Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 304.283 Cevap: 1.764
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #31
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)
yay
Sponsorlu Bağlantılar
Hayatınıza yeni giren biri sizi etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 24.02.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, ilişkiniz açısından harika gelişmeler olacak. Öyle coşkulu öyle canlısınız ki sizin bu haliniz onun da mutlu olmasını sağlayacaktır. Onun üstüne titriyorsunuz ve şefkatinizle onu sıcacık bir şeklide sarıyor olmanız beraberliğiniz güçlendirecektir. Siz her zaman yaşama iyimser gözlerle bakmaktan yana bir kişisiniz. işte bugün de, o günlerden biri olacaktır. Gereksiz hiçbir endişeniz yok, duygusal açıdan mesafe koymaya gerek bile duymuyorsunuz. Sevgide iki insanın mutluluğundan daha fazla önemli bir şey olamaz diye düşünmektesiniz. Bugün coşmalı, konuşmalı ve herşey paylaşılmalı diye düşüneceksiniz.

Bugün, ne zamandır düşündüğünüz bir teklifi ona yapmak isteyebilirsiniz. Bu ikiniz açısından da ileriye dönük bir durum olacaktır. duygularınızın coşkunluğu ile aldığınız bu kararı ne olursa olsun uygulamaktan yanasınız. bazı pürüzler olsa bile halledilmeyecek bir problem olmadığını düşünmektesiniz. İlişkisi olmayanlar ise bugün ciddi bir ilişkinin özlemi içinde olabilirler. Yaşamınıza girecek kişinin hayat dolu ve fiziken de canlı olmasını isteyeceksiniz. Sorunları olanlar ise bugün biraraya gelerek konuşacak ve kasvetli havayı taptaze enerjilerle aydınlatacaklardır. Güzel bir gün ve olumlu enerjilere sahipsiniz. karşınızdaki kişiden gelmese de bugün siz bir adım atabilir ve mutlu olabilirsiniz.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #33
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
BURCUNA GÖRE DİYET
yay
YAY BURCU
Yaylar sinir bozacak kadar iradeli burç mensuplarıdır. İstedikleri hedefi belirler ve ona ulaşırlar. Bu burç ayrıca çok iyimserdir. Bu pozitif enerjisini yemek yeme konusuna da yansıtırsa hiç bir problemi kalmayacaktır ki bu benim sinirlerimin daha da bozulmasına yol açacaktır. Ne biçim burç bu ya, hiç sıkılmadan dert etmeden, yiyemeyeceği onca şeyi düşünmeden, mutlu mutlu, aksatmadan diyet yapmak. Al işte listen, herhalde okur okumaz uygulamaya başlarsın. Çiğ sebze, yeşil biber, patates, incir, kuru erik, çilek, elma, armut ve taneli tahılları yemeniz öneriliyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, duygusal konularda ilişkinizi güçlendirecek enerjiye sahipsiniz. Yeniden düşündüğünüzde onu ne kadar çok sevdiğinizi birkez daha anlamış bulunmaktasınız. Duygularınız ile mantığınızın son derece uyumlu olduğu birgün geçireceksiniz. Eksiklerinizi bilmekte ve kabul etmektesiniz. Bunlar size ait özel duygular. Ve eğer bir yanlış yaptıysanız bu sizin yanlışınız. Önemli olan bunu yapmanıza neden olan şey. Ama bunların artık geride kaldığını düşünerek tekrar biraraya gelmenin hazzını yaşamalısınız. Zaman gerçek sevgileri yoketmeyecek kadar tedavi edicidir. Ve şimdi bunun bir kez daha doğru olduğunu görmektesiniz.


Bugün, duygusal her meseleyi ele almak için gerçekten olumlu birgün. Sırf ilişkinizle alakalı değil, her konuda hem mantıklı hem de duygusal olarak düşünebilir ve orta noktayı bulabilirsiniz. Herkesin bildiğinin tam tersine aslında ne kadar duygusal olduğunuzun farkındasınız. Sizi herşeye boşveren biri gibi görseler de siz olaylara iyimser yaklaşmasını bildiğinizden böyle görünüyorsunuz. Oysaki duygularınız gerçekten yoğun ve şefkat hisleriniz yüksek. Ve onca aradan sonra onu görmek ona dokunmak size gerçekten keyifli bir gün yaşatacaktır.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #35
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yay- 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, burcunuzda oluşacak enerjilerin güçlü oluşu, attığınız her adımın olumlu anlamda sonuçlanmasını sağlayacaktır. Çevrenize gösterdiğiniz ilgi ve sevginizle beğeni toplayacaksınız. Bayan yengeçler bugün anaç duygularını herkese ayırım yapmadan gösterecekler. Bay yengeçlerde ise sahiplenme duygusu yoğun olacaktır. Yine bugün bayan yengeçler cazibeli görüntüleriyle dikkat çekecekler, dişilikleri ile göz dolduracaklar.

Bugün, sevdiğiniz insana koruyucu bir şekilde yanaşacaksınız. O ise sizdeki enerjinin ve hoşluğun farkında olacağından gününüz gayet keyifli geçecektir. Sevginize karşılık görecek ve uyumlu bir zaman geçireceksiniz. Beraberliğinize saygınız çok büyük. Verilen emeğin karşılığını görmek bugün sizi keyiflendirecek, duygularınızdan emin olarak kendinizi güvende hissedeceksiniz. Bugün alacağınız bir karar ilişkinizle ilgili bir adım oluşturacak, eğer temeli sağlam ise iki hafta içinde olumlu yansımasını alacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 27.02.2007 , Salı


Bugün, finansal konularda beklediğiniz haber gecikebilir. Ya da siz başka bir plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yuvanız yada ailenizi ilgilendiren bir meselede birilerinin gereksiz yere olaya dahil olması sizi sinirlendirebilir. Birlikte olduğunuz kişinin sizi aşırı sahiplenmesi ve özgürlüğünüzü denetim altına alması da günün keyifsiz geçmesini sağlayabilir. Neden ne olursa olsun kendi başınıza buyruk olmanız bugün mümkün olmayacaktır. Yurtdışı bağlantılı bir para işiniz yarına kalabilir. Fakat sakin olmanın ve mantıklı düşünmenin günüdür ve siz bunu yapmadıkça daha fazla kendinizi üzebilirsiniz.

Bugün, dayanmak ve sabırlı olmak günüdür. Suyu akışına bırakmanın ve olanları olduğu haliyle kabul etmenin sizin için zor olduğu bir gerçek. Duygularınızı her ne kadar devrede bırakmaktan yana olsanız da bugünkü enerjiler nedeniyle güvenlik duygunuzu ön plana almak zorundasınız. Siz aktif bir şekilde hareket etmek isterken başkalarının hiç hakkı olmayan şekilde sizi yönlendirmeye kalkması içinizdeki şevkinizi de kırıyor. Fikirlerinizin hiç te sanıldığı gibi uygulanması zor değil. Sadece sizin daha geniş açıdan bakan insanlarla olmanız gerekmekte. Sırf sağlam olması adına aynı noktada kalmak size komik gelebilir. Ama umudunuzu kaybetmeyin, ortak bir nokta oluşturmak adına politik olun ve uzlaşmak için öncelikle konuşmayı deneyin. Belki de yarın herşey yoluna girecek ve siz boşuna üzülmüş olacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 02.03.2007 , Cuma


Bugün, beraberliğinize verdiğiniz aşırı önem, sevdiğiniz insanı odak noktanız haline getirecektir. Günlük programını ve ona ait herşeyi merak ettiğiniz için gün boyu onunla konuşmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Amacınız eski sıcaklığı yeniden yakalamak ve ilişkinize kaldığınız yerden devam etmektir. O ise sanki bunu hissetmiş gibi yakın davranabilir ve biraraya gelerek konuşmanız gerektiğini söyleyebilir. Son günlerde meydana gelen terslikler nedeniyle aranızda oluşan gerilim canınızı epeyce sıktığı için bu teklifi büyük bir sevinç içinde kabul edeceksiniz.

Bugün, ortaklık kurma konularında yüksek enerjili birgün yaşayacaksınız. Karşınızdaki insanlara kendinizi rahatlıkla ifade edeceksiniz. İleriye dönük bir yatırım konusunda bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Bu konuyla ilgili her işinizi öğleden sonra saatlerine bırakmanızda fayda var. Kişisel ve özel ilişkilerinizle alakalı bütünleşme isteğinizin de yoğun olacağı bugünde ciddi ilişkinizi evlilikle noktalamak isteğiniz güçlü olacaktır. Bazı durumların aydınlığa kavuşması adına onunla biraraya gelerek planlarınızdan sözedebilir ve onun fikrine başvurabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 03.03.2007 , Cumartesi


Bugün, geçmişteki bazı sorunlar gündeme gelerek sizi olumsuz bir ruh haline sokabilir. İçinden çıkamadığınız bu durumları sevdiğiniz insanla paylaşmalı ve birlikte çare bulmalısınız. Onun duygularının karşılıksız olmadığını biliyorsunuz. Sakin davranarak onun kalbini yeniden kazanabilirsiniz. Yoğun enerjili bir gün olması ve beklemediğiniz birtakım pürüzlerin çıkmaması için esnek davranmanızda fayda var. Tanıdığınız insanlarla aranızda iletişim açısından yoğun bir gün geçecek. Duygusal bir konuda çok yakın bulduğunuz bir insanla konuşacak ve onun fikrini
alacaksınız. Söylediği sözler içinizi rahatlatacaktır.

Bugün, aktifliğiniz yakın çevrenizdeki insanların da dikkatini çekecek. Güne neşeli ve canlı başlamanız, birçok işin üstesinden gelmenizi de sağlayacak. İyimserliğiniz ve yoğun enerjinizle halledemeyeceğiniz bir şey yok. Aşk hayatınızın son günlerdeki aktif seyri sizi fazlasıyla heyecanlandırıyor. Nazar değecek diye korkuyor gibisiniz. Kimseye söylemiyor tam anlamıyla ciddileşene kadar da paylaşmayı düşünmüyorsunuz. Onun sıradan olmayan özellikleri ilişkinizin uzun soluklu olacağını gösteriyor.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar