| | #7901 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Ey gönlüm Daldin yine sonu gelmez mavilere... Vurdun kendini hayaline... Vurdun kendini sir vermez sessizliklere... Bu kaçinci kaybolu$un kendi içinde? Ey gönlüm Kaybetmeyi kazandin yine... Inan artik sigdiramiyorum a$kini kalbime Adin kazinmi$ yüregime bir kere hece hece A$k laftan anlasaydi seni sensiz ya$amazdim Kalbim a$ka doysaydi yalnizligima aglamazdim... | |
|
| | #7902 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Şayet gideceksen günün birinde Sonbaharda git Yani bugünlerde Yani şimdi Hemde ardına bakmadan Yollara savrulmuş yapraklar misalı Bırakıpta git... Biliyormusun: Geldiğin günü dün gibi hatırlıyorum İLKBAHARDI Birlikte filizlendik çiçekler açtıkHasat olduk harmanlarda Sevda olduk bir elden öbürüne Anlam yükledik yüreklere Neyse Sen bana aldırma boşver Hadi git gölgeler kaybolmadan Ama bakma ardına omuzbaşından Neolur Görme ağladığımı | |
|
| | #7903 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Gülüm ugruna gulucukleri unutuğum. o senmiydin bizim elden gecen sevda ruzgariyla beni kor gibi yakan geceleri ruyalarıma gelen GÜLÜM gelir gibi bahari getirdin laleler diyarinda sen geldin güller açmaz rüzgarın bütün gülleri kor gibi yaktı gecti hayaliyle yaşadiğim GÜLÜM her dikende gül açma seni yakarlar gülüm sırma bakisini yok ederler her diken gülleri açmaz öldürür gülüm dikenleri seni açmaz soldurur GÜLÜM dikenlerime güller açtırmam bir tek sen açarsın baharimda ne gülünü kurut nede dikenini var git aç baharlar senin olsun GÜLÜM Dertyoldası | |
|
| | #7904 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Gülüşüne Yandığımsın Senden ayrılmak çok zor Yaşamak çok zor Ekmeğimsin Katığımsın Suyumsum Aldığım nefesimsin Dağları delsem Çölleri geçsem Canımı versen Ulaşabilirmiydim Kavuşabilsem Canım aşkım Kollarıma alabilirmiydim Seni Sevdam sana ulaşmak Öyle zor ki kara yazımsın Suya can veren Rabbimden Bir mucize lazım Yarabbi mucezeni gözter bana Yarabbi ulaşayım aşkıma Seni sevmek öyle güzelki Uzakta olsan Başka şehirde de olsan Başkalarının kollarında kalsan Biliyorum Sevgin benim Kalbin benim Yüreğin benim Ruhun benim Aşkın benim Sevdan benim Aramızda uzun mesafelerde olsa Beraber çıkmışız yola Sevgimiz bir Kalbimiz bir Yüreğimiz bir Ruhumuz bir Aşkımız bir Rabbim bizi kavuştura Seni sevmek öyle güzelki Kime baksam seni görüyorum Nere gitsem Nerde olursam olayım Gözlerini Yanaklarını Dudaklarını Ak gerdanını Yüreğimi ısıtan Gülüşünü arıyorum SEN Şu biçare mustafanın Yüreğini yakansın Kallbini ince ince sızlatansın Ruhunu acıtansın Hasreti tüm özlemisin Sevmeyi, sevilmeyi Sevgiyi öğretensin Tek sevenisin Gülüşüne yandığısın Mustafa Sait Aksakal | |
|
| | #7905 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- SENİ SEVİYORUM Söylemekten çekindiğim, Yüzüne bakıp da vazgeçtiğim, Sözcükler boğazıma düğümlenip de Söyleyemediğim, Ama şimdi söylüyorum. SENİ ÇOK SEVİYORUM. Bazenleri gecelere söylediğim, Yalnızlığıma haykırdığım, Şiirlerime yazdığım, Sana bir türlü söyleyemediğim, Şimdi söylüyorum. SENİ ÇOK SEVİYORUM. Sen de mi söyleyemiyorsun, Kendine bile itiraf edemiyorsun, Biliyorum çok istiyorsun haydi gel beraber söyleyelim SENİ SEVİYORUM. Dillerim sus,aklım hayır, hayalin bırak diyor, Ya kalbim ise işte söylüyor, SENİ SEVİYOR, Ve tekrar söylüyorum. SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM. Ayşe Şimşek | |
|
| | #7906 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2-Aşk Seninleyken Aşk'tır Aşk Seninleyken Aşk’dır Aşk uzak yolları aşmak Dağları geçerken bulutlarla boğuşmak Sevdiğine varırken sevmediğinle uğraşmak Aşk büyük olduğu gibi, büyük davranmakdır. Aşk sevdiğinin yanındayken kavuşamamak Bir gece vakti sahilde sabahlamak Dolunayı seyrederken onunla mutlu olmak Aşk fedakarlıktır aşk Alıntı... | |
|
| | #7907 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Kara çalınmış günlerin ertesinde, ellerinde güneşlerle gelen yar! Huzuru içirdiğin yüreğim şimdi hüznü içiyor ellerinden, bilesin! Yüreğine kanatlanan yüreğin kanadı kırıldı, kanıyor. Göğe uçurduğum umutlarım vuruldu bir bir Hüzün ki, yokluğuna katık ettiğim, Yine dolandı eteğime, peşimi bırakmıyor. Adının her harfini gözyaşıma çizdim ve titrek bir yürekle yokluğuna ektim Sen avazın çıktığı kadar susarken ben taze çığlıklar yeşerttim sana! Nefes nefes acıyı yonttum adınla, Yokluğuna buladım ellerimi, Yüzüme bölük pörçük diktiğim yamalı gülüşlerdeyim şimdi. Ah yar! Ah! yoluna ,can diye diye benden geçtiğim, Ah suskuların şahı, Bir çözebilsem boynuma doladığın sessizliğin düğümünü Bir yudum harf düşse, hisseme alfabenden Yalın ayak çıktığım yokuşlarında düşmeden bir yürüyebilsem. Öyle bir acı ki bu! nasıl anlatılır bilmem Kırsan kırılmaz, büksen bükülmez Ateşler yakmaz, sular söndürmez! Söylesene yar! Hasretini adımlasam kaç adımda biter? Özlemin kaç nefestir saysam? Bilemessin ki Akla sığdıramazsın bu denklemi Nasıl anlatayım ki daha hal-i pür-melâlimi... Sen yine sükutu giyin yar! Dilersen hiç konuşma. Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda. Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim.. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim | |
|
| | #7908 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Esir Düştüm Sensizliğe Koyu karanlıklara serdim yokluğunu Gideceğim zaman baktığımda sonbahar hüznüyle sarılmış gözlerine Ne umut vardı satırlarımda nede huzurum vardı rengini yitirdiğim hayatta Gitmişti herşey seninle birlikte... Sönmüştü ışığını umut saydığım yıldızımın aydınlığı Abıhayat bile içsem ellerinden Sönmüştü artık ve bitmişti artık Yüreğimin açık mavi satırları... Belki bir ümit var dedim gözlerinde Umutlar besledim yeşile Ne bir gelen ne bir giden vardı umutlarıma Yemyeşil sitemlerden başka... Adı sanı yok şimdi beslediğim aşkın Senli şiirlere saklandı gözlerin Şanı şöhreti bitti aşkımın ansızın... Ve yine hüzün ve yine ayrılık... Ayrılık işte bu zamanı belli değil Kırılır hayallerim yazdığım her bir satırda İşte yine bir son İşte yine sana elveda.... Enes Aktaş | |
|
| | #7909 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Söyleyemedin son sözünü bana,yazamadım şarkılara şiirlere romanlara Ararım durmadan karanlıkta ruhunu hep sorarım tükenen anıları onlara Hala cevap alamadım biliyorum dua ederdin geride kalan tüm dostlara Güzellikler dilerdin seni seven seni tanıyan yardıma muhtaç insanlara Baktım anı defterine hep iyimser yüklemişsin gönlüne giderken hatıralarına Şu an seni sensiz yaşayan ben Unutamadım hala baka kaldım arkandan ta uzaklara Bahattin Tonbul | |
|
| | #7910 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Git Ayrılığın nağmesi bu duyduğumuz, Bakışların gönlümü caydırmadan git Ne bir hatıran kalsın ne de bir umut, Duruşların gönlümü yandırmadan git Bütün resimlerini sök at duvardan, Sana ait ne varsa çıkart odamdan Kitabın arasında şöyle canından, Bir gül bırakmıştın ya soldurmadan git Hani bir şarkı vardı mazide kalan, Öyle içten acıklı, öylesi nalan Göğsüme yaslanıp da sevince boğan, Yeşermiş tüm aşkları kurutmadan git Nasıl güzeldi herşey hatırlasana, Nasıl gülüşürdük biz dert ortasında Ekmek paramız yokmuş ne gam, ne tasa, Güzel hatıraları zehretmeden git Hani mevsimlerden, hep biri bahardı, Hani gökten her cemre bize yağardı, Hani kış ortasında mevsim bahardı, Şu inanmış gönlümü, kandırmadan git Allah aşkına bırak, öldürmeden git Bedirhan Gökçe ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| nehri, şiir |
Şiir Nehri -2- Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Nehirleri - Nil Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 2 | 07-12-2008 16:17 |
| Dünya Nehirleri - Obi Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 0 | 11-11-2008 16:34 |
| Şiir - Şiir Nedir - Şiir Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 29-10-2008 20:30 |
| Özbekistan - Ceyhun Nehri | KisukE UraharA | Özbekistan | 0 | 01-06-2008 01:13 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 12496 | 03-12-2006 00:53 |