Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 14

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.381 Cevap: 1.764
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008 - Bugün

Duygusal hayatınızla iş hayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirken iş arkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor. İşlerinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz. Kendisini ihmal ettiğinizi sanabilir. Bundan dolayı aranızda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Katı diyetlere paydos edin. Sebze, meyva yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 Haziran 2008 - Bugün

Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #133
nünü - avatarı
Ziyaretçi
YAY BURCU


Aşk ve İlişkiler
Aşk hayatınızla ilgili konularda Haziran ayını incelemeye, Venüs gezegeninin 25 Mayısta başlayan seyrinden söz ederek başlamak istiyorum. Hatırlarsanız günlük yorumlarınızda başladığı gün itibariyle sizlere bu enerjiden söz etmiş ve 18 Haziran tarihine kadar karşıt burcunuz ve ciddi ilişkilerle alakalı yaşam alanınızda seyrini sürdürecek Venüs bu alanda oldukça güçlüdür fakat ikizler burcu geçişi nedeniyle dikkat edilmesi gereken özellikler taşır demiştim. Öncelikle, İkizler burcundaki Venüsün anlamı partnerinizin bu dönemde sizinle bilgi alışverişinde bulunmayı, arkadaşlık olgusu içinde hareket etmeyi, zihinsel açıdan uyumluluğa son derece önem vereceğini göstermektedir. Sizinle ciddi ve derin meseleler hakkında, duygusal konuşmalar yapmak yerine hoşlandığı şeyler hakkında konuşmayı tercih edebilir. Siz de yapınız gereği bu türlü bir beraberlikten hoşlanıyorsanız hakikaten bu süreç zevkli geçebilir. Fakat Oğlak ve Akrep burcunda Venüs gezegeniniz varsa işiniz oldukça zorlaşabilir. Çünkü bu iki oluşum da, ciddiyet içerdiği gibi aşk konusunda sahiplenicidir. Bu yüzden de partnerinizin bu tarz yanaşması sizin için sabır gerektiren bir zaman olacaktır. Bu dönemi huzurlu ve uyumlu bir şekilde geçirmek için benim size önerim, ortak zevklerinizi paylaşmaya çalışmanız, birlikte aktivitelerde bulunmanız, sanki ilk tanışmışsınız gibi üzerine fazla düşmeden hareket etmeniz, duygusal bağlılık istememeniz ve en önemlisi sabırlı olmanızdır.
Bir Yay daima özgürlüğünü önemsediği için, bu dönemin sizin için genel anlamda hoş geçebileceğini düşünüyorum. onun üzerinde baskı kurmamanızı da özellikle öneriyorum. İlişkisi olmayanlar için bu süreç, arkadaşlık olgusu içinde, iletişim sırasında, bir özel davette, bir yakınınız aracılığıyla, yazışma ve sözel bir irtibat esnasında, yolculukta tanışabileceğiniz kişiyle tanışmanız anlamına gelebilir. Ayrıca kimileriniz için bu çift kısmetlilik olabilir. Aynı anda iki kişi birden talibiniz olabilir. Biraz kararsızlık yaşamanız mümkündür. Merkür geri hareketi de yarın itibariyle burada seyredeceğinden dikkatli düşünmek, kendi yapınıza, hayat tarzınıza ve yaşama bakış açınıza göre, eşit hak ve özgürlükte olabileceğiniz kişiyle bağ kurmanız gerektiğini ve acil kararlardan uzak durmanızın faydalı olacağını göstermektedir.
21 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyrini sürdürecek Güneş ise, sizler için ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz, aranızdaki dengeyi sağlayarak, sağlıklı bir şekilde beraberliğinizi sürdürmeniz adına etkilidir. Partnerinizin bu dönemde sizinle iletişimde bulunmaya açık olduğunu hissedebilirsiniz. Birbirinizin fikirlerine ve bakış açılarına gereken saygıyı gösterdiğiniz takdirde, hem ortaklaşa hareket edebilir hem de zihinsel açıdan uyumu yakalayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken öncelikle birbirinizin arkadaşı olabilmektir. Merkür gezegenin geri hareketini de hesaba katarsak, bu dönemde mantıklı bir şekilde davranır, çatışmalardan uzak kalırsanız, ilişkiniz adına gerçekçi adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Yaylar, gölgeli günleri dahil olmak üzere, 26 Haziran tarihine kadar geri hareketini sürdürecek iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür, Venüs seyriyle birlikte Haziran ayına damgasını vuracağa benziyor. Gelin şimdi bu süreçte olabilecekleri birlikte inceleyelim. Öncelikle ciddi beraberlik ve evlilik konularında etkili olacak bu transit, aranızdaki iletişimin güçlenmesi adına her ikinizin de dikkatli bir şekilde hareket etmesi gereken bir dönemdir. Karşıt burcunuzda oluşan bu etki, genel anlamda, sizin davranışlarınıza karşılık, partnerinizin verdiği tepkiyle birebir alakalıdır. Demek oluyor ki, siz bu döneme kadar birlikte olduğunuz kişiye nasıl davrandıysanız ve nasıl bir iletişimde bulunduysanız bu süreçte o da size karşı yansımalarda bulunarak cevap verecektir. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken konu ne olursa olsun çatışmalardan uzak durmak ve dengeli bir şekilde paylaşımda bulunmaktır. Bunun yolu ise, her iki tarafın da, saygı, sevgi ve güven olgusu içinde hareket etmeleridir. Yine bu dönemde her iki kişi de anlaşmaya gönüllü olup, birbirleriyle diyaloglarını güçlendirici girişimlerde bulunurlarsa, geri hareketin bitiminde alacakları kararlar doğrultusunda ilişkilerini sürdürmeye devam ederler. Tam tersine ufak şeylerden problem çıkarıp, geri harekette bir de çatışma içine girerseniz bu beraberliğin her ikiniz için de iletişimsel açıdan çıkmaza girerek durumunuzu daha da zorlaştırabilirsiniz.
İlişkisi olmayanlar için bu sürecin anlamı sağlıklı bir beraberlik kurabilmek için, iletişim olgusunu önemsemek ve eşit hak, özgürlük duygusu içinde paylaşımda bulunmaya gayret etmektir. bu süreçte başlayan bir beraberlikte dürtüsel davranmamalı, karşınızdaki kişiyi incelemeli, tanımaya çalışmalı ve ne kadar hayran olsanız da, ani bir evlilik kararı almamalısınız. Sağlam sürmekte olan bir ilişkiniz varsa ve evlenmeyi düşünüyorsanız ve buna çoktandır karar verdiyseniz bu dönem içinde bunun gerçekleşmesinde bir sorun yoktur. Merkür geri hareketleri genel olarak onarım zamanları ve eski planlar için uygulamaya geçilmesi zamanlarıdır. Sözleşme, kontrat, iş ortaklığı konularında da, daha önceden anlaşılmış ise, yapılacak sözleşmede yine de dikkat etmeye çalışmalısınız.


İş ve Kariyer
Sevgili Yaylar, Mars gezegeninin 9 Mayıs tarihinde başlayan Aslan burcu seyri, eğitim hayatıyla ilgili kişilerin, uzun zamandır düşündükleri ihtisaslaşma ile alakalı konularda ister ülkelerinde isterlerse yurtdışıyla temasa geçebilecekleri bir dönemdir. Bu size yeni bir iş imkanı kazandırabilir. Uzmanlaşmak adına sınavlara katılabilir, yüksek kadrolarda görev alabilirsiniz. Yurtdışındaki iş imkanlarını araştırabilir hatta doğum haritanızda böyle bir enerji varsa, oraya yerleşebilir ve yaşamınızın en az iki yılı için yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Yaratıcılık gücünüzden yararlanarak kendinizi ifade edebileceğiniz sanat, spor, gezi, turizm, seyahat, eğlence dünyası, medya hayatı, yayın ve yayımcılık, yabancı dil, spekülasyon gibi konularda girişimde bulunabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi yüksekokul sınavları Haziran ayında yapılacak. Sınavlara çok iyi hazırlanır, kendinize olan güveninizi kaybetmeden ve geleceğiniz adına düşünerek disiplinli bir şekilde çalışırsanız büyük bir ihtimal bu sınavdan yüz akıyla çıkabilirsiniz. Bu süreçte başka bir yere taşınabilir, değişik insanlarla tanışabilir, hatta hayatınıza girecek bir kişi sayesinde hayatınızı farklı bir ortamda sürdürmeye başlayabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için bizzat yurt dışına gidebilirsiniz. Kurs programına katılabilir, yabancılarla yazışabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Burada önemli olan geniş düşünmek, inatçı olmamak, uzman görüşlerine başvurmak, görüşlerinizi fanatik bir biçimde sergilememek, insanlarla olan iletişiminizi güçlü tutmaktır. Merkür gezegenin geri hareket dönemlerinin eskiyle alakalı işler açısından etkili bir dönem olduğunu tekrar belirtmek istiyorum. Yukarıdaki konularda veya yaşamınızla ilgili uzun zamandır hedefinizde olan konularda karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmenizde veya planlarınızı uygulamanızda bir sakıncası olmadığını biliniz. Sadece iletişimsel olarak belki gecikmeler oluşabilir fakat bu sizin geri hareket var diye önünüze gelen harika bir fırsatı geri çevirmeniz anlamına gelmez. Önlemlerinizi alırsanız, üzerinde iyi düşünmüşseniz neden olmasın? Yani dünyada hayat durmuyor, birçok insan birçok aktivitede bulunmaya devam ediyor. Sadece şunu biliniz. Hiç aklınızda olmayan durumlarda karşınıza bir teklif gelirse veya size hangi zaman başlamanız gerektiğini sordukları bir iş teklifi olursa beklemede kalabilirsiniz. Bu noktayı sürekli tekrarlıyorum ama bana yönelttiğiniz Merkür geri hareketiyle ilgili sorularda en çok bu nokta hakkında bilgi istendiği için tekrar belirtmek istedim.


Para Konuları
Finansal konularda Mayıs ayının en önemli etkisi, Jüpiter gezegeninin 9 Mayıs tarihinde başlayan geri hareketidir. 8 Eylül 2008 gününe kadar devam edecektir. Sizler bu süreçte parasal konulardaki herşeyi derin bir manada gözden geçirmeye başlamalısınız. Hedeflerinizin ne olduğunu bir kez daha düşünmeli, kendinize nasıl bir yön çizerseniz maddi ve manevi değerlerinizi çoğaltabilirsiniz bunu belirlemeye başlamalısınız. Kendi kazanma yeteneğinizi keşfetmeli, sahip olduğunuz değerlerinizi yani inancınızı ayakta tutmalı, doyumsuz ve aç gözlü davranmak yerine mütavazi bir şekilde yaşamanın önemini kavramaya çalışmalısınız. Bu dönemde hangi konularda ne gibi yeteneklere sahipsiniz onların altını bir kez daha çizerek, bu yetenekle nasıl para kazanabilirsiniz bunu belirleyin. Belki de kendi çapınızda evinizin içinde yaptığınız bir hobiyi geliştirerek sonbahara kadar hazırlanır sonra da bunu girişimde bulunarak sergileyebilirsiniz. İşinizle alakalı konularda yetersiz kaldığınız noktalar varsa bu süreçte bunları gözden geçirerek nasıl daha güçlü pozisyona gelebilirsiniz bunu araştırabilirsiniz. Savurgan bir insansanız kazandıklarınızı elinizde tutmayı, bunları uygun alanlarda küçük yatırımlarla büyütmeyi öğrenebilirsiniz.
Pozitif Enerjili Günler : 7-8-11-12-13-16-17-18-21-22-23-26-27
Zayıf Enerjili Günler : 3-4-9-10
Yeniay : 16-17-18
(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 3-4-30
(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
10 HAZİRAN SALI 2008 BUGÜN
Günlük Fal yay burcu sabah gazetesi
Çevre ilişkilerinizde planlı hareket ettiğiniz için, bugün kendinizi daha dingin hissedeceksiniz. Kurallarınızın doğru işlediğiniz görmek sizi işlerinize olumlu bir şekilde yaklaştırıyor ve çok daha istekli oluyorsunuz. Yakınlarınızla ortak planladığınız işlerin belli bir potaya oturması için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak.
Günlük Fal yay burcu hürriyet gazetesi
Bugün alabileceğiniz davet tekliflerini kabul ederken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü davet edildiğiniz yerde, karşı cinsten birisiyle hiç de tahmin etmediğiniz nedenlerden dolayı tatsızlık yaşamanız olasıdır. Maddi açıdan varolan sorunların çözümlenmesi, sosyal etkinliklere katılmanızı sağlayacaktır. İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir. Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz. Planladığınız uzun bir yolculuk varsa ve onu gerçekleştirme teşebbüsleri içindeyseniz bugün aşırı zorluklarla karşılaşabileceğinizi bilmelisiniz. Buna karşılık yeni şeyler öğrenmeye uygun bir konumdasınız. Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür. Zihinsel yapınız son derece işlektir. Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.
Günlük Fal yay burcu güneş gazetesi
Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.
Günlük Fal yay burcu takvim gazetesi
Organizasyon işlerini yüklenip başarınızı arttırmak istiyorsunuz. Sizi keşfeden çok kişi var ama farkında değilsiniz. Size yardımcı olmak isteyen dostlarınızı bilmelisiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
11 HAZİRAN ÇARŞAMBA 2008
Günlük Fal yay burcu sabah gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Aceleci yönünüz her zaman hatalara neden oluyor Çevresel koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.
Günlük Fal yay burcu hürriyet gazetesi

Bugün fiziksel açıdan dinç ve güçlü olacağınız bir gündesiniz. Eğer sağlıkla ilgili şikayetleriniz varsa, kendinizi daha formda hissedebileceğinizden şüpheniz olmasın. Bugün ayrıca herhangi bir yerden güzel haberler almanız da mümkündür. Bu haberler hayatınıza yeni bir yön vermenize de neden olabilir. Ailenizden kaynaklanan bir sevinç yaşamanız da ayrıca mümkündür. Para ve iş konularında ani kazançlarınız olabilir. Çevrenizde bulunan bir arkadaş ya da iş ortağınızla bir yatırıma gitmeniz ve bunun sonucunda da yüklü miktarda para kazanmanız olasıdır. Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır. Bu kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir. Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir. Eğer siz bir kadınsanız duygusal bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz.
Günlük Fal yay burcu güneş gazetesi

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.
Günlük Fal yay burcu takvim gazetesi

Tüm organizasyon işlerini yüklenip başarınızı arttırmak istiyorsunuz. Çevrenizdeki birçok insan size hayran. Size her konuda yardımcı olmak isteyen dostlarınızı bilmelisiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 HAZİRAN PERŞEMBE 2008
Günlük Fal yay burcu sabah gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili değişik düşünceler içindesiniz ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere güven duymak istiyor ve bu şartları sağlayamadığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün çift fikirli davranışlarınızla çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Renkli bir gün sizi bekliyor.
Günlük Fal yay burcu hürriyet gazetesi

Yalnız bir insansanız bugün aşk hayatınızda fazla şanslı değilsiniz. Çevrenizde çok uygun kimseler olsa bile yeni bir arkadaşlık başlatabilmek için yeterli zamana sahip olmayabilirsiniz. Duygusal açıdan fazla alıngan, hassas ve romantik bir yapıya girmeniz olasıdır. Bununla beraber hassasiyetinizin olumsuz yönleri de var. En ufak bir kötü söz hatta sert bir bakış bile kırılmanıza, kızmanıza ve darılmanıza sebep olabilir. İnsanlardan beklemediğiniz derecede yardım ve destek görmeye açık olduğunuz bir gündesiniz. Uzun süredir istediğiniz ve bugüne kadar belki de birkaç defa, son anda olamayan birşeyi elde edebilir ya da yapabilirsiniz. Bugün istemediğiniz pek çok ek işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir. Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.
Günlük Fal yay burcu güneş gazetesi

Aşk hayatınızla iş hayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirken iş arkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.
Günlük Fal yay burcu takvim gazetesi

Hukuki ve politik konulardan kaçınmalısınız. Hırslı ve atak davranışlarınız size göre değil. Olaylar karşısında pes etmeden ancak yavaş ve sakin konuşarak çözümlemelisiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
13 Haziran 2008 - Bugün

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlere sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 HAZİRAN CUMARTESİ 2008

Günlük Fal yay burcu sabah gazetesi

Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak. İş yeri aşkları gündeme gelebilir. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Sizden daha yaşlı kişilerden önemli destekler alacaksınız. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.
Günlük Fal yay burcu hürriyet gazetesi

Bugün gerek fiziksel gerekse duygusal açıdan iki uç arasında olabileceğiniz bir gündesiniz. Biran kendinizi son derece canlı ve yüksek morale sahip hissederken, bir saat sonra büyük bir yorgunluk içinde olabilirsiniz. Bu durumu göz önünde bulundurarak uzun sürebilecek olan yorucu işlere hiç teşebbüs etmemeniz daha doğru olabilir. Bugün uzun süreden beri beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır. Bunu yaptığınız takdirde fedakarlıklarınızın boşa gitmediğini de göreceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.
Günlük Fal yay burcu güneş gazetesi

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin
Günlük Fal yay burcu takvim gazetesi

Hayatınızda yaptığınız radikal değişikliklerle aile bireylerinizi şaşkına çevirdiniz. Onlarla açık konuşmanızda fayda var. Ne yapmak istediğinizi bilmelerinde yarar var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 Haziran 2008 - Bugün

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Haziran 2008 - Bugün

Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamına ve aşka epey zaman kalacak. Duygusal yaşantınız da bu yüzden hareketlenebilir. Tatil planları yapabileceksiniz. Bu da size iyi gelecek. Fakat gece hayatından uzak durmaya çalışın. Bu sizin sağlığınızı hiç de iyi etkilemiyor.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar