Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 333.007 Cevap: 1.758
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 05.03.2007 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtabilirsiniz. Genelde huzurlu bir ortam sevmenize rağmen, onu sinirlendirmek ve tepkisini görmekten hoşlanabilirsiniz. Bunu yapmanızın nedeni, yeri geldiğinde size karşı çıkabilmesi ve kendini savunabilmesidir. Çatışmaya gönüllüsünüz ama bunun altında yatan neden, birlikte olduğunuz kişinin ne kadar güçlü olduğunu anlamak amaçlıdır.

Bugün, mükemmel bir zihin kabiliyetinize sahipsiniz. İlişkinizle ilgili geçmiş olayları, yaşananların tümünü hatırlayabilirsiniz. Konuşmanız o denli akıcı olacak ki, belkide safdışı bırakılmaya çalışılırken hakimiyeti üzerinize alabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, bilinçli olarak düşündüğünüz herşeyin, iç dünyanızda çatışma yaratmamasıdır. Yani ne amaçlıyorsanız, adımını attığınız anda, kararsızlık göstermeden hedefinize kitlenmeyi bilmelisiniz. Unutmayın ki, başarı için sabırlı olmak ve kendinize olan güveninizi yitirmemek gerekir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 06.03.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, ailenizle yakından ilgilenerek huzurlu bir ortam yaratmak isteği içindesiniz. Fakat bu düşündüğünüz gibi kolay olmayabilir. Eski meseleler gündeme gelerek siniriniz bozulabilir ya da siz alttan aldıkça onlar üzerinize gelmeye devam edebilir. Ayrıca işinizle ilgili konularda buna benzer olaylar yaşanabilir. Bağlantı kurduğunuz kişilerle sözel olarak anlaşmanız mümkün olmaz yada sizin istekleriniz başkaları tarafından gereksiz ya da fazla bulunabilir. Bu durumda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.

Amaçlarınızı hayata geçirmek istediğiniz halde, işinizin koşullarını yetersiz bulabilirsiniz. Başka insanların sempatik bulduğu kişiler size itici gelebilir. Toplumda yükselmenizi, rahat ve güvenli bir hayatı sağlayacak iş koşullarına sahip olmadığınızı düşündüğünüz için bugün iş randımanınız da düşebilir. Tek sığınağınız olan evde de sorunlar olması dolayısıyla rahat birgün geçirmeniz zor olabilir. Günlük bu etkinin, enerjiler dolayısıyla olduğunu bilerek kendinizi hazırlayınız ve sakin kalmaya çalışınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, sahip olduğunuz yüksek enerji akşam saatlerinden itibaren size güç vermeye başlayacak. Cesaretiniz, duygusal sağlamlığınız ve yaşam arzunuz yükselecektir. Konsantrasyon gücünüz sayesinde birçok işin üstesinden geleceksiniz. Bugün her zamanki gibi estetik görüntünüz dış ortamlarda sizi çok çekici kılacaktır. Giyiminize özel bir önem verecek, zevkli ortamlar yaratmak isteyeceksiniz. Kibarlığınız, zerafetiniz ve sempatikliğinizle çevrenizdeki insanların ilgisini çekeceksiniz. Temel prensibiniz, her zaman dostane ol felsefesinde olabilir.

Bugün eğiliminiz olan konuların başında, kültürel meraklarınız ve sanatsal faaliyetleriniz ön planda olacaktır. İlişkilerinizde uyumlu olmaya önem vereceksiniz. Huzurlu bir ortam için gerekirse ödün vermeye hazır haliniz karşınızdaki insanlar tarafından da net olarak görülecektir. Kendi rahatınızdan ziyade karşınızdaki insanları daha fazla düşünen siz, yine her zaman olduğu gibi, değer verdiğiniz insanlar için hertürlü yardıma hazır olacaksınız. Size emanet edilen herşey için savunucu ve koruyucu davranacaksınız. Sabah saatlerinde oluşabilecek gerginliklerde sakin kalmanızı ve akşam saatlerini beklemenizi öneriyorum.

Yengeç - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, duygusal enerjinizin odak noktasında aşk yoluyla kendinizi ifade gücü önemli bir yer tutacaktır. Siz ancak yaşadığınız aşkla yada sevgiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz. Onun sesini duymak yada onunla konuşmak, biraraya gelmek sizi güçlendirecek ve zinde hissettirecektir. Eğer aranızda sorunlar varsa bunların kolayca çözümleneceğini biliniz. Çünkü bugün tüm güzellikler sizden yana olacaktır. Kuşku ve kuruntularınızı kolaylıkla yenebilecek ve boş yere kendinizi hırpaladığınız ve şüpheye düştüğünüz konulardan emin olacaksınız. Enerjinizin yüksek oluşu sayesinde çevrenizle de uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Sağlıklı sağduyunuzla ele alacağınız her konuya bugün, daha mantıklı yaklaşımda bulunarak karşınızdaki kişinin de huzurlu olmasını sağlayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar aşktan yana şanslı birgün geçireceklerdir. Karşı cins tarafından tercih edilecek ve yeni bir arkadaşlığa adım atacaksınız. Düş gücünüzün zenginliği sayesinde rüyalarınızda gerçeklerle karşılaşmanız olasıdır. Kim olursa olsun bugün karşınızdaki her insana sözlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Şans oyunları ve spekülasyon konularında da olumlu enerjilere sahipsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, sezgileriniz son derece kuvvetli, yüreğiniz coşkulu hisler içinde olumlu enerjiyle dolusunuz. Duygularınızı kimi anlarda mısralara dökebilir, kimi zaman sözel olarak ifade etme yoluna gidebilirsiniz. Tutkulu yanınızı öyle kuvvetli olacaktır ki, sizinle birlikte olan hiçbir kişi yanınızdan ayrılmak istemeyecektir. Yoğun duyarlılığınız sevdiğiniz kişiyi koruma içgüdünüzle birleşince ilişkiniz açısından gayet keyifli birgün yaşanacaktır. Çoşkulu bir şekilde aşık olma, duygularınızı hararetli bir şekilde açıklama isteği içinde hareket edeceksiniz. Yanlız bugün dikkat etmeniz gereken konu, bu yoğun duygu halinizi fazla abartarak, karşınızdaki kişiyi bunaltmamak olmalıdır. Sizin için gayet normal gelen bu davranışlarınız gün içinde karşınızdaki kişiyi rahatsız edici bir hal alabilir.

Gün içinde, yapılan haksızlıklar karşısında kolayca tepki verebilir, size bir yanlışı olan kişiyi asla affetmeyebilirsiniz. Kendinizi ifade konusunda etkin enerjilere sahip olduğunuzdan pasif davranışlar bugün sizden çok uzak olacaktır. Daha önceden üstünde durmadığınız ve kulak arkası yaptığınız konular gündeme gelebilir ve siz yarım kalmış bu meseleleri halledebilirsiniz. Ayrıca bugün, çabuk parlamak yada sinirli tavırlarla bağırıp çağırmaktan ziyade hakkınızı korumaktan yana davranacak, sırf kendiniz için değil, değer verdiğiniz kişiler için de her türlü mücadeleye girebileceksiniz.

Yengeç - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, günlük temponuz esnasında, sağlığınızı riske atabilecek hareketlerden uzak durmalısınız. Fazla efor sarfedici şekilde hareket etmeye, ya da ağır yiyecekler tüketmeye elverişli olduğunuz için, siz farkına bile varmadan kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Alışveriş yada günlük koşuşturmanız esnasında ara ara da olsa molalar vermeli ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Gerginliklere yatkınlık ve aceleci tavırlar da yine günün etkileri arasında sayılabilir. Duygusal güvenliğinize fazla önem veriyor oluşunuz, her sözün altında birşey aramanıza, alınganlıklar göstermenize neden olabilir. Sanki herkes elbirliği etmiş sizi sinirlendirmeye çalışıyor gibidir.

Zihinsel olarak her detayın üzerinde fazla durmanız sonucu günlük işlerinizi kısa zamanda bitirmeniz bugün zor olabilir. Başkalarında kusur bulucu davranmanız sonucu, size yardımcı olacak insanları da çileden çıkarabilirsiniz. Alışverişte fazla para harcamak, gereksiz yere hiç ihtiyacınız olmayan şeyler almak ve bütçenizi aşan şekilde hareket etmekten özellikle uzak durunuz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #45
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 11.03.2007 , PAZAR


Bugün, beraberliğinizle alakalı konularda ufak tefek kırgınlıklar yada küskünlükler yaşayabilirsiniz. Planladığınız bir seyahatin ertelendiğini öğrenmek sizi üzebilir. Uzun yollardan gelecek haberler sabah saatlerinde keyfinizi kaçırabilir. Duygusal olarak kendinizi yalnız hissedebilir ve herkesten uzak kalmak isteyebilirsiniz. Yine sabah saatlerinde işinizle ailenizle ilgili çıkan terslikler nedeniyle öğleye kadar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Fakat şunu biliniz ki, bu etkiler öğleden sonra düzelmeye başlayacak ve siz enerjinizin yükselmesiyle moral kazanacaksınız.

Yine sabah saatlerinde özellikle duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Başka insanların işlerine karışma, hatalar bulma, açıklamalar yaparken gergin ifadeler kullanma yada yalnış anlaşılmalar nedeniyle abartılı ifadeler içinde olabilirsiniz. Alınganlığınız çevrenizdeki insanları yıldırabilir, yapmanız gereken işleri yolunu koymakta zorlanabilirsiniz. Önemli işlerinizi öğleden sonraya bırakmanız faydalı olacaktır.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #46
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 12.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, günlük iş temponuzda fazla abartıya kaçabilir ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Fazla iyimser düşünceleriniz nedeniyle zarara uğramamak için her detayın üzerinde gereğinden fazla durmak yerine uzman kişilere danışarak yardım alabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle olan ilişkilerinizde en ufak bir sorun karşısında abartılı tepkiler vermektense, dinlemeyi ve gerekli önlemleri almayı bilmelisiniz. Sizden konum olarak daha alt seviyedeki kişilere karşı sert bir disiplin uygulayabilir, onları üzebilirsiniz. Kimi anlarda aşırı derecede çalışmak sonucu sağlığınızı tehlikeye sokabilirsiniz. Hastalık hastalığı gibi durumlar oluşabilir, en küçük bir rahatsızlık karşısında üzülebilir ve etrafınızdaki insanları da rahatsız edebilirsiniz.

Bugünkü enerjilerden en olumlu anlamda yararlanmak için öncelikle kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz. İş ilişkilerinizi iyi bir şekilde planladığınız takdirde halledilmeyecek bir sorun olmayacaktır. Günlük temponuzda size yardımcı olan kişilere karşı daha öğretici olursanız, onlar da size gerekli hizmeti en iyi şekilde sunacaklardır. Hangi konumda olursanız olun sorumluluğunuz olan her şeyde öncelikle objektif düşünmeye özen gösteriniz. Görmek istediğiniz şekilde değil, gerçeği net olarak keşfetmeye çalışınız. Zamanınızı en iyi şekilde kullanmaya çalışınız. Bilgi sahibi olduğunuz konularda kararsızlığa düşerek vakit kaybetmeyiniz. Eğer rahatsızlığınız varsa muhakkak doktor kontrolünüzü yapınız ve nasılsa geçer diye düşünmeyiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #47
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 15.03.2007 , PERŞEMBE


Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi bozmayın. Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak herşeyi deneyin. Bir diş bakımı yaptırmanızın zamanı geldi. Ağız sağlığınız için tehlike demek genel sağlığınız için de tehlike demektir.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #48
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma

Yengeç burcunun bir sorunu olduğu zaman kabuğunun içine çekilir ve bundan kimseye bahsetmez. Bu, Yengecin savunma mekanizmasıdır, aileniz ve arkadaşlarınız bu durumunuza alışmış olmalılar. Su burçları, özellikle sıkıntılı zamanlarında yanlız kalma ihtiyacı duyarlar. Bu ihtiyacınızı gözardı etmeyin. Gene de zor zamanlarda şefkat ve ilgiye ihtiyaç duyduğunuzdan uzun süre sevdiklerinizden izole olmamalısınız. Derdinizi söyleyemeseniz bile sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişinin yakınında olmalı ve ihtiyacınız olan ilgiyi görebilmelisiniz.

Yengeç burcunun olayları tüm detayları ile hatırlama huyu onun geçmişten kopamayarak geleceğe bir türlü adapte olamamasına neden olur. Yaptığınız önemsiz hataların bile üzerinde fazlaca durur, içten içe kendinizi yersiniz. Bu özelliğiniz sizi geride tutar. Kendinize bu şekilde işkence yapmaktan vazgeçmeli ve ileriye atılmalısınız.

Siz olaylara duygusal olarak geç tepki gösterirsiniz. Yengeç burcu durum değişse bile hala eski olaylarda takılı kalır. Alışkanlıktan ve hata yapma korkusundan ileri adım atamaz. Başarıya hata yapa yapa ulaşabilirsiniz. Hayat yaratıcı bir eylemdir, arada bir boşa giden emekler olacaktır. Bu sizin ilerlemenizi engel olmasın.

Sizin gizli silahınız derin içgüdülerinizdir. Sorunlarınıza çözüm bulmada sezgilerinizden faydalanabilirsiniz, size doğru yolu göstereceklerdir. Mantığınız size ne derse desin içinizdeki sese kulak verin. Mantık ve sezginiz arasında kalırsanız sezginizi dinleyin. Sonucunu hemen göremesenizde sonuçta içgüdülerinize güvenebileceğinizi göreceksiniz.
Öncü nitelik taşımanız değişikliklerle daha kolay başa çıkmanıza ve farklı olasılıkları araştırmanıza yardımcı olacaktır.

Yengeç burcu deniz kenarında yalın ayak dolaşarak ya da yelkenle açılarak sakinleşebilir. Eğer yanınızda biri olsun istiyorsanız en az sizin kadar hassas bir
Balık ya da pratik bir Oğlak insanını tercih etmelisiniz. Sizi asla eleştirmemeli ve kırmamalı. İkiniz sakin, sessiz bir yerde piknik yaparsanız moraliniz düzelecektir.

Sıkıntılı dönemlerinizin başında; mesela patronunuzun sizden memnun olmadığını ya da kız/ erkek arkadaşınızın başkasından hoşlandığını duyduğunuzda, çocuğunuz kötü notlar almaya başladığında mideniz hiç bir yemeği kabul etmeyebilir. Böyle durumlarda iştahınız yerine gelene kadar sütlaç, muhallebi, püre, muz gibi çocukken sevdiğiniz yemekleri yiyebilirsiniz. Daha sonra kendinizi iyi hissettikçe diğer yemeklere devam edebilirsiniz.

Yemek yapmak en sevdiğiniz şeylerden biri olduğu için sizin canınız istemese bile mutfağa kapanıp aileniz için yemekler pişirmelisiniz. Bu sizi rahatlatacak ve teskin edecektir. Yemek yapmanın her aşamasından zevk alırsınız. Önce market ya da pazardan istediğiniz tazelikte malzemeleri seçer, mutfakta yaratır ve sonunda aile ve arkadaşlarınızı bir araya getirerek onlara nefis bir ziyafet çekersiniz.

Çocuklarla oynayarak ta geriliminizi atabilirsiniz. Minik bir bebekle iki saat geçirdikten sonra tüm problemlerinizi unutmuş olursunuz. Onunla gülmeye ve şarkı söylemeye başlarsınız. Altı yaşında bir çocukla sirke gidin, hiç stresiniz kalmayacaktır. Daha büyük çocuklarla da rahat iletişim kurabildiğiniz için iyi vakit geçirirsiniz. Bazıları hayvanlarda huzur bulurken Yengeç bunu çocuklarda bulur.

Evdeki ortam sizi çok etkilediğinden moraliniz bozulduğu zaman evinizdeki eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Kanepenize yeni bir yastık alın, duvarınıza bir resim ya da yemek pişirmek için yeni bir kap. Mutfağınızı, banyonuzu nasıl yenileyebileceğinizi hayal edin. İstediğiniz şeyleri hayal etmek sizi üretken yapacaktır. Arkadaşınızla tekne fuarına gidin ve kendi teknenizi aldığınızı hayal edin. Gerçekten yapmak istediğiniz işi hayal edin, kendinizi o ortamda görün ve tüm detayları ile gözünüzün önüne getirin. Sizin gibi yaratıcı bir burç için en etkili yöntem hayal kurmaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, yüreğinizdeki sevgi duygunuz mükemmel derecede yüksek olacaktır. Duygusal her konuda mutluluk ve şans yanınızda olacaktır. İlişkinizle alakalı her pürüz ortadan kalkacak ve karşılıklı olarak sevginizi güçlendirici kararlar vereceksiniz. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı artacak ve ne olursa olsun ayrılmamaya karar vereceksiniz. Sizin için, gayet olumlu etkiler altında geçecek birgün olacaktır. İnancınız güçlenecek ve kendinizi duygusal olarak son derece güvende hissedeceksiniz. Yabancılarla ilişkili işleriniz başarıyla sonuçlanacaktır.

Ticaret konularında faydalı girişimlerde bulunabilir ve sözel gücünüz sayesinde fikirlerinizi rahatlıkla kabul ettirebilirsiniz. Gönül ilişkileriniz açısından olumlu etkiler altında oluşunuz duygusal olarak kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacaktır. Gün boyu, keşif ve araştırma konularında bilgi sahibi olmak, uzak ülkelerle ilgili bağlantılar kurmak size kendinizi keyifli hissettirecektir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #50
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 18.03.2007 , PAZAR


Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar