Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 304.263 Cevap: 1.764
1DİLARA2 - avatarı
1DİLARA2
Ziyaretçi
12 Mayıs 2007       Mesaj #81
1DİLARA2 - avatarı
Ziyaretçi
ne kadar şanslı burçmuşum iyikide yay burcuyum Msn Wink Naughty
Sponsorlu Bağlantılar
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
12 Mayıs 2007       Mesaj #82
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Yay
yay
12 Mayıs 2007 - Bugün
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #83
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Yay (Mayıs 2007)

Sevgili Yay, ay başında elinizde bulunan işler nedeniyle masanızdan kalkamayacaksınız. Ellerinizi direksiyondan, gözünüzü ise yoldan ayırmamalısınız, konsantrasyonunuz tam olmalı! Ay başında aşk aklınızda olan en son şey olsa da, ayın üçüncü haftasından sonra bu durum değişecek. O zaman bir anda kendinizi hafiflemiş hissedecek ve ortamın nasıl bu kadar değişebildiğine çok şaşıracaksınız.

Biraz hızlı gitmeye başladık, düzenli olalım ve ayın ilk haftalarından sırasıyla bahsetmeye başlayalım.

İzlemeniz gereken anahtar tarih, yeniayın Boğa burcunda ve aynı zamanda altıncı görevler evinizde oluşacağı 8 Mayıs. Önünüze birçok yeni görev çıkabilir, onun için şu an elinizde bulunan projeleri bir an önce bitirmenizde fayda var. Altıncı evin kariyer statüsü veya ödülleri ile bir ilgisi yoktur, ama bu ev yoğun çalışmayı ve iş yapmak için kullandığımız yöntemleri iyileştirmeyi simgeler.

İş yerinde masanızda birikmiş evrakların içlerine dalabilir, evinizde dolaplarınızı temizlemeye başlayabilir, çalışmayan aletleri elden geçirebilir, tamirciye götürebilir ya da bekleyen giysileri düzeltmek için terziye gidebilir yani daha önce bir kenara attığınız küçük işleri tamamlayabilirsiniz.

Çalan telefonlar, akın akın gelen emailller ve ajandanızda toplantı dolu günlerden dolayı organize olmalı ve etrafınızda tüm olanlara yetişebilmelisiniz. Bazen kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz çünkü toprak elementi Boğa burcunda olan gezegenler sizin ateş elementini ruhunuzu daraltabilir. Ama yine de bu yeniay sırasında ulaştığınız verimlilikten çok memnun kalacaksınız. Kendi işinde çalışan Yaylar bu enerjinin getirebileceği iş yoğunluğundan çok yararlanacaklar.

Görünüşe göre ya para biriktirme ya da aldığınız bir borcu geri ödeme planınız var. İkisi de iyi fikir. Para ile ilgili planlar yapmak için en iyi tarihler, Satürn ve Güneş’in uyum içinde oldukları 12 ve 13 Mayıs günleri.

Yeniaylar sadece bir gün değil iki hafta boyunca etkili olurlar. Bu süre içinde işinizle ilgili yeni bir döngüyü başlatabilir ve en az bir yılın tohumlarını ekebilirsiniz (aşağıda okuyacağınız gibi sağlıkla ilgili olanları da). Yılın ilerleyen zamanlarında, 28 Temmuz’da Mars aynı eve girerek bu aynı konulara daha fazla vurgu getirecek.

2007 yılı boyunca aktivite temponuz yüksek olacak. Onun için şimdiden ne kadar fazla iş tamamlarsanız sizin için o kadar iyi olacak ve omuzlarınızda biriken yük azalacak. Bu ay gelecek aylarda karşılaşacağınız çok daha büyük bir eğilimin provasını yapmış olacaksınız.

Eğer iş arıyorsanız, eski işinizin seviyesinde bir iş bulabileceksiniz. Pozisyon olarak bir basamak yukarı tırmanmış olmasanız bile ( Eylül’e kadar gerçekleşmeyecek) en azından tekrar çalıştığınıza mutlu olmalısınız.

Eğer şu anda bir işiniz varsa bunun yanısıra gelirinizi artırmak için yarı zamanlı bir iş daha bulabilir ve böylece kazancınızı arttırabilirsiniz. Eğer evde çocuk bakan bir anne iseniz yarım gün çalışacağınız bir iş bulabilir ya da tekrar okula gidebilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz gibi eğer kendi işiniz varsa ürün ve servislerinizi pazarlamalısınız çünkü bu yeniay yeni işler almanız açısından ideal.

Eğer amacınız çalıştığınız alanda yükselmekse o zaman birkaç ay daha beklemelisiniz. Şu anki işinizden sıkıldıysanız üstlerinizden sizi başka bir departmana transfer etmelerini isteyebilirsiniz, böylece sektörünüzün farklı alanlarında tecrübe edinmiş olursunuz. Elde edeceğiniz bu tecrübe yılın ilerleyen aylarında size terfi yolunu açabilir.

8 Mayıs yeniayı ayrıca sizi hızla zindeleştirip form tutmanızı sağlayacak yeni bir egzersiz programına başlamanız için de çok uygun. İşlerinizin yoğunluğuna bakacak olursak böyle bir egzersiz programı stres seviyenizi de azaltacak. Böyle bir imkan tek başınıza kalıp düşüncelerinizi toplamanıza yardımcı olacak ve hoşunuza gidecek.

Egzersiz yaparken bu süreyi masanızın başında daha verimli geçirebileceğinizi düşünmeyin. Egzersiz yapmayı işinizin bir parçası olarak kabul edin. Kondisyonunuz artacak, vücudunuz ve kaslarınız güçlenecek ve ilerde olabilecek kemik veya kas sorunlarından kendinizi arındırabileceksiniz. Kardio çalışmak beyninize daha fazla oksijen gitmesini sağlayacak ve böylece daha iyi düşünebileceksiniz. Gerektiğinde işinizde daha uzun saatler yorulmadan çalışabileceksiniz. Ayrıca sağlıklı olmazsanız ailenize, çocuklarınıza veya etrafınızdakilere de pek yardımınız dokunamaz!

Eğer kilo vermek istiyorsanız, astrolojiyi kullanarak önce aktif olmaya başlamalısınız ama kalorilerinizi azaltmaya daha sonraya bırakmalısınız. Kalori azaltma işlemi vücudunuzun daha fazla hareket etmeye alışmasından sonraki aşamada olmalıdır. Önce fiziksel akitivitenizi artırın.

Yemeklerinizin miktarını azaltmaya başlamak için en iyi zaman 27 Mayıs Cuma günü ve sonrası. 8 Mayıs’tan itibaren egzersiz yapmaya başladığınızı varsayıyoruz. (Her gün ağırlık kaldırmayın. Uzamanlara göre ağırlık kaldırma gün aşırı olmalıdır ama her gün kardio yapabilirsiniz.)

Hiç acele etmeyin ve hafta da 1 kilodan fazla vermeyin. Eğer planınızda gerçekten ciddiyseniz sonuç almalısınız. Kurnazlık yapın ve astrolojiden yararlanarak diyet yapmadan önce egzersiz programına başlayın.

Sevgili Yay, 8 Mayıs’ta oluşacak yeniayı çok beğeniyoruz çünkü Satürn’e çok iyi bir açı yapıyor. Eğer egzersizlerinize başlarsanız bu programınıza uzun zaman devam edebilirsiniz, belki de yıllar boyunca.

Eğer sağlık kontrolünden geçmeyi düşünüyorsanız ya da dişlerinize baktırmak istiyorsanız bu ay bu tip işleri yaptırmak için çok uygun. Randevularınızı alın!

8 Mayıs’ta Neptün, yeniaya zor bir açı yapıyor olacak. Bunun işinize ve sağlığınıza bir etkisi olabilir. İşinizde kafanız karışabilir. Eğer bir proje konusunda tam emin değilseniz etrafınıza sorular sorun. Kimseye danışmadan yol alırsanız boşuna vakit kaybettiğinizi anlayıp tekrar başa dönmek zorunda kalabilirsiniz. Neptün’ün zor açısının sağlık üzerindeki etkisine gelince alacağınız herhangi bir ilacın yan etkileri konusunda dikkatli olmalısınız. Zayıflama hapları almayın lütfen!

Altıncı ev evcil hayvanları da simgeler. Eğer evinize bir evcil hayvan almayı düşünüyorsanız bu ay koşullar çok müsait. 8 Mayıs’ta evcil hayvan aramaya başlayın ve hangisi sizin adınızı söyler gibi oluyorsa onu alın! Bu zamanda edineceğiniz küçük ev arkadaşı sizinle çok uyumlu olacak ve çabucak ailenizin bir parçası haline gelecektir. Bir veterinere giderek kontrol ettirmeyi ve aşılarını yaptırmayı ihmal etmeyin.

Şimdi de bu ay bol enerji alacak olan yuvanıza dönelim. Mart ayında evinizle ilgili bazı planlar yapmış olabilirsiniz ve şu anda o planları uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şimdi taşınabilir, ev satın alabilir, satabilir, onarım yaptırabilir, evinizi dekore ettirebilir veya birlikte yaşadığınız kişi sayısını artırabilir veya tam tersi azaltabilirsiniz. Bunları muhtemelen Mayıs ayı içinde veya Haziran başı yapabilirsiniz. İki yıldır ilk defa Balık burcuna geçen Mars, evinizi adeta metro istasyonu gibi hareketli kılacak. Mars genelde gürültü, hareket ve çevrenize kalabalık getirir. 11 Haziran’a kadar durum böyle olacak.

Oturduğunuz yer sadece şimdi değil sene içerisinde de pek çok kere gündeme gelecek. Emlakla ilgili konular ya da aile ile ilgili konular için de aynı durum söz konusu.

Bazen dördüncü yuva evini turlayan Mars’ın etkisi yoğun enerji olarak değil münakaşa veya kaza olarak yansır. Mars şu anda sizin dördüncü evinizden geçtiği için bunu belirtmek zorunda kaldık. Umarız bu sizin için geçerli olmaz.

Eğer duygusal bir sarsıntı geçirebileceğinizi düşünüyorsanız bu etkiyi bilmek size yardımcı olacaktır. Astroloji’nin amacı da budur. Aileniz veya birlikte oturduğunuz kişilerle ilişkilerinizi elinizden geldiği kadar sakin tutmaya çalışın. Ama ortalığın karışmasını uzun vadede yararınıza görüyorsanız o zaman bir şey diyemeyeceğiz. Karar sizin! Bazı durumlarla yüzleşmek ve temizlik yapmak onları bastırmaktan iyidir.

Bunu söylememizin sebebi Mars’ın görevinin gerekli gördüğü noktaları onarmak olması. Eğer ortalıkta su yüzüne çıkması gereken meseleler varsa Mars’ın desteğiyle bunlar yüzeye çıkacaktır. (Pluto ise Mars’ın inemeyeceği derinliklerdeki meseleleri su yüzüne çıkartır ama Pluto şu anda dördüncü evinizde değil.)

Pluto değil ama Uranüs bu bölgede! Uranüs’ün varlığı olabilecek gelişmelerin sürpriz bir şekilde olabileceğini simgeliyor. Mars ile Uranüs 15 Mayıs’ta buluşacaklar. Bu tarih veya beş gün yakınlarında bir sürü beklenmedik olay bekleyebilirsiniz. Yıldız haritanızda bulunan diğer gezegenlerin konumlarına göre ya mutluluktan uçacaksınız ya da çok sarsılacaksınız. Eğer 2 Aralık yakınlarında doğduysanız bu tarihten kötü etkilenebilirsiniz, dikkatli olun!

İstatistiklere göre kazaların %80’i ev içinde oluyormuş. Onun için evinizi gözden geçirin ve güvenli olmayabilecek unsurlara çözüm bulun. (Anne ve babanızın evini de kontrol edin, dördüncü evinizin bir kısmını onlar simgeler.) Evinizin su basmasına karşı olan sigorta poliçelerini kontrol edin (Mars, suyu yöneten Balık burcunda olacak) Bu etki gelecek yedi yıl boyunca zaman zaman gündeme gelecek onun için kontrollerinizi şimdiden yapın.

Eğer seyahate çıkacaksanız kahve makinenizin, televizyonunuzun, bilgisayarınızın ve diğer elektrikli eşyalarınızın fişlerini çekmeye bakın.

Uranüs ile Mars’ın 15 Mayıs’ta bir araya gelmeleri neredeyse patlayıcı bir etki yapacak. Bu sizi fiziksel olarak da etkileyebilir, duygusal olarak da. Onun için birlikte yaşadığınız insanlar bu günlerde çok gergin ve zor olabilirler.

Bu ay Mars-Uranüs kavuşumunun ortaya çıkardığı enerjiyi en çok 2 Aralık ve beş gün yakınlarında doğan Yaylar hissedecekler. Yine de Mars Balık burcunun TÜM derecelerinden geçeceği için doğum günü ne olursa olsun tüm Yayları etkileyecek. Uranüs daha yavaş hareket ettiğinden sadece 2 Aralık ve yakınlarında doğanları bazı radikal değişimlere zorlayacak.

23 Mayıs’ta dolunay sizin burcunuza düşerek sizin için çok önemli bir meseleyi aydınlatmanızı sağlayacak. Enerjiniz çok yüksek olacak ve eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bu dolunayda önemli bir dönüm noktasına da gelebilirsiniz. Ne olursa olsun en azından kararınızı verecek ve ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

Bu dolunayda ilişkiniz vurgulanabilir. Eğer ciddi bir beraberliğiniz varsa aranız çok iyi olacaktır. Venüs zıt burcunuz İkizler’de bulunarak duyguları yoğunlaştıracak ve ikinizinde en iyi taraflarını ortaya çıkartacaktır. Bu muhteşem dolunay sırasında nişanlanabilir ya da evlenebilirsiniz. (Böyle olursa yıldız haritanızda taşınmayla ilgili yoğun enerji de açıklığa kavuşmuş oluyor.)

Bu zaman iş ortaklığı ya da size danışmanlık yapacak profesyonel uzman tutmanız açısından da çok ideal görünüyor. Bu dolunayın etki süresi 23 Mayıs ve dört gün yakınları olacaktır.

Eğer 25 Kasım veya beş gün yakınlarında doğduysanız bu dolunayın etkilerini daha fazla hissedeceksiniz.

23 Mayıs dolunayının duyguları da muhteşem olacak, sevgili Yay. Eğer biriyle beraberseniz bu duygular sizin için daha yoğun olacaktır.

Eğer bir beraberliğiniz yoksa gelecek ayı bekleyin çünkü Haziran ayı yeni biriyle tanışmak için belki de yılın en iyi zamanı olacak. İyi görünmek isteyeceksiniz onun için kendinize yeni kıyafetler almaya bakın!

Dış görünüm bu kadar önemli olmamalı diyebilirsiniz ama kabul etmemiz gerekiyor ki, öyle! Aşk gezegeni Venüs’ün öğrettiklerine göre çekim dış görünüşümüzle başlar. Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. İyilik, espri anlayışı, zeka ve stil bunlardan bazıları. Gördüğünüz her yüzün kendine has ilginç yönleri ve özellikleri var. Hayatta mutlaka herkes için kendisini mutlu edecek biri vardır, hatta belki de birden fazla ruh ikizimiz var. Bakımlı görünmek kendinize olan güveni arttıracaktır, bu erkek okuyucularımız için de geçerli.

Bir ay bekleyip sadece bunları okuduğunuz için mutsuz mu oldunuz? Size bir sürprizimiz var.

Jüpiter ile Güneş’in birlikte sobet ettikleri 30 Mayıs sizin için ayın en güzel günü olabilir. Arkadaşlık, aşk, eğlence ve rahatlama günün ana temaları olacak. Özellikle bir arkadaşınız size küçük bir hediye verebilir, bir tavsiyede bulunabilir ya da sizin için önemli bir konuda yardımcı olabilir. Tam dört yıldızlik ve alışılagelmişin dışında bir gün.

Bu akşam arkadaşlarınızla birlikte toplanarak eğlenceli bir yemeğe çıkmaya bakın.

Ayın diğer buluşma akşamları: 17 Mayıs Salı (İkizler burcunda bulunan Venüs, Terazi burcunda bulunan yönetici gezegeniniz Jüpiter’e ulaşacak), 19 Mayıs Perşembe (Ay Jüpiter’e yaklaşıyor), 28 Mayıs Cumartesi (Ay Kova’ya geçiyor) ve biraz evvel bahsettiğimiz 30 Mayıs Pazartesi. Eğlenmenize bakın sevgili Yay!

Özet:

Ay başlarında ofisinizde bitirmeniz gereken işlerle ve evinizle ilgili görevlerle uğraşacaksınız. Bu günlerde aşk konu bile değilken, 23 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak şefkatli dolunay sırasında dikkatiniz aşka çevrilecek. Şansınıza İkizler’de bulunan Venüs ilişkinize yıldız tozları yağdıracak. Partnerinizi ihmal ettiğiniz için size gücendiyse kalbini tekrardan kazanacaksınız. Bu ay, gökte romantik yıldızların aşk için parlayacağı yaz aylarında, birlikte çıkabileceğiniz bir seyahatin planlarını yapın.

8 Mayıs’ta altıncı görevler evinizde oluşacak yeniay sayesinde tüm verilen görevleri uçarak tamamlayacaksınız. Venüs de bu eve geçmek üzere olduğuna göre üstleneceğinizi tüm görevleri seveceksiniz. Paranızı biriktirmek için bazı planlarınız var, yaz sonunda içi dolu bir hazine sandığını kenara koymuş olacaksınız!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 07.06.2007 , Perşembe


Bugün, duygularınızı birileriyle paylaşma isteğiniz oldukça yoğun. Yüreğinizdeki herşeyi açıkça ifade etmekten yanasınız. Kimseden bir şey saklamak gibi bir niyetiniz yok. Bu yeri geldiğinde bir dostunuz olabileceği gibi, yeri geldiğinde ailenizden bir kişi de olabilir. Sizi oldukça rahat hissettirecek olan bu ruh hali içinde, ne sorumluluklarınız ne de başka bir konunun sizi üzmesine, tedirgin etmesine izin vermeyeceksiniz. Sezgilerinizin gücü o denli yoğun ki, kime ne söylüyorsanız gün içinde doğru çıktığına tanık olabilirsiniz.

Karşınızdaki kişiye bir şey anlatırken onun ne düşündüğünü bugün kolaylıkla sezebildiğiniz için, dinlemektense konuşmayı daha fazla tercih edebilirsiniz. Başka kişiler de bu gücünüzü bildiklerinden kendi durumlarıyla ilgili sizinle dertleşebilir ve ne olur sence diye sorabilirler. Bu durum sizi oldukça keyiflendirecektir. Bu arada aranızda uzun mesafe olan kişilerle haberleşme açısından oldukça yoğun görüşmeler olabilir. Ailenizle olan iletişiminiz de gayet olumlu olacaktır.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #85
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Bu aralarda yaşanacak maddi değişimler, hayata karşı biraz daha tedbirli davranmanızı gerektirebilir. Siz farklı durumlara rahatlıkla adaptasyon sağlayabilecek kapasiteye sahipsiniz, endişelenmeniz için hiç bir neden yok.
Birlikte olduğunuz insana hayatınızdaki değişimlerle ilgili açıklama yapmaktan çekinmemelisiniz. Samimiyetiniz ve açıklığınız ilişkinizin daha da güçlenmesine yardımcı olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, gizlilik gerektiren faaliyetler ve sezgisel gücünüz açısından oldukça etkili enerjilere sahipsiniz. Eğer mesleğiniz araştırma ile ilgili ise son derece başarılı birgün geçirebilirsiniz. Siz son derece canlı bir burcun mensubusunuz, fakat bugünkü etkiler altında biraz daha geri planda kalmak isteyecek ve düşünmeniz gereken konular üzerine yoğunlaşacaksınız. Maceracı duygularınızı, tensel arzularınızı gidermek amaçlı kullanabilir, yasak ve büyülü olan herşeyle bütünleşmek arzusu yaşayabilirsiniz. Ciddi bir ilişkiniz olsa bile, ilginizi çeken bir kişiyle biraraya gelebilir ve bir ufak kaçamak yaşayabilirsiniz. Kimileriniz ise beraber olduğu kişiyle sıradışı fanteziler tatmak isteyebilirsiniz. Başkaları kaynaklı gelirlerinizle alakalı, yapacağınız bazı görüşmeleri şimdilik gizli tutmanız faydalı olur, bu konuyla ilgili durumlar tam olarak gerçekleşene kadar kimsenin bilmemesi lehinizedir. Ayrıca siz kendi parasal durumunuzla ilgili bazı gerçekleri saklamak gereği duyabilirsiniz. İstem dışı durumlarda kullanmak üzere bir kenara para ayırabilir, ihtiyacınız olduğunda bunu harcamak isteyebilirsiniz. Gün içinde bazı konularla ilgili, birtakım kişilerden danışmanlık isteyebilir, ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler daha sonra oldukça işinize yarayabilir.

Gündelik temponuz içinde, isteklerinizle duygularınız arasında bir gerilim söz konusu olursa, görüş açınızı daha geniş tutarak bunun önüne geçebilirsiniz. Sağlık konusunda bazı ufak tefek şikayetler oluşabilir, bir yakınınızın sağlık problemiyle ilgili bir yardımda bulunabilirsiniz veya yüksek eğitim konusunda alacağınız kararları şu an için yakınlarınızla paylaşmak istemeyebilirsiniz. Gizli saklı bir seyahat planı yapabilirsiniz veya sizi başka yerde bildikleri halde, siz bir seyahate kısa süreli çıkabilir, duyulmasından da hoşlanmayabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay sürecinde başlattığınız planların, dış dünyayla ilişkileriniz, uzak yolculuklarınız, yüksek eğitim ve farklı ufukları keşif, araştırma ve macera konularında, yayıncılık, hukuk, iş gezileri, dış ticaret, yabancılarla olan işbirliği ve görüşmeler, dini inancınız ve hayat görüşünüz hakkındaki girişimlerinizin son düzenlemelerinin yapıldığı zamandır. Yüksekokul tercihlerinizi, bundan sonra seçmeyi düşündüğünüz mesleği merkez alarak yapabilirseniz, sorumluluklarınızın veya güçlüklerin altından kalkmanız kolay olacaktır. Başka bir ülkeye iş, eğitim veya evlilik yoluyla yerleşmek gibi niyetiniz varsa, iyice araştırmalı, hangi sorunlarla baş edeceğinizi önceden bilmeli, ailenizden uzak kalmanın sizin üzerinizde yaratacağı psikolojik durumların farkında olmalı, birlikte olduğunuz kişiyi daha yakından incelemelisiniz. İş alışverişinde bulunacağınız kişi veya şirketlerin maddi güçlerini öğrenmeli, ticaret konusunda daha dikkatli adımlar atmalı, mesleki hayatınızda üst bir konuma geçmenizi sağlayacak yabancı dil veya akademik eğitiminizi önemsemelisiniz. Bu konularda eğer olumlu şekilde planlama yapar ve gerekli kişilerden danışmanlık alarak kendinizi güçlendirebilirseniz önümüzdeki 28 Ağustos tarihinde oluşacak dolunay enerjisinden olumlu anlamda yararlanabilirsiniz. İkili ilişkinizle ilgili konularda gerginlik yaratan sorunları daha hoşgörülü ve ılımlı bir şekilde ele alınız. Abartılı tepkilerden uzak durunuz.

Günlük enerjinin diğer bir etkisi ise, Ay gezegeninin burcunuzla olan kavuşumudur. Bu durum sizin için yenilik ve girişim anlamı taşımaktadır. Günlük olarak, daha neşeli, canlı ve fiziksel olarak daha aktif tavırlara sahip olacaksınız. Kendinizle ilgili bir değişime gidebilir, imajınızı güçlendirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Tabi ki bu enerjinin abartıya yol açabileceğini göz ardı etmeden, kontrollü bir şekilde hareket etmeye çalışınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, her zamanki o neşeli tavırlarınız, iyimserlik gücünüzü destekleyen etkiler altındasınız. Fakat bir konuyu es geçmemek gerekir ki, günlük enerjiler altında, sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gerekiyor. Yani hayat sizin istediğiniz gibi her zaman rahatlık ve özgürlük içinde geçmesi mümkün olmayan bir olgu. Kaldı ki, son yıllardaki evrensel enerjiler herkesin kendiyle yüzleşerek, değişime açık olmasını ve kendi hayatının kontrolünü ele almak zorunda olduğunu gösteriyor. Artık eskisi gibi iyi niyetli davranmak, herşey güzel olacak diye düşünmek yerine, bunu bizzat gerçekleştirmeye yönelik şekilde hareket etmeyi gerektiriyor. Günlük enerjiler de bugün sizden bunu bekliyor. Ay gezegeninin burcunuzdaki transitinin size sağlayacağı hareketlilik rüzgarından yararlanarak, işlerinizi düzenlemeli, girişimleriniz için araştırmada bulunmalı, gerekirse yetkili kişilerden destek istemelisiniz. Kafanızın içindekileri gerçekleştirmek için yapmanız gereken öncelikle disiplinli düşünmek, geciken veya engel çıkaran şartlar nedeniyle yılmak yerine, aksayan durumları tekrar gözden geçirerek düzenlemeler yapmak yönünde olmalıdır.

Günlük enerji altında, tavırlarınızdaki çocuksu ifade, coşkunluk ve neşe, çevrenizle aranızdaki iletişimi güçlendirecektir. Sizinle birlikte olan kişiler bu halinizden oldukça etkilenebilirler. Bu durumun yaratacağı moral gücüne oldukça ihtiyacınız var. 23 Ağustos tarihinde meslek evinizde transitine başlayacak güneş enerjisi, eğlenmekten ziyade, toplum önüne çıkarak kendinizi göstermeniz gerektiğinin işareti olacaktır. Artık ilgi alanınız, son ikibuçuk yılda öğrendiklerinizi mesleki konularda kariyer amaçlı kullanmak için çaba sarfetmek olacaktır.
burcu143 - avatarı
burcu143
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #89
burcu143 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #90
nünü - avatarı
Ziyaretçi
YAY - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Dedikoduya dikkat
Ekim Yay’lara değişiklik hatta sürpriz getiriyor. Kasım doğumlular otoriter kişiler, partnerleri ve iş arkadaşlarıyla aralarındaki sınırları tekrar gözden geçirerek aya başlasalar iyi olur. 7 yıl önce verdiğiniz kararların geçerliliğini tekrar düşünün. Sıkıntıya neden olduğu halde düzeltmek için gereken iradeyi ve sabrı göstermediğiniz konuları artık daha fazla ertelemeyin. Gerçekleri kabul edin ve sorumluluktan kaçmayın. Bitirmeniz, sürdürmeniz veya sağlamlaştırmanız gereken ilişkileri saptayın ve bunlar için kollarınızı sıvayın. 8-20 Ekim tarihlerinde sevdiklerinize daha soğuk ve mesafeli davranmanız mümkün. Güler yüzünüze alışık olanlar sorgulayıcı tavırlarınız nedeniyle kırılabilir. Bu ay sizden daha olgun ve deneyimli kişilerle tanışabilir veya sorumluluklarınızın artacağı bir beraberliğe başlayabilirsiniz. Hem dostlukta hem de aşkta uzun vadeyi hesaba katmalısınız. Şimdi mantık heyecanın, güven de abartılı jestlerin önüne geçecek. Coşkulu duygulardan uzak kalsanız da karşılıklı sadakat ve güvene dayanan geliştirici ilişkilerin tadını çıkarabilirsiniz. 1-12 Aralık civarında doğanlar daha neşeli. Geniş ufuklara açılmak size çok iyi gelecek. Yay’ların içinde en çok sürprizle karşılaşacak olan grup da sizinki zaten. 9 ve 25 Ekim civarında gözlerinizi açık tutun ve heyecanın tadını çıkarın. Ancak bu tarihlerden ilki sürprizlerde size daha geniş bir seçenek sunarken ikincisi büyük olasılıkla ilişkilerin etrafında dönen gelişmelere zemin hazırlıyor. Çarpıcı kişilerle tanışmanız, bir ilişkiyi bitirip diğerine başlamanız ve bu arada dedikodulara malzeme olmanız da olasılık içinde. Sıra dışı gelişmeler ay boyunca sizi uyanık tutacak ama 20 Ekim’den sonra ilişkileriniz gündemdeki ilk konu olacağa benziyor. Ekim’e en hareketli girenler ise 13 Aralık’tan sonra doğanlar. Eylül’de çok zorlanıp yoruldunuz ama duygusal ilişkiler açısından çok hoş fırsatlar da yakaladınız. Ekim’in ilk haftasında hem olumsuz gelişmeleri geride bırakmış olacak hem de aşk ve tutku açısından en yoğun günlere gireceksiniz. Yeni aşkların başlaması kolay olacak ve sıradanlaşmış ilişkilerde bile sevgi ve sahiplenme hissedilir şekilde artacak. Bu arada gireceğiniz her ortamda ilgi toplayacağınıza, asil ve zarif havanızla hayranlık uyandıracağınıza inanabilirsiniz. Ayın 8’inden sonra bu ateşli hava durulacak. Ancak 14-23 Ekim döneminde renklenen sosyal yaşantınız sayesinde çok güzel günler geçirecek, kültürlü bir çevrede yer alacak ve adil tavrınızla herkese örnek olacaksınız.

İş ve Para: Sürprizler avantajlı olabilir
İş hayatı ve para konusunda Ekim Yaylara bir dizi sınav sunuyor. Kasım sonunda doğanlar kariyerlerinde dik bir yokuş tırmanmak durumunda kalırlarsa korkmasınlar. Kişiliğinizi ve yeteneğinizi yansıtmayan, potansiyelinizi kullanmanıza engel olan ve yaşam enerjinizi söndüren bir işi sürdürmek yerine tam size uygun olanı bulmaya çalışın. Disipline, düzene, çalışkanlığa ve dakikliğe bir türlü uyum sağlayamıyorsanız hemen kollarınızı sıvayın. Ayrıntılara girmemek nedeniyle kayıp yaşıyorsanız dikkatinizi yükseltin ve gerekirse derine inin. Öğrenciler kendilerini bekleyen sınavları bilerek tembellik yapmasınlar. Hangi konuda başarı şansınız olduğunuz halde kendinizi sıkmadığınız için geri kaldığınızı saptayın. Kısa vadede geçici çözümler arayanlar ve kalıcı temeller atmaya cesaret edemeyenler erteledikleri sorunların ikiye katlanacağını mutlaka görecekler. Bu ay sizi destekleyen koşullarda ortaya çıkan pürüzleri sabır ve çabayla düzeltin. Zaten sağlam ve sizin için gerekli olanlar mutlaka devam eder. Ama çürümüş veya geçerliliği kalmamış olanları geride bırakmanız gerektiğini de bilin. Maddi açıdan kemer sıkma anlamına gelen Satürn 14 Ekim civarında dikkatinizi iyice artırmanız gerektiğini fısıldıyor.1-12 Aralık civarında doğanlar ise tam tersine gelişme, rahatlama ve yükselme döneminde. Şansınız yerinde ve sürprizler de size çeşitli olanaklar sunacak. Ama önemli olan bütün bunları akıllıca kullanmayı başarmak. Kolaylıklarının tadını alarak yan gelip yatarsanız bu şansı geleceğinize aktarmamış olursunuz. Ancak fırsatlara burun kıvırmaz, hepsini değerlendirmeyi başarır ve bu arada alçakgönüllülüğünüzü korursanız çok kazançlı çıkarsınız. Ani kararlarla yatırım yapmayı düşünenler riskleri çok iyi araştırmalı. Abartıya kapılmak size umduğunuzdan daha pahalıya mal olur. Ayın ilk on gününde sürprizler avantajlı olabilir ama 20 Ekim’den sonra şansınızı fazla zorlamayın. Ani masraflar, hesapsızca para harcamak veya almayı umduğunuz ödemenin erteleneceğini fark etmek sizi sıkabilir. Bu ay yasalara saygılı olanlar mahkemeye yansıyan konularda olumlu sonuçlar alarak ferahlayacaklar. 13 Aralık’tan itibaren doğanlar ise Ekim’e cömert bir havada başlıyor. Bereketli işler yapabilir, yaratıcılığınızı kullanarak önemli kişileri etkileyebilir, paylaşılan gelirlerden umduğunuzun üstünde bir kazanç sağlayabilirsiniz. Lükse eğiliminizin artması ve prestijinizi düşünerek bazı harcamalar yapmanız maddi birikimlerinizi eritmenize yol açabilir. 14-23 Ekim döneminde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz sayesinde güzel bağlantılar kurmanız mümkün. Ama aybaşında sınırı aştıysanız ay sonunu getirmeniz zor olacak.

Sağlık ve Düzen: Dişleriniz ve kemikleriniz için gerekenleri yapın
Ekim sadece iş hayatında değil sağlık açısından da disiplinli olmanızı gerektiriyor. Kasım doğumluları etkileyen Satürn dişlerinize ve kemiklerinize, kısacası vücudunuzun sağlam yapıları olan bölümlerine dikkat etmenizi öneriyor. Bu arada cildinizi de korumanız gerektiğini unutmayın. 1-12 Aralık döneminde doğanlar çarpıcı değişiklikler yaşamaya açık. Ev değiştirmek veya uzak bir ülkeye yerleşmek gibi önemli hamleler bile bu ay seçenekleriniz arasında yer alabilir. Kararlarınızı anlık duygularla değil düşünerek verirseniz çok iyi olur. 13 Aralık’tan itibaren doğanlar ise Eylül’de çok yorulup kendilerini hırpaladılarsa bu ay biraz eğlenip dinlenmeye çalışsınlar. Geçen ay sağlığı bozulanlar şimdi tekrar eski güçlerine kavuşacaklar.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar