Nasılki Bir Müslüman Dini adına: Allah rızasını kazanmak için;
Çaba sarf ediyor ise; Allah,a inancı olmayanlarda..
Ama: Putperest, Budist, Ateist, Onlarda kendilerince bir şeyler yapma çabasındalar..
Ne yaparlarsa yapsınlar.. Ne kadar iğrençleşirlerse iğrenç olsunlar..
Allah,ın nurunu SÖNDÜREMEYECEKLER !!
Onlar bekliyorlar.. Kıyamete inanmıyorlar..
Beklesinler..
Allah ^zalimleri^ doğru yola iletmez !!
Bizim kültürümüz ile o kuklayı oynatan kültür arasında nasıl bir bağlantı olabilir ki ? Hacıvat ve Karagöz ne zaman dini konuları suistimal eder şekilde şov yapmış ? HZ. Muhammed ne kadar peygamberse Hz. Âdem de o kadar peygamberdir benim inancıma göre. Basit bir gösteri de değil, tüm detaylarıyla ele alınmış dalga geçmeye yönelik bir gösteri. İzlemekten zevk alıyor olabilirsiniz bu kısmı beni bağlamaz ama benı rahatsız etti. Konunun ele alınış ve işleyiş tarzına dikkat etmenizi rica ediyorum.
Ateizmin yaygın oldugu fransa 'nın palyaço kılığında Allah 'ı kişiselleştirdiği bir video. Yayınlanmasına musade edilmemeli. Nasıl ki danimarka Hz. Muhammed 'i alçakca resmettiğinde ona lânetler okuduk, bu videonun da o karikatürlerden bir farkı yoktur..! Bilinçsizce eklenmiş bir paylaşım.
Site ve Forum Kuralları Madde 5;
5-) Türkiye Cumhuriyeti ve İslamiyet karşıtı tüm materyallerin kullanımı yasaktır (Yazı, sembol, resim, ses dosyası, video, flash animasyon...). Bu konuda oldukça hassasız.
bu konuyu bu halde degerlendırmek bence yanlıs bızımde kulturumuzde bulunan karagöz ile hacivat war bunu oynatan kişiye Hayali denir senın düşüncene göregölge oyunlarını canlandıran hayalilerde İlahi bir warlık mı ınsanları bu yonde algılama yapmasına sebep olmayın orada PALYAÇO bir Kukla Gösterisi Yapmaktadır ve Bunun Kukla Gösterisi oldgunu Anlamayan varmı
yaratılışı toplumumuz bilmlidir
Nasılki Bir Müslüman Dini adına: Allah rızasını kazanmak için;
Çaba sarf ediyor ise; Allah,a inancı olmayanlarda..
Ama: Putperest, Budist, Ateist, Onlarda kendilerince bir şeyler yapma çabasındalar..
Ne yaparlarsa yapsınlar.. Ne kadar iğrençleşirlerse iğrenç olsunlar..
Allah,ın nurunu SÖNDÜREMEYECEKLER !!
Onlar bekliyorlar.. Kıyamete inanmıyorlar..
Beklesinler..
Allah ^zalimleri^ doğru yola iletmez !!
biraz ters ve alaycı üzüldüm
işe yaramaz bişey olmuş biraz daha yaradana ve yaradılışa saygı bunu bu siteden kaldırın milleti yanlışa götürmeyin
ahmetseydi'ye katılıyorum.Sonuçta bir emek taşısa da Allah insan olarak ele alınmamalı.Burada her inançtan kişi var.
bencede saçma acil olarak kaldırmalısınız bunu
Daha öncede izlemiştim çok güzel bir animasyon ...
Bizim kültürümüz ile o kuklayı oynatan kültür arasında nasıl bir bağlantı olabilir ki ? Hacıvat ve Karagöz ne zaman dini konuları suistimal eder şekilde şov yapmış ? HZ. Muhammed ne kadar peygamberse Hz. Âdem de o kadar peygamberdir benim inancıma göre. Basit bir gösteri de değil, tüm detaylarıyla ele alınmış dalga geçmeye yönelik bir gösteri. İzlemekten zevk alıyor olabilirsiniz bu kısmı beni bağlamaz ama benı rahatsız etti. Konunun ele alınış ve işleyiş tarzına dikkat etmenizi rica ediyorum.
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı
Ateizmin yaygın oldugu fransa 'nın palyaço kılığında Allah 'ı kişiselleştirdiği bir video. Yayınlanmasına musade edilmemeli. Nasıl ki danimarka Hz. Muhammed 'i alçakca resmettiğinde ona lânetler okuduk, bu videonun da o karikatürlerden bir farkı yoktur..! Bilinçsizce eklenmiş bir paylaşım.
Site ve Forum Kuralları Madde 5;
5-) Türkiye Cumhuriyeti ve İslamiyet karşıtı tüm materyallerin kullanımı yasaktır (Yazı, sembol, resim, ses dosyası, video, flash animasyon...). Bu konuda oldukça hassasız.