| | #501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriSEN BENI BIRAKIP GIDIYORSUN YA… Biliyorum benim degilsin, Bir baskasina aitsin,bana sadece bir emanetsin… Sen baska kollara, Baska gozlere, Baska kucaga, Baska yurege aitsin ,bana sadece bir emanetsin… Yabanci eller saracak seni, Yalanci diller soyleyecek seni, Yakan dudaklar opecek seni, Ya ben,ben ne yapacagim seni boylesine cok severken? Kimler anlayacak beni? Kim merhem olacak sifasiz yaralarima? Kimler soracak zavalli halimi? Kimler toplayacak yuregimin herbir yana savrulmus parcalarini? Kimse anlayamayacak suskunlugumun sebebini… Kimse cozemeyecek dilimdeki cumlelerimi… Hickimse giremeyecek yok olmus kalbime… Ne mutluluk beni,nede ben mutlulugu bir daha yakalayamayacagim.. Birbirimize cok uzaklardan bakacagiz… Cunku;aramiza daglari okyanuslari soktu ayrilik! Ben mutlu olurmuyum sandin sen olmadan? Yasarmiyim sandin gozlerine bakmadan? Ben sen gibi bu aski unutmayacagim,cikarip atmayacagim seni yuregimden Ne kadar aci versende,hice saysanda beni,yinede sevginden bir damla eksilmeyecek.. Ben seni yuregime yazdim,kalemle kagida degil! Ben askima canimi verdim,omrumu verdim korkmadan! Sense acidan baska ne verdin ki bana… Bilmedin, bilemedin sevgimin buyuklugunu, Anlayamadin ki seni ne cok sevdigimi!! Birgun olsun askima yanki vermediki tas kalbin! Tasmis kalbin ne aski nede sevgiyi hisseden.. Keske bende tastan olsaydim , Kulaklarim hic duymasa Gozlerim hic gormese… Yuregimde oyle derin izler biraktin ki… Korkuyorum sevdalardan,dusunemiyorum bile… Hani yeminin vardi beni kimseye yar etmeyecektin? Bak simdi ellere sen yar oluyorsun…! Yeminini bozmayacagim; Kimseler dokunmayacak ne ellerime,ne gozlerime,nede yuregime… Son olarak;mutluluklar dilerim sana.. Bedduam yok ne askina nede sana, Ama sunu bilmeni isterim ki; Allah cok buyuk,elbet verir cezasini her vefasiza…. | |
|
| | #502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriAcı Ayrılık Çalıyor zilim, alacaklım kapıda, Açmıyorum, çünkü alacak seni benden. Sen de biliyorsun, kapımı çalan delicesine, Adını duydukça delirdiğim, acı ayrılık... Ben gitsin diye beklerken, O daha da yaklaşıyor bana. Ve hazırlanıyor tüm engelleri yıkmaya, Adını duydukça delirdiğim acı ayrılık... Ayrılacağımı düşündükçe senden, Kaynar sular boşalıyor bedenime. Ağlıyorum gözlerimden kan gelene dek, Ve gitmesi için yalvarıyorum ayrılığa, Ama anlayışlı değil ayrılık, senin gibi... | |
|
| | #503 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriSeviLen Ya gözlerin aklımda Yada aklım adında Ya hayalin karşımda Ya Sesin kulagımda Ya ben çıldırıyorum Yada çok seviyorum Ya sevmek çok güzel Yada sevilen çok özel... ... | |
|
| | #504 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriGERİ GELMEYENLER nasıl da geçmiş zaman, neler kalmış geride çocukluğum,gençliğim.. sevi dokuyan düşünceler, aşklar,sevinçler,hüzünler.. bitmeyen geceler, sabahlara kadar oturduğumuz günler İstanbul’a küsmeler, küsüp de yaşanan sürgünler kırmızı akşamlar, unutulmayan dostluklar arada bir Çorum’dan gelen, kırık leblebi yanında, ucuzundan, birkaç şişe Mürefte şarabı bir iki mısra, o an yazılan adı kaldı yadigar can yoldaşı Recep’le, şairlik denemeleri.. geçmişte de kalsa, kalbimiz o günleri arar geri gelir mi bilinmez zaman akmakta hayatın tadı sarı sayfalarda kalmakta.. | |
|
| | #505 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriBEN YOKKEN Nasıl unuttu kendini yaşayan, Ben geldim, Suskunsa gözlerin.. Bak, bir ucunda yanıyor halen feneri, Umudun, İçinde bir söz, ağlarken.. Adam olana bitmez geceler, Yama tutmazsa yokluğun.. Yazdım ben bunu çok kere, Anlaşılmaz, Ne bulmuş yerini aşk, Ne özlemek, Cümleler sallanıyor boşlukta, Cümleler ölüme dek.. Nasıl unuttu kendini yaşayan, Bunca zaman sonra, Anlatsana, Ben yokken, Yaşamak ne demek.. | |
|
| | #506 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriTek Hece Aşk Var mı beni içinizde tanıyan Yaşanmadan çözülmeyen sır benim Kalmasa da şöhretimi duymayan Kimliğimi tarif etmek zor benim Bülbül benim lisanımla ötüştü Bir gül için canevinden tutuştu Yüreğime Toroslardan çığ düştü Yangınımı söndürmedi kar benim Niceler sultandı kraldı şahtı Benimle değişti talihi bahtı Yerle bir eyledim taç ile tahtı Akıl almaz hünerlerim var benim Kamil iken cahil ettim alimi Vahşi iken yahşi ettim zalimi Yavuz iken zebun ettim Selim’i Her oyunu bozan gizli zor benim Yeryüzünde ben ürettim veremi Lokman Hekim bulamadı çaremi Aslı için kül eyledim Kerem’i İbrahim’in atıldığı kor benim Sebep bazı Leyla bazı Şirin’di Hatrım için yüce dağlar delindi Bilek gücüm Ferhat ile bilindi Kuvvet benim kudret benim fer benim İlahimle Mevlana’yı döndürdüm Yunusumla öfkeleri dindirdim Günahımla çok ocaklar söndürdüm Mevladanım hayır benim şer benim Benim için yaratıldı Muhammet Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Enbiyanın yüzündeki nur benim Kimsesizim hısmım da yok hasmım da Görünmezim cismim de yok resmim de Dil üzmezim tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim Cemal Safi Son Düzenleyen Blue Blood; 20-02-2006 @ 18:04. | |
|
| | #507 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriAcılara Tutsak Neden bu yaş** böyle Soguk kuru buruk? Neden gecem, gündüzüm bir, Işıklar.. kopuk kopuk? Içimdeki bu hiçlik Uzar da gider, uzar da gider. Yaşamak istiyorum bir sevmelik Bu kadari bana yeter. Mutsuzlugun karanlik yollarinda kör, Zaman gerçegine tutsak olmuşum. Yenik düştüm acilarima durdu asansör - Dört duvar arasinda - Kendime yasak olmuşum. Umutlarimi yiyorum Işiksiz, neş'esiz, tedirgin. Ve ben yalnizligimda tek. Acilar sonsuz, acilar geniş, acilar zengin. Zaman gerçegine tutsak olmuşum, Kendime kendim yasak olmuşum. | |
|
| | #508 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriBir aşk nasıl biterse Öyle bitti bu aşk da Uzun bir hastalık gibi Aralıksız dinlediğim Alaturka bir fasıl gibi Gökyüzüne bakmayı, Dostlara mektup yazmayı, Çiçekleri sulamayı Unutmuşluğum gibi bitti. Bir aşk nasıl biterse, Öyle bitti bu aşk da. Yürümeyi yeniden öğrenen Felçli bir çocuk gibi Sokağa çıkmalıyım şimdi Ve çoktandır İhmal ettiğim dostlara Yeni bir adres bırakmalıyım. Pencereleri açmalı, Kitapları düzenlemeliyim Belki, bir yağmur yağar Akşama doğru Yarıda bıraktığım Şiirleri tamamlarım. "Aşk da bitti" diyordu ya bir şair, AŞK BİTTİ İŞTE.. TAM DA ÖYLE. Ahmet Telli | |
|
| | #509 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir NehriHADİ, GİT... DURMA HEMDE SUS SÖYLEME SAKIN "SEN NE OLACAKSIN" DEME BANA NE OLACAĞIMI DERTLERİMLE BAŞBAŞA KALIP HERGÜN SENİ ANACAĞIM BİLİYORSUN SUS.. BEN "GÜLE GÜLE" DERİM, SEN "HOŞÇAKAL" DEME SÖYLEME SAKIN, SEN SÖYLEME... | |
|
| | #510 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri (Deli Boran) ![]() Uzak yoldan geldim hasretim için Hani nerde babam muharrem nerde Yaralı bülbülüm ses vermez niçin Yüreği yanığım o kerem nerde O garip gönüllüm,dertli bakışlım Feleğin elinde sinesi taşlım Yüreği yaralım,gözleri yaşlım Gönül evi yıkık,viranım nerde Fetholurdu feryadını dinleyen Feryadı içinde derdin anlayan Kuşlar gibi viranede inleyen Ecinnice deli boranım nerde Okula gidemedim bu dert benimdi Hemi benim derdim,hem babamındı Hemi babam,hemi öğretmenimdi garibim dersimi verenim nerd | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arşiv, nehri, Şiir |
Şiir Nehri -1- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 7933 | 12 Saat Önce 23:15 |
| Dünya Nehirleri - Nil Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 2 | 07-12-2008 16:17 |
| Dünya Nehirleri - Obi Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 0 | 11-11-2008 16:34 |
| Şiir - Şiir Nedir - Şiir Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 29-10-2008 20:30 |
| Özbekistan - Ceyhun Nehri | KisukE UraharA | Özbekistan | 0 | 01-06-2008 01:13 |