Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.243 Cevap: 1.764
ispermecet - avatarı
ispermecet
Ziyaretçi
7 Mart 2008       Mesaj #101
ispermecet - avatarı
Ziyaretçi
Bunca palavra insana ait. Çok eskilerden gelen uydurulmuş bilgiler, günümüzde de geliştirilmeye, yani yeni palavralar üretilmeye devam ediyor. Üstelik doğrulara ulaşmak için son 350 yıldan beri farkına varılmış bilimsel yöntemin bunca yoğun kullanıldığı çağda. Şimdi daha bilgili olarak, olasılık hesaplarından haberdar olarak bu yanlış ve palavra konu geliştirilmeye çalışılıyor.
Akıllı ve olasılık hesapları konusunu bilen astrologlar günlük veya geleceğe ait herhangi bir zaman için, iki bağımsız olasılık seçiyor. Ama yine de salladıkları olayların tutup tutmaması hiç önemli değildir. Aralarında koralasyon olmayan, bağımsız bu iki olasılıktan birinin olup olmaması diğerini hiç etkilemez.
Sponsorlu Bağlantılar
Koç burcunda doğmuşlar için bu gün gezegenler sizin için olumlu, oğlak burcundakiler için, dikkatli olun seyahat etmeyin gibi şeyleri bir gazetelerde her gün yazsalar da bunun palavra olduğu, inanlar için anlaşılmaz. Başak burcunda doğanlar için, bugün uçağa binmeyin dendiğinde bunu uygulayacak kadar inanlar çok.
Eğer o gün dünyanın herhangi bir yerinde veya gazetedeki falı okuyan inançlı birinin bulunduğu şehirden kalkan uçaklardan birinin düşmesi durumunda, o uçakta mutlaka her burçtan insanın bulunma olasılığını bile düşünmeden falcının bunu bildiğini sanırlar. Uçakta bulunanların koç veya başak burcunda doğmuş olmalarının aralarında da bir bağlantı olmadığı gibi, burçlara ait karakter özelliklerinin de önemi yoktur. Yay burcundan olan biri, bu burca ait özellikleri okuduğunda mutlaka kendinden bir şeyler bulur. Halbuki o yazının üzerine kova burcu yazılsa hiçbir şey fark etmez. Tüm burçlar için birer sayfa yazı yazın, 1000 kişiye okutun, sonra aynı yazıların üzerindeki burç isimlerini değiştirin başka bir bunlara inanan 1000 kişiye okutun, burç isimlerini değiştirerek yüzlerce kombinasyon ile devam edin. İtiraz pek gelmeyecektir. Yeter ki, 6000 yıl önce Sümerlerin verdiği burç isimlerini hala kullanmamıza rağmen bunlara inanmış kişiler bulun. Böyle insanları da bulmak çok kolay. Msn Happy

İnsanın geleceğe ait kestirimlerinde tutturma olasılığı en yüksek konu, hatta tek konu şu anda meteorolojidir.Msn Cool

Yanlış yere yazmışım silme olanağım da yok.
WarriorS - avatarı
WarriorS
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #102
WarriorS - avatarı
Ziyaretçi
Paylasim icin tskler
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #103
nünü - avatarı
Ziyaretçi
YAY BURCU AYLIK YORUMU
Aşk ve İlişkiler

Sevgili Yaylar, siz de bilirsiniz ki, bir yay için keşfetmek ve keşfettiğini incelemek ve daha sonra yoluna devam etmek esastır. O, her zaman çocuksu bir iyimserlik ve bitmek bilmeyen bir enerjiyle doludur. Onun içinde asla kötülük barınmaz, herkesi kendince mutlu etmeye çalışsa da, her zaman özgürlüğüne sahip çıkacaktır. İşte siz sevgili Yaylar için, 17 ve 19 Şubat tarihlerinde Kova burcunda ilerlemeye başlayan Venüs ve Merkür gezegenlerinin seyri, burcunuzla akıcı bir enerji alışverişi oluşturduğundan, sizler için ferahlandırıcı, eğlendirici ve diğer alanlardaki sıkıntıları azaltıcı bir joker kartı gibidir. Önce Venüs gezegeninin Kova burcundan söz etmek isterim. Köşemizin sıkı takipçileri bilirler bu iki enerjiden de sizlere başladığı günde söz etmiştim. 15 Mart tarihine kadar bu etki devam edecektir.

Venüs Kova burcunda siz Yaylar için, yolculuk, haberleşme ve yakın çevrenizde bulunan insanlarla bağlantılar kurarak hoş sürprizler yaşamınız ve yeni aşklara yelken açmanız açısından gayet keyifli bir dönemdir. Bundan önce hatırlarsanız Venüs oğlak burcundaydı ve sizler için oldukça disiplin edici bir etki yaratmıştı. Fakat kova burcunda ilerlerken Venüs artık disiplinli olmak yerine kendinizi özgür bir şekilde ifade etmek, geleneksel katı kurallarla örülü bir aşk yerine, fikirlerinizi paylaşacağınız bir insanı tercih etmek yönünde size enerjiler sunabilir. İlişkilerde genel olarak bireyselliğiniz ön plana çıkabilir ve beraber olduğunuz yada olacağınız kişinin de kendi kimliğine sahip çıkmasını bekleyebilirisiniz. Bu tarzda davranan kişileri oldukça çekici bulabilirsiniz. Arkadaşlık etmek, grup faaliyetleri içinde yer alarak ortak hobilerinizi paylaşmak, faaliyetlerde bulunmak, zevkli, uyumlu ve sıradışı güzelliklerin birlikte tadını çıkarmak yine bu dönemde üzerinde durduğunuz önemli kriterlerdir. Çevrenizle oldukça fazla bağlantılı olacağınız bu süreçte, aniden başlayan ilişkiler yaşayabilir, çarpıcı ve hoş, entelektüel ve başarılı kişileri tercih edebilirsiniz. kendinizi fazlasıyla çekici hissedeceğiniz için bu her zamanki gibi sizin dışarıdan bakıldığında en fazla dikkat uyandıran kişiler olmanızı sağlayacaktır. Özellikle yükseleni kova olan Yaylar için bu dönem tam bir renklilik ve moral depolama zamanlarıdır. İyimserliğinizle, neşenizle, güler yüzünüz ve esprilerinizle girdiğiniz her ortama ışık ve sıcaklık katabilirsiniz.
Bu süreçte Merkür gezegeninin de Kova burcunda ilerleyecek oluşu 15 Mart tarihine kadar sosyal ilişkiler kurabilme, seyahatlere grup halinde çıkma, yeni insanlarla, gerek organize işler gerekse ekip halinde çalışırken tanışma veya eski bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi gibi birçok farklı seçeneğin yaşanacağı zaman dilimi olacaktır. Özellikle sosyal hayatın içinde yer almaya olan istekliliğiniz, herkesin gözleri önünde olmanız anlamı taşıyacağından doğal olarak karşı cins üzerinde yükselen bir trend yakalamanız için de biçilmiş kaftan gibidir.
Ciddi ilişkiniz veya evliliğiniz açısından eğer sorunlarınız varsa bu süreçte, arkadaşlık merkezli davranarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve kesinlikle paylaşımda bulunarak her zorluğun altından kalkabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, çatışmak yerine uzlaşmaya çalışmak, fikirleriniz ayrı olsa bile ortak bir nokta oluşturmak adına çaba sarfetmek ve saygı, sevgi, güven olgusunu muhakkak ayakta tutmaktır. Bu süreçte genel anlamda yaylar için hayat ortağında aradığı en önemli şey, ruhsal ve kültürel açıdan paylaşımdır. Biraz mesafeli davranmanız mümkündür, hatta soğuk ve sakin bir görüntü çizebilirsiniz. Bu durum eğer duygusal bir eşiniz varsa sorun oluşturabilir. Siz de kendi payınıza dikkat eder ve kendinizi düzenleyebilirseniz hiçbir problem çıkmadan güçlü bir şekilde bu dönemi geçirebilirsiniz.
Evet sıra geldi şimdi oldukça hoşunuza gidecek olan bir başka enerjiye, evet belki 20 Mart tarihini bulacak bu güzellikten yararlanmanız ama yine de bu tarihten birkaç gün öncesi sizler tarafından etkisi hissedilmeye başlanacaktır. Güneşin Koç burcu seyrinden söz ediyorum. Bu enerji burcunuzla büyük bir üçgen oluşturacağından enerji akışı gayet düzgün ve en azından Mars yengeç enerjisinin yaratacağı içsel gerilimi yok edecek kadar da olumlu olacağını düşünüyorum. Aşk evinizden direk olarak geçecek olan bu enerji Venüs Kova sürecinden çok daha etkili olacağa benziyor. Bu enerji altında sizler, zevk aldığınız konularda ve içinizden geleni geldiği gibi ifade edebileceğiniz ateşli bir enerjiye sahip olacaksınız. Aşkta fethetme, gücünüzü göstererek alkış alma, etrafınızdaki insanları etkileme ve öncü enerjinizle arzuladığınız herşeyi elde etmek açısından etkin bir döneme girmiş olacaksınız. Yalnız minik bir uyarıda bulunmak isterim. Bu enerji altında zaten doğal yapınız gereği macera duygunuz iki hatta üç misli artabilir. Yani sizi elde avuçta tutmak neredeyse imkansızdır. Hani şu meşhur Mars yengeç enerjisinin durgunluğu üzerinizden atmanızda faydası büyük olacaktır ama aşk konusunda üst üste bu kadar özgürlük umarım bir sorun çıkarmaz. Çünkü Güneş koç burcu seyirleri daima öte atılmak ve istediğini almak anlamına gelir. Fakat o denli uçucu enerjilerdir ki, eğer dikkat etmezseniz sağlıklı bir ilişki risk altına girebilir. Bu süreçte karşı cins üzerinde öyle bir çekiliciliğiniz vardır ki, size hayır diyecek çok az insan bulunur. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için yaratıcı faaliyetlerde bulunmak, çevrenizde değer verdiğiniz insanları sıcaklığınızla sarmalamak son derece faydalıdır. İradenizi kaybetmeden olgun bir şekilde davranırsanız, bu etkinin gücüyle diğer insanlara da birçok konuda örnek teşkil edebilirsiniz. Bu süreç özellikle sporla uğraşan kişilerde gayet keyifli, başarılı bir dönem anlamı taşıyacaktır.
İş ve KariyerVenüs gezegeninin 17 Şubat Kova burcunda ilerlemeye başlamasıyla siz Yaylar, girişimler açısından gayet etkili bir döneme adım atmıştınız. 12 Mart tarihine kadar sürecek bu etki altında, ilişkilerinize dikkat etmek, ortak hareket etmek, girişimci olmak durumundasınız. Aşk, para, sanatsal konular, ekip halinde çalışmalar, güzellikleri ilgilendiren her alanda size yardımcı olacak bu enerjiyi mutlaka değerlendiriniz. Özellikle 4 Mart tarihinde Mars gezegeni yengeç burcundaki seyri başlayana kadar, karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmeye çalışınız. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için sosyal organizasyonlara katılınız, tanıtım faaliyetlerine, reklâma önem veriniz. Bilişim sektöründen yararlanınız ve grup çalışmalarına önem veren her alanda fikirlerinizi ifade ediniz. Düşüncelerinizi ve projelerinizi medya, yazı ve sözel yolla ifade etmek için harekete geçiniz.
Başta yakın çevrenizle olan iletişiminiz konusunda olmak üzere, yolculuklar, eğitim hayatınız, yayın kuruluşları, haberleşme, tv, radyo, yazım hayatı, kardeşleriniz, girişimleriniz, yabancı diliniz ve bulunacağınız yeni çevre düzeni hakkındaki tüm konular ön plana gelmeye başlayacaktır. Bu enerjileri olumlu yönde değerlendirmek için neler yapmalısınız birlikte göz atalım. Öncelikle kimlerle işbirliği yaptığınızı bilmek, onların içinde yer almak, gözlemlemek ve işlerinizin peşinden bizzat gitmeniz gerekmektedir. Siz artık tek başınıza hareket etmekten ziyade, sizinle aynı idealleri paylaşan kişilerle işbirliği yapmak durumundasınız. İlginç ve sıra dışı fikirlerinizi gerekli platformlarda anlatabilmeli, mutlaka eğitiminize, ilişki kurduğunuz insanlara önem vermelisiniz. Olasılıklarınızı iyi saptamalı, en zirveye varabilmek için kendinizi mutlaka ifade etmeyi başarmalısınız. Ne yapmak istiyorsanız, bunu başarmış insanlarla bir arada olunuz. Duygusal veya maceracı davranmak yerine kararlılık gösteriniz ve uyumlu ilişkiler ağı kurunuz. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde parasal yönden de son derece rahatlamaya başlayabilirsiniz.
Para Konuları
Mars gezegeni, Mart ayında parasal konular üzerinde geçtiğimiz Eylül, Ekim ve Kasım dönemindeki olayları hatırlatıcı olması yönünden gayet önemli gözüküyor. Astrolojik olarak güçsüz olduğu Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, 4 Mart tarihinden 9 Mayısa kadar sizler açısından mücadele gücünüz bakımından önemli bir süreç anlamı taşıyor. Bu durumun ne gibi etkileri olabilir, birlikte inceleyelim. her şeyden önce sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamaktan yana olacağınız için, sizin gibi keşifçi, araştırmacı ve yüksek enerjisiyle girişim gücü olan Yaylar için bu enerji oldukça zorlayıcı bir etki yaratabilir. Peki bu durumda bu enerjiyi olumlu olarak nasıl kullanabilirsiniz ona bir göz atalım. Öncelikle, deneyimleriniz konusunda eskiye oranla biraz daha çekingenlik gösterebilirsiniz, sahip olduğunuz herşeyi kaybetmek korkusu içinde garip tepkiler verebilirsiniz. Güvenliğinizle alakalı meselelerde risk almak yerine mevcut durumun getirileriyle yetinmeyi tercih edebilirsiniz. İyi niyetli davranmaya devam ederek, insanların hakkınızı yemesine ses çıkarmayabilirsiniz. Öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, bir iki sözle elinizdeki avucunuzdakini sevdiklerinizle paylaşırken kendinizin zor durumda kaldığınızın farkına bile varmazsınız. Sizin isteğiniz dışında gelişen olaylar sebebiyle siz hareket etmek istedikçe, birilerinin sizi duygu sömürüleriyle oyalamaya çalıştıklarını fark edebilirsiniz. Duygularınızın sizi esir almasına izin verebilir belki de, sırf ilgi, sevgi görmek adına yanlış bir ilişkide sizi tatmin etmesi mümkün olmayan bir beraberliği cinsellik merkezli devam ettirebilirsiniz. Aşk konusunda oldukça iyi niyetli davranarak, hiç hoşlanmadığınız halde gizli saklı bir ilişkiyi sürdürmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklarınızla nedeniyle maddi açıdan zor durumda kalabilir, bankalarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Eşinizin mali durumundaki sorunları nedeniyle ailenizin güvenliğini sağlamak size düşebilir bu yüzden zor bir dönem geçirebilirsiniz.

Pembe gözlüklerle hayata bakmaktan hoşlanan yapınızın aksine bu dönemde, garip bir güvensizlik hissi duyabilir ve herşeyden ürker hale gelebilirsiniz ve bu yüzden de gelişim fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Kredi girişimleri konusunda tedbirsiz davranabilir ve boyunuzu aşan bir borcun altına girebilirsiniz veya garip tersliklerle karşılaşabilirsiniz. Bütün öngörülerin farkında olarak, bu durumlarla karşılaşabileceğiniz ihtimaline karşı dikkatli olmalı, ne çok fazla güvenlik altında aynı noktada kalmaya, ne de aşırı duygusal davranarak kendinizi zor durumda bırakmaya çalışmadan düzenlemelerinizi yapınız. Eğer bütün bunlara dikkat ederseniz diğer olumlu enerjileri çok daha rahat kullanabilir güzel bir dönem geçirebilirsiniz.
Pozitif Enerjili Günler : 1-27-28-4-5-8-9-17-18-22-23
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-19-20-21
Yeniay : 1-27-28
(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 13-14
(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #104
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - 24.03.2008 , Pazartesi
burcOzellik

Sevgili Yaylar günlük enerjiniz sizlerin ruhsal açıdan bazı kişilere karşı ve bazı durumlar nedeniyle sıkıntılı olabileceğinizin işareti olabilir. Bir yandan dış dünyada sanki bir sorununuz yokmuş gibi tavırlar gösterirken, aslında yüreğinizde sizi oldukça rahatsız eden korkular bulunabilir. Bu bir insanı kaybetmek korkusu olabileceği gibi, kötü niyetli insanlardan zarar görmek gibi bir durumu da kapsayabilir. Aslında Ay Akrep burcu süreçleri genel anlamda bu dürtülerin hissedildiği zamanlardır ve sizler pek alışık olmadığınız için bu enerjiyi bu şekilde algılıyor olabilirsiniz. Oysaki böyle günlerde yapılması gereken, bu içgüdüsel hırsı ve korkuyu yaşamdaki hedeflerinizi gerçekleştirmek adına yönlendirmek olmalıdır. çünkü bu enerji oldukça kuvvetli bir iç alemi yaratır. Siz de bilirsiniz ki, güçlü insanlar gücünü gerekli alanlarda kullanabilen kişilerdir. İki yönlü etkisi bulunan Ay akrep zamanlarında ister kendinizi geriye çekerek boş yere endişe ve kuruntulara saplanın isterseniz ideallerinize kitlenerek başarılı olmaya çalışın. Burada önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğudur. Peki sizce hangisi daha olumludur, tabii ki ikincisidir. Tercih sizin.

Saat 15:27 itibariyle Merkür ve Venüs gezegenlerinin birleşimi ise, yukarıdaki paragrafta sözü edilen gücü doğru yönlendirmeniz halinde önümüzdeki iki haftalık süreç içinde, eviniz sınırları ve geleceğinizle alakalı konularda özgüven duygunuzun yükselişine tanık olacağınızın göstergesidir. Kaldı ki, sizin iç dünyanızda ne kadar pozitif bir insan olduğunuzu bilmeyen yoktur. O zaman bugün yapmanız gereken her ne olursa olsun geriye çekilerek saplantılı duygular içinde kendinize zulmetmemek, dışarıdaki dünyayla olan temasınızı kesmemek ve vizyonunuzu büyütmek adına düşünmek olmalıdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #105
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - 25.03.2008 , Salı
burcOzellik

Sevgili Yaylar bugün, eşiniz yada sevgilinizin girişimleri sonucu maddi sıkıntınızla ilgili çözüm yolu bulmanız kolay olabilir. Konfor ve refah isteğinizin yükseleceği bugün, güzelliklere sahip olma isteğiniz de yoğun olacaktır. Aktif bir kişi olmanıza rağmen biraz tembellik etmekten hoşlanabilirsiniz. Mistizm yada bilinmeyenlerle ilgili kitaplar okumak, araştırma yapmak faaliyetleriniz arasında yer alabilir. Bugün ilişkisinde sorunu olan burç mensupları kolaylıkla bu durumu düzeltebilirler.

Yasak olan herşey bugün size çekici gelebilir. Romantizm ve sıradan olmayan güzellikler konusunda hassas bir gündesiniz. Orijinal olan hiçbir şey dikkatinizden kaçmaz. Çalışmayan burç mensupları hafta arasının sakinliğinden yararlanarak alışverişe çıkabilir, ufak tefek şeyler satın alabilir, dostlarla bir araya gelerek uzun zamandır konuşmadıkları mevzuları paylaşabilirler, bu size keyif verebilir. Zevk ve eğlenceyi sevdiğiniz kişiyle paylaşmak için akşam için ortak bir program da düzenleyebilirsiniz
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #106
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar günlük enerjileriniz, haftanın bu ilk gününe ciddiyet içinde başlamanıza neden olabilir. Her zamanki gibi öne atılmaya hazır haliniz yok gibidir. Gün içinde işlerinizi yaparken, kurallara uymanız gerekebilir veya etrafınızdaki insanlarla iyi geçinmenizi, dikkatli hareket etmenizi gerektirici durumlar vardır. Sadelik ve uyum duygusu içinde davranmalı, güvenliğinizi riske atmak yerine kendinizi korumak içgüdüsünü ön planda tutmalısınız. Bugün aşk konusunda etkili tavırlar göstermeniz bir sorun çıkarmaz ama yeteneklerinizi paraya dönüştürme konusunda aceleci davranmamak, sabırlı olmak gerekebilir. Eğer amacınız güçlü olmaksa o zaman sisteme ayak uydurmanız gerekecektir. Şansınızı zorlamak, nasılsa hallederim düşüncesi içinde olmak size zaman kaybettirebilir. En ince detayına kadar dikkat kesilmek günüdür. Paranızı iyi bir alanda değerlendirmek istiyorsanız iyice araştırmalı, elinizdekilerin değerini iyi korumaya çalışmalısınız. Kısaca günü yararlı geçirmek için, yetenekli olduğunuz konularda bile gücünüzü temkinli bir şekilde kullanmak size çok şey kazandırabilir. Bu sizi olabilecek sürprizli durumlardan koruyabilir ayrıca doğru seçimlerde bulunmanız sağlayabilir.

Günlük enerjinizin bir başka etkisi ise, sosyal ilişkilerinize önem vermeniz gerektiğidir. Çevrenizde bulunan insanlarla iyi diyalog kurmanız bazı kapıları açabilmeniz adına sizi destekleyicidir. Ayrıca yeteneklerinizi hayata geçirmek için oldukça güçlü bir şekilde tecrübelerinizi ve bilginizi yazıya dile dökmeniz gerekecektir. tercihlerinizi öyle itinalı bir şekilde yapmalısınız ki, ileride pişmanlık duymayın. Şansınız bu konuda gayet açık, tek yapmanız gereken kimsenin etkisi altında kalmadan, detayları gözden kaçırmadan karar vermek olmalıdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #107
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar günlük enerjileri en aktif anlamda kullanacak olan burç mensuplarından birisi sizsiniz. Yalnız dikkatli olunmadığı takdirde zorluk yaşayabilecek kişiler de sizsiniz. Nedeni şu. Bugün Ay İkizler burcunda seyretmekte. Bir yay için bunun anlamı, özel ilişkisinde, karşısındaki kişiyle duygusal olmaktan ziyade, anlayışlı bir iletişim ve mantıklı bir bakış açısıyla hareket etmesi gereken gün demektir. Siz aktifsiniz ve girişimden yanasınız, o ise bugün son derece iletişimden yana. Bildiklerini söylemekten geri durmayacak, yeri geldiğinde hızlı hızlı izah edecek, bazen gerilimli tepkiler verecek ama bir şekilde sizinle kontak kurmaya çalışacaktır. Bu durumda siz, konuşmaktan ziyade dinlemek, inatlaşmaktan ziyade anlayış göstermek mecburiyetindesiniz. Neden? Çünkü bugün bilinçli isteklerinizi gerçekleştirmek için karşınızdaki kişinin ne düşündüğünü anlamak gerekiyor. Belki söyleyeceklerini tahmin ediyorsunuz öyle bile olsa ona karşı sakin ve kontrollü davranmaya çalışmalısınız. Bazı konularda kurnazlık yapabilir fakat bu sizin için kötü niyetli hareket ettiğini göstermez sadece kendini daha fazla ön plana almak niyetindedir. Siz ondan önce davranır ve ilişkinizin gelişimi adına paylaşma duygusunu ön plana alırsanız belki de bugüne dek keşfedemediğiniz bir yönünü fark edebilirsiniz.

Günlük enerjiniz iş ortaklı konularında da etkilidir. Bugün sözleşme veya kontratla alakalı bir durumunuz varsa, iyi okumanızı, karşılıklı olarak fikirlerinizi paylaşmayı ihmal etmemelisiniz. Ne kadar olumlu gözüküyor olsa da siz yine de dikkatli olunuz. Gözden kaçabilecek bir ufak detay daha sonra problem oluşturabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #108
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar bugün, duygusal konularda kendinizi doyumsuz hissedebilirsiniz. İç dünyanızdaki karmaşık bazı durumlar size keyifsizlik verebilir. Yaşamınızla ilgili konularda içinde bulunduğunuz şartların size yeterli gelmediğini düşünebilirsiniz. Aslına bakarsanız kendinize güveniniz tam olmasına rağmen, bazı nedenlerle elinizdekilerle yetinmeniz mümkün değil gibi. Çünkü heyecan istiyorsunuz, aşkı elde ettiğiniz zaman hevesiniz azalıyor gibi. Yeniden keşfetmek yeniden aşkın peşinden koşmak size daha fazla haz veriyor. Güne uyandığınız andan itibaren bu duyguları yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Bu nedenle bugün sadakat duygusunu kendi içinizde reddedebilirsiniz. Kendinizi özgür hissetmek isteğiniz yoğun olacaktır.

Bugün, alışkanlıklarınız diğer insanları rahatsız edebilir. Özgürlük hissinizin tavırlarınıza yansıması, çevrenizdeki insanlar tarafından tuhaf bulunabilir. Sizi son derece rahat ve etrafınızı umursamayan bir kişi olarak görmeleri mümkündür. Aslında siz böyle düşünülmesinden memnun gibisiniz. Kimseyle bir diyalog içinde olmak gibi bir niyetiniz yok. Ölçüsüz davranmak ve canınız ne istiyorsa onu yapmak istiyorsunuz. Sizi soğuk bulmalarını düzeltmek konusunda tek bir adım atmaya niyetiniz yok. Umurunuzda değil gibi. Somurtkan ve yargı yeteneği zayıf bir şekilde öylesine takılmak ve başta para olmak üzere hiçbir sorunla da uğraşmak istemiyorsunuz. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, başkalarıyla ortak olarak paylaşımda bulunduğunuz her konuda sorumluluklarınızın bilincinde olmalı, olur olmaz mevzuların problem oluşturmasına izin vermemelisiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #109
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar, ruhsal olarak kendinizi olumlu bir şekilde hissetmenizi sağlayacak Ay Aslan burcu enerjisiyle Pazar gününe başlamaktasınız. Bu etki altında, sevecen tavırlarınızla, gösterişli ve görkemli bir şekilde çevrenizle bağlantı kurabilir, istediğiniz gibi hareket edebilir ve özgür duygularınızı sergileyebilirsiniz. Hayat enerjiniz ve yaşama sevinciniz gayet yüksektir. Kimseye hesap vermeksizin gününüzü değerlendirebilirsiniz. Saat 09:30 itibariyle başlayan enerjiler ise, lüks ve gösterişli, sıradışı herşeye karşı ilgi duymanızı sağlayabilir, önemli olan güzelliklerin keyfini çıkarmak, değişik hazların tadına varmak ve özgür olmaktır. Yakın çevrenizle olan bağlantınızda ise yanlış anlaşılmalara fırsat vermeden, fikirlerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymak niyetinde olabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz diğer insanlar tarafından oldukça beğenilebilir ve siz bunları yazıya, söze dökmek isteğiyle hareket edebilirsiniz. Organize yapılacak işlerle alakalı yeni planlamalarda bulunabilir, etrafınızdaki insanlarla bağlantıya geçerek güçlü bir iletişim için destek aramaya çalışabilirsiniz. Bazılarınız için bu sinema, tiyatro, edebiyat ağırlıklı konularda olduğu gibi, bazılarınız için halkla ilişkiler, yayıncılık ve seyahatle ilgili mesleki aktiviteleri içerebilir.

Burada söz konusu olan sizin yaratıcı fikirlerinizi dış ortamlarda sergilemeniz ve bu yolla hem özgürce hareket etmeniz hem de arzuladığınız gücü kazanmanızdır. Sizin gibi aktif bir insanın, belirli sınırlar içinde davranmasını beklemek yerine, pozitif gücünüzden yararlanılması, iyimser tavırlarınız ve hayata bakış açınızdaki farklılığın keşfedilmesi size çok daha fazla mutluluk sağlayacaktır. Bu nedenle sizinle beraber olan insanların buna özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir. Böyle olması halinde etrafınızdaki insanları da destekleyebilir ve maddi açıdan yardımcı olabilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #110
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar bugünkü enerjiler altında farklı tepkiler ve duygular söz konusu olabilir. Bunları birlikte inceleyelim. Kimileriniz geçmişte yaşadığınız bazı ilişki veya durumların etkisiyle gerek mesleki alanda gerekse duygusal anlamda, sert tepkiler verebilir ve bugüne dek bir çok aksilik beni buldu, bundan sonrasında kimsenin emri altına giremem, kimsenin beni ezmesine ,üzmesine izin veremem, farklı yollar deneyerek ilerleyeceğim diyebilirler. Kimileriniz ise, kendisinin ve yaşadıklarının gayet iyi farkındadır ve saplantısız, takıntısız bir şekilde belirsizliklerle mücadele etmeye devam ederek geçmişi geçmişte bırakır bir şekilde maddi ve manevi anlamda içsel barışı yakalar. Bazılarınız ise, bir takım insanların kendisine gerekli olduğunu bilir ve ustaca manevralarla insanları kendine doğru çeker ve onların gücünden yararlanır. Burada söz konusu olan kimin yanlış veya doğru yaptığından ziyade, bu enerjiyi nasıl kullanmanız gerektiğidir. Yapılması gereken yenileşmektir. Kendinizi, gücünüzü ve yanlışlarınızı fark etmeniz, teslim olmadan savaşmanız ve bazı şeylerin artık geride kalması gerektiğini fark etmenizdir.

Bu bir arınma enerjisidir. Size hiçbir yararı olmayacak duygulardan, tutumlardan uzak kalmanızdır. Bir ilişki bitmiş, bir döngü kapanmış, iyi niyetiniz su istimal edilmiş, yanlış kararlar neticesinde borçlarınız birikmiş, işinizle alakalı sorunlar büyümüş olabilir. bunların hayatın içinde olabilecek durumlar ve yaşanabilecek olaylardır. Artık bütün bunları geride bırakarak, şimdi ne yapmalısınız onu düşünmelisiniz. Çünkü geriye takılıp kaldıkça ilerlemek mümkün değildir veya hala bazı şeyleri görmeyerek iyi niyetli davranmak yanlış olabilir. onun için lütfen burcunuza ait olan keşif ve araştırma hevesinizi kaybetmeden, sorumluluklarınızın bilincinde olarak yaşamınızı kurgulamaya bakınız. Zaman geçirmeden mesleki, maddi ve manevi anlamda yenilenmenizi, çağı yakalamanızı sağlayan girişimlerde bulunmaya çalışın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar