Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.599 Cevap: 1.758
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #61
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Yengeç;
yengec

Sponsorlu Bağlantılar
30 Mart 2007 - Bugün

Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamına ve aşka epey zaman kalacak. Duygusal yaşantınız da bu yüzden hareketlenebilir. Tatil planları yapabileceksiniz. Bu da size iyi gelecek. Fakat gece hayatından uzak durmaya çalışın. Bu sizin sağlığınızı hiç de iyi etkilemiyor.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #62
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #63
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #64
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #65
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 30.04.2007 , Pazartesi


Bugün, kariyeriniz ve mesleğinizle alakalı konularda güzel gelişmeler olacaktır. Girişimleriniz açısından ortaklıklar gündeme gelebilir. Yabancı ülke bağlantılı işleriniz daha kolay yoluna girebilir. Sözleşmeler açısından uygun olan enerjileriniz size yeni bir iş girişimi için şans getirebilir. İyi niyetiniz ve çalışkanlığınızla sizden üst pozisyondaki insanların beğenisini kazanabilirsiniz. Yine işinizle alakalı bir konuda maddi olarak destek alabilir, terfi edebilir yada bulunduğunuz konumda yükseleceğinizi öğrenebilirsiniz.

İş yaşamı dışındaki burç mensupları bugün eşlerine karşı daha sevgi dolu, daha uyumlu ve nazik olurlar. Evliliğin getirdiği güzellikleri daha yoğun hissedebilirler. Uzun süredir görmediğiniz eşinizin akrabalarından gelen bir haberle mutlu bir kutlama yapabilirler. Yakın bir akrabanızın desteği size ve eşinize kendinizi iyi hissettirecektir. Bekar burç mensupları bugün ciddi bir ilişkiye ilk adımı atabilirler. Yaşamlarına giren kişi büyük olasılıkla yabancı uyruklu olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 01.05.2007 , Salı


Bugün, beklenmeyen sürprizlerle dolu bir gün olacaktır. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızı arayabilir onlarla biraraya gelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi bir programla karşınıza çıkabilir ve sizi memnun etmeye çalışabilir. Aslında rutin geçeceğini düşündüğünüz herşey sıradışı hale gelebilir. Bir haber alabilir ve aniden bir davete katılabilirsiniz. Plan dahilinde olmayan fakat son derece heyecanlı şeyler yaşayabilirsiniz. Sakin başlayan gün, hiç olmadığı kadar güzel geçebilir. Hazırlıklı olmanızda fayda var.

Bugün, sizin bir konu hakkındaki düşünceniz yada sezginiz, karşınızdaki kişinin bir problemini çözmenizi sağlayabilir ve bu durum size minnettar kalmasına neden olabilir. İçinizdeki bir sırrı siz, bir başkasıyla paylaşabilir ve hiç ummadığınız bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Alacağınız bir haber iş hayatınızla ilgili önümüzdeki haftanın yoğun geçeceğinin işareti olabilir. Fikirleriniz ve bilinçaltınızın uyumu herşeyi çabucak algılamanızı sağlayabilir. Hızlı ve çarpıcı düşüncelerinize siz bile hayret edebilirsiniz. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, iç dünyanızı pek kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. Yüreğinizdeki huzurunuzu bozacak herşeyden uzak kalmak ve çok hoşlandığınız işlerle uğraşmak size keyif verecektir. Yalnız başına gerçekleştirmeği düşündüğünüz işleri yapmaktan yanasınız. Belki yeni bir kitaba başlayabilir yada müzik dinleyebilirsiniz. Üzerinizdeki sorumluluklar ve isteğiniz dışında oluşan engeller sizi son günlerde fazlasıyla yorgun düşürdüğü için, bugün dinlenmenin size iyi geleceğini düşünürsünüz.


Bugün, gizlilik gerektiren bir sırrınız gözlerden uzak kalmanıza neden olabilir. İçinizdeki duyguların çevrenizdeki büyükleriniz yada sizin üzerinizde söz hakkı olan kişiler tarafından engellenecek olması da doğal olarak gizlenmenize neden olabilir. Yasak olan bir ilişki yada gizli yaşamanız gereken beraberliğinizin hüznünü taşıyabilirsiniz. Bunu kimseye açıklamak niyetinde olmadığınız için, üzerinde konuşmaktansa inzivaya çekilmek sizi rahatlatacaktır.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #69
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

YENGEÇ - Boğa burcundaki Güneş ve Merkür sosyal konulara, grup çalışmalarına işaret ediyor. Ayrıca geleceğe yönelik fikirlerinizi yenilediğiniz bir dönemdesiniz. Elinizdeki maddi değerleri daha faydalı biçimde kullanmak istiyorsunuz. Ayın 8'inden sonra Venüs burcunuza geçerek size keyif getirecek. Yakın çevrenizde olumlu koşullar ve kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, duygularınızı paylaşmaktan mutlu olabileceğiniz kişiler var.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #70
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Yengeç

Bu ay Venüs size güzellik ve zerafet verecek. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Satürn’ün ileri hareketinden dolayı; bir türlü evlilikle sonuçlanamayan fakat sizi uzun zaman etkileyecek bir ilişkinin içinde olacaksınız. Bazıları ise, uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır.
Bazıları ise, uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır. Eski bir sevgili ile sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını başaracaksınız. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir.
En aktif ve başarılı aylarınızdan birini yaşıyorsunuz. Kariyer eviniz tüm ay boyunca güçlü olacak. Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız geereken uygun aylardan birindesiniz. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın.
Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bunları kafanıza fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir.
Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon ve spiritüel konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız.
Ayrıca, rejim gibi disiplin isteyen işlerle aranız iyi değilse; bu günler içinde gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız. Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız dikkatli olmanızda yarar var.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar