
|
| | #39 (mesaj-linki) |
metal muzıge cıddı anlamda gonul vermıs bırı ıcın tutkudur yıllar boyu devam edebılır bunu bır cok metal grubunun solıstlerınde vs. goruyoruz. fakat yas ılerledıkce ruhsal olarak bır durulma oluyor. daha sessız ortamlar tercıh edılıyor belkı daha hafıf bır muzık tarzı benımsenıyor bununla bırlıkte kafa yapısı degısıyor yıllar boyu aynı kalması beklenemez sonucta. yanı genclık hevesı demeyelım de buna her yasın getırdıgı bı ruhsal hal vardır ınsan da kendınden bırseyler buldugu, kendıne yakın buldugu bır tarzı benımser. metal muzıgın daha cok genclere hıtap ettıgı dogrudur. muzıge rıtım tutmak yuksek seste hıc rahatsız olmadan dınledıgımız bı muzık tarzı cunku bu. batı ozentısı asırlar boyu sure gelmıstır ulkemızde. dogal olarak genclıgımıze de yansıyor gıyım kusam muzık ve hatta din ve dusuncelerde. ve sanırım cogu kısı boyle baslıyor bu muzıge. ama ıcıne gırdıkce gercekten yogun olarak ılgılenenler var cunku ozentılık te bır yere kadar sadece dısarıdan metalcı gorunmek yetmez sıyah gıyınmekle metalcı olunmaz ayrıca bunu sadece gosterıs ıcın yapanlar var gercekten de | |
|
| | #40 (mesaj-linki) |
Müziğin yaşla alakası vardır ama müzik bir zevk meselesidir. 15-20 yaş arası kesim dünyaya başkaldırış döneminde olduğu için bu asi müziği daha çok dinler. Kimisi devam eder, kimisinin ki sadece hevestir biter. Benim bitmedi, demek ki benim yapımda varmış bu, bana hitap ediyormuş. Tamamen bir zevk meselesi. Zevkler değişir, olgunlaşır. Tamamen tercih meselesi. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 8 yasındakı cocukların kafa yapısı, |
| Konu Araçları | |
Metal ve Yaş Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Death Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 11 | 1 Hafta Önce 12:24 |
| Metal Müzik Nedir? | GusinapsE | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 17 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Heavy Metal | inloVe | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 15 | 16-06-2008 15:45 |
| Doom Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 8 | 03-11-2007 23:47 |
| Bolivya ve Bolivya Tarihi | iwosky | Ülkeler ve Tarihleri | 3 | 11-04-2007 22:47 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||