| | #10001 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri BEN ÜZÜNTÜLÜ GECELERDE YALNIZ KALIRKEN YANIMDA YOKTUN SEN YAGMURLU VE SOGUK HAVALARDA SENİN HASRETİNLE YANARKEN YANIMDA YOKTUN SEN HER GECE TANRI YA BENİ HAYATA DöNDÜRMESİ İçİN DUA EDERKEN YANINDA YOKTUN SEN HERGÜN SENİ DÜŞÜNÜP AGLARKEN TESELLİ EDECEĞİN YERDE YANINDA YOKTUN SEN EVİMİN öNÜMDEN GEçEN SEVGİLİLERİ GöRÜP HÜZÜNLENDİĞİM ZAMAN YANINDA YOKTUN SEN NE AGLAMAK NE DE YALVARMAK İSTİYORUM ARTIK SEN YANIMDA OLMASAN BİLE GöZYASLARIMI GERİ ALIYORUM AGLAMIYACAGIM SENİN İçİN BENİ KAYBEDİP YANMANI GöRMEN İçİN DUAMI EKSİK ETMİYECEGİM ALLAH'A | |
|
| | #10002 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri Gözlerin İçin Sevgi bir su gibidir güzel kız, Yürekten taştı mı bir kez, Akar gider, tutamazsın... Nedendir, nereye akar sorma sakın! Ne ben anlatabilirim sana, Ne de yorgun yüreğim fısıldar gözlerine... Ama bilirim ki sen gidince her akşam Çıkar gelir hüznün dörtnala atlısı. Ankara' ya kalkan son trenin çığlığında Denizler gibidir taşar durur yüreğim, Usul usul akar gözlerinin masalına. | |
|
| | #10003 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri Sen Gideceksin Atesler düsürme yüregime ne olur Sen cekip gideceksin Ben yanacagim ardindan Benim cigerimi desecek ayriligin dikenleri Umutlarima yol gösterme Kirildiklarinda benim varligimin sonu olacak Hüznün rüzgarlarinda savrulacagim Sus yalvaririm sus Ne olur seni seviyorum deme Sen cekip gideceksin Bana izdiraplar kalacak isyanlar yigilacak dilime Payima sürgünler düsecek Vurgun yiyecek güzelliklerim Kapkara lekeler inecek bakislarima Sen gideceksin Ben kalacagim buralarda bir basima Terk edilmis, bicare, harabe Ölüme gülümseyen Yalniz agaclar misali birer birer yapraklarini döken Ben kalacagim buralarda bir ben Denizleri cekilmis Yer ve gök arasinda ezilen Daglari ciplak, ovalari kurak Devgiden nefrete yüz ceviren bir ben kalacagim Sen gideceksin Bana hic aldirmadan Söylediklerini unutup, vaadlerini hice sayarak Yasananlari yok sayarak Sen gideceksin Benim yüregim kursunlanacak Beni bana birak ne olur Örselenecek duyum Prangalanacak heyecanim kalmadi artik Bir hataya düser inanirim sözlerime Hayaller kurmaya baslarim belkide Olmaz be canim Senin gidisin bugünden belli Tasiyamam bu yükü Herseye raziyim yeter ki seviyorum deme Çünkü sen gideceksin Ben ölümlerden ölüm begenecegim | |
|
| | #10004 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri Gölgemin Gözyaşları Düşünce geceme Söz geçmez perçemin, Sisli hayallere dalar, Yol çeker susuzluğunda rakının Gözlerim. Silip de akını gece gündüzün; Terk edince mavisini karanlığa ozon; Umutsuzluğun buğusundadır Küstüm otu gibi çatılı Kaşlar altında bakışlarım. Bir ışığa güne bakan gözlerim, Düşlerinde Erkekliğine sevinen bedenim; Yokluğunda kurşun, Göz yaşı dolu Derin ayak izlerim. Soyunurken gece Gündüzün ışığına; Biliyorum, Doru sorel atlar gibi koşmalarım boşuna! Perçeminin sunduğu sonsuz sevgi uğruna, Ağlamasın gölgelerim; Sen olmazsan olmayacak düşlerime boşuna… | |
|
| | #10005 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri Sen Gideli Sen gideli... Kuru gözlerim nemli, Ellerim ayaklarımdan zincirli. Sen gideli... Yüreğimde derin bir neşter izi, Akıyor yüreğimden sürekli kırmızı. Sen gideli... Düşman oldum akıp geçmeyen zamana, Kin güttüm talihime, kaderime, alın yazıma. Sen gideli... Güneşle beraber çöllere attım kendimi, Leylasını arayan yaralı Mecnun gibi. Sen gideli... Bir mezar kazdım gömmek için kendimi diri diri, Hediye ettim akreplere, çayanlara kanayan yüreğimi. Sen gideli... Kör bıçaklarla doğruyorum kalbimi, Gidişin kadar acı vermiyor kalbime kör bıçaklar. Sen gideli... Şimşekler çakıyor gözlerimde, Kan damlıyor gözlerimden, ağladıkça kan. Ve sende gittin bir rüzgar, bir yağmur, bir bahar gibi Ama ardında yıkık bir dağ görmek istemiyorsan Tak boynuma idam ipini Senin elinden gelecekse ölümüm Kes artık biletimi kes gülüm Bir ömür boyu sürünmektense ELLERİNDE ÖLÜRÜM...! | |
|
| | #10006 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri Hasretim olma İSTANBUL.. ne hüzün,ne hasret,ne keder hiç bir şey sensiz,çekilmiyor İstanbul ne aşk,ne sevinç,ne umut hiç bir şey sensiz,yaşanmıyor İstanbul kokunu bilirmisin ki o gözlerimde mavi su avuçlarımda tatlı serinliğin ve martı dillerinde sesin sarhoş bir melodisin sen,İstanbul annemin kokusu var mavinde babamın sesi martılarında kardeşlerim rüzgarınla gelir ben sarılırım sana herşeyinle,İstanbul bir yaşlı vapur canım boğazda içinde sen,ben,tüm sevdiklerim kederlerimde gelsin hüzünlerim de,razıyım yeter ki sen hasretim olma İstanbul... | |
|
| | #10007 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri Sen Gideli Sen gideli buraların Tadı tuzu kalmadı yar O gün bu gün geziyorum Deli gibi diyar, diyar Rüzgar döndü fırtınaya Bozuldu düzenim çarkım Kapıldım düştüm sevdaya Viran oldu evim barkım Kara gözlüm sen nerdesin Gurbet elde ne haldesin İyimisin yad ellerde Ne içersin neyi yersin Ben düşmüşüm sen düşme ha Aşkın gönül deryasına Yakar yıkar harap eder Alırsa fırtınasına Demedin yar deme sakın Deli eder gider aklın Düşersin benim günüme Viran olur evin barkın | |
|
| | #10008 (mesaj-linki) | |
| SEVDİMHiç söylemedin sevda sözleri, Ama ben sessizliğini sevdim. Hiç yürümedik seninle el ele, Ama ben yanımda oluşunu sevdim. Hiç dokunmadın kalbimdeki sana, Ama ben, bendeki seni sevdim, Ben seni sevdim, Belkide seni sevmeyi kuralsız,kayıtsız sevdim. Yetmedi,sevmelerim;... Bitmedi gitmelerin, Ama ben gitmelerini bile sevdim... | |
|
| | #10009 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri biras oturmak istiyorum hayatla başbaşa otururken düşünüyorum aşk var mı hÂlÂ? merak etmek hakkım mı bilmiyorum ama bn bu aralar aşık oldum galiba üzerime yağmur yağıyor sanki onun adını duyduğumda belkide adındandır üzerime yağan damla ewet,ewet adındandı bu aşk yoksa hangi damla bu kadar hoş yağardı insana... | |
|
| | #10010 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri Sen Giderken Dün sen giderken arkandan baktım baktım da ta uzaklara daldım ne güzeldi geçen iki sene ne güzeldi seninle yaşanan hayat ne güzeldi sana sarılıp uyumalar ama şimdi bir otobüsün puslu camı arkasındasın. Evet gidiyorsun şimdi anladım git bakalım gecelerin prensesi git bakalım gündüzlerin çoban yıldızı ama şunu unutma; bu deli yürek ebediyen senin. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arşiv, nehri, Şiir |
Şiir Nehri -1- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 7933 | 3 Saat Önce 23:15 |
| Dünya Nehirleri - Nil Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 2 | 07-12-2008 16:17 |
| Dünya Nehirleri - Obi Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 0 | 11-11-2008 16:34 |
| Şiir - Şiir Nedir - Şiir Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 29-10-2008 20:30 |
| Özbekistan - Ceyhun Nehri | KisukE UraharA | Özbekistan | 0 | 01-06-2008 01:13 |