Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.088 Cevap: 1.758
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #71
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Sponsorlu Bağlantılar
Yengeç Mayis 2007


Sevgili Yengeç, hayatınız uzun süredir o kadar kaygı dolu idi ki, artık en sonunda hayatın bir daha asla rahat olamayacağı sonucuna varmış olabilirsiniz. Yetişkin hayatının bu şekilde olmak zorunda olduğuna karar vermiş olabilir, güzel günlerin hayalini kurmak yerine bu düşkırıklığı yaratan gerçeği kabullenmiş olabilirsiniz. Sevgili Yengeç, hayat hep böyle gitmeyecek ve sizin durumunuzda da bu gidişatın düzeleceğini söyleyebiliriz. Bu zorlu dönemin sonuna tahmininizden çok daha fazla yaklaşmış durumdasınız.

Hayattan alınan derslerin ve gerçeklerle yüzleşmenin yöneticisi Satürn, Yengeç burcunun en son derecelerinde dolaşıyor. Satürn’ün bu zorlayıcı baskısını, sorumlulukların gözle görülür derecede arttığını farkettiğiniz 2003 Haziran’ından beri hissediyordunuz. Haziran ayında doğan Yengeçler bu değişikliği 2003 yılınının ikinci yarısında hissetmeye başladılar. 2004 yılından itibaren neredeyse tüm Yengeçler, Satürn’ün zorlayıcı etkisinin farkına vardı. Satürn, en katı dersleri öğretmek amacıyla belirli bir günde doğanları dokuz ay boyunca etkilediği için daha geç dönemde, yani 15-23 Temmuz günleri arasında doğan Yengeçler, şu an bu kozmik görevlerinin son saatlerini dolduruyorlar. İtiraf etmeliyiz ki, bunlar oldukça stresli günler. Bahsettiğimiz hafta içinde doğmuş Yengeçler’denseniz, Satürn’ün bu baskıcı etkisi tam da sizin üzerinizde ve onun bu zorlayıcı etkisini oldukça yoğun hissediyorsunuz. Ama iyi haberlerimiz var: Hayat çok yakında daha kolaylaşacak ve bu zorlu günleri arkanızda bırakmanıza çok az zaman kaldı.

Satürn şu an alışılmadık derecede hızlı bir şekilde hareket ediyor. Birkaç hafta içinde de Yengeç burcundan tamamen ayrılmış olacak. Satürn’ün etkisinin tamamen sona ereceği tarih, 16 Temmuz 2007. Satürn burcunuzdan ayrılır ayrılmaz, 2032 yılına kadar bir daha benzer bir eğilimle karşılaşmayacaksınız. Bu tarih o kadar uzak ki, şimdilik bunun için endişelenmeye gerek yok. Hem o zamana kadar büyük bir hayat tecrübesi de kazanmış olacaksınız. Bu yüzden Satürn’ün ikinci ziyaretinin birincisine oranla çok daha kolay geçeceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Durumunuza hangi açıdan bakarsanız bakın, bulunduğunuzdan çok daha iyi bir döneme girmek üzere olduğunuzu söylemeliyiz. Daha da iyisi, Satürn her zaman onun cefasına katlandığınız için arkasında bir hediye bırakır. Bu armağanı, 16 Temmuz’u takip eden günlerde göreceksiniz. Bu ödül geldiği zaman bunun mutlaka farkına varacaksınız. Bu zamana kadar da Satürn’ün geride bıraktığı güçlülük, bilgelik, öngörü ve olgunluk gibi ödüller, içinizde yapılanmaya başladı bile. Bunlar sayesinde etrafınızdaki kişilerin saygısını kazanıyorsunuz. Artık otorite ve ün sahibi birine dönüştünüz ve hayata çok daha net ve berrak bir pencereden bakıyorsunuz.

Biraz da iyi haberlerden bahsedelim. Önümüzdeki haftalarda epey boş zamana sahip olacaksınız. 8 Mayıs’ta oluşacak yeniayın etkisi oldukça olumlu. Bu etki sayesinde bol bol evden çıkıp her türden yeni kişilerle tanışacaksınız. Uzun süredir tekdüze bir yaşam sürdürdüğünüze inanıyor ve önünüzün tıkandığını hissediyorsanız, bu yeni arkadaşlıklar sizi yeni etkileşimlere itip yeni yollar bulmanıza yol açabilir.

Bu samimi etki geçen ayınkine oranla oldukça zıt bir görünüm çiziyor. Çünkü geçen ay 8 Nisan’da oluşan tutulma, sizi kariyer konusunda stratejik bir karar almaya zorlamıştı. (Geçen ay kariyerinizde herhangi köklü bir değişim görmediyseniz, 8 Mayıs civarındaki günlere dikkat edin. Çünkü, tutulmalar bazen beraberinde getirdikleri haberleri, oluştukları günden bir ay sonrasında -artı/eksi dört gün- açığa çıkarabilirler.)

Yanlış anlamayın. Geçen ay, tam da her şeyden umudu kestiğiniz ve olmasına ihtimal vermediğiniz bir anda kariyer gelişimiyle ilgili ilginç fırsatlar getirmiş olabilir. Biz sadece kariyer değişiminin olumlu bile olsa biraz stresli bir kararı ve yeni bir ortama ayak uydurmanız gerektiğinin altını çizmek istiyoruz. Evren bu ay, artık size saygı duyan çalışanlardan oluşan bir şirkette rahat bir nefes almanızı sağlayarak geçen ayki kaotik durumu dengelemeye çalışıyor.

Ayın hemen başında, yani 8 Mayıs günü, eğlence, arkadaşlıklar ve yeni bağlantılar evi on birinci evinizde bir yeniay oluşacak. Bu daha sık dışarı çıkıp, yeni tanıdıklar edinmenizi sağlayacağı için gerçekten de çok iyi bir haber olmalı. On birinci ev, cemiyet işleri ve insani nedenlerle yapılan aktiviteleri içeren bir evdir. Mayıs ayı ortasındaki iki hafta içinde bir derneğe üye olabilir, profesyonel bir kuruluşta görev alabilir, bir panelde konuşma yapabilir, bir ticaret fuarına katılabilir veya internet üzerinden yayın yapan bir derneğin aktif üyesi olabilirsiniz. Hatta bir tatile çıkıp birdenbire kendinizi lunaparkın veya bir spor müsabakasının ortasında bulabilirsiniz. On birinci evin, bizi ansızın hareketin ortasında bırakmak gibi bir etkisi vardır!

Tiyatroya gitmek, arkadaşlarla bir brunch yemeğinde toplanmak veya para toplamak için verilen bir dernek yemeğine katılmak gibi bazı sosyal aktiviteler de takviminizde işaretli olabilir. Bu aktiviteler arasına dernek yemeğini de katmamızın sebebi on birinci evin kendi kişisel ihtiyaçlarımızın ötesinde gönüllü olarak başkalarına yardım etmemizi öğreten bir ev olmasından kaynaklanıyor. Bu sebeple, bazı hastalıkların tedavisi için para toplayabilir, kan verebilir, evinizin yakınındaki derneklere katılabilir, oturduğunuz apartmanın yönetici kadrosunda yer alabilir veya çevrenizi güzelleştirmek adına kurulan programlarda gönüllü olarak yer alabilirsiniz. Bu tip aktivitelere katılmak, ufkunuzu genişleterek, daha sonra işinizde uygulayabileceğiniz liderlik yeteneklerinizi sergilemenize olanak tanıyacaktır.

Satürn, bu yeniayla çok uyumlu bir açıda olduğu için bu ay ileride arkadaşınız veya akıl hocanız olabilecek ve ilerlemenizi sağlayacak biriyle tanışabilirsiniz. Satürn, yaşlı kişileri yönetir. Bu yüzden sizden çok daha geniş tecrübe sahibi olan ve geçtiğiniz yolu daha önce birkaç kez devirmiş olan arkadaşlardan öğreneceğiniz çok şey olabilir. Kabuğunuzdan dışarı çıkın sevgili Yengeç. Bunu yapabilirseniz, kazanacağınız çok şey var. Başkalarının, size sunmak istediği ve dikkate alacağınızı tahmin ettiğimiz birçok yeni fikri var.

9 Temmuz veya bu tarihin yakınlarında doğduysanız, bu yeniayın etkilerinden çok daha yoğun bir şekilde faydalanacaksınız.

Bu yeniayın tek olumsuz yanı, para evinizde bulunan Neptün ile pek de uyumlu bir açı yapmaması. Bu yüzden arkadaşlarınızın katılmanızı istediği bazı planlar, size oldukça pahalıya patlayabilir. Eğer arkadaşlarınız, sizin tükenmek bilmeyen bir para kaynağına sahip olduğunuz gibi yanlış bir inanışa sahiplerse artık daha tutumlu davranmanızda fayda var.

Bunun yanı sıra, diğer gezegenlerle sert bir açıda olan Neptün, karmaşık durumları ve yanlış anlaşılmaları yönetir. Dolayısıyla önünüzdeki her şeyi tüm detaylarıyla göremediğinizi düşünebilir veya başkalarınınısize tüm gerçekleri anlatmadıkları hissine kapılabilirsiniz. Yengeç burcunda doğan biri olarak sezgileriniz oldukça güçlüdür. Bu yüzden önsezilerinize kulak verin. Bir şeyin doğru gitmediği hissine kapılırsanız, bunun nedenlerini hiç çekinmeden sorun. İçinizdeki sinyaller size harekete geçmek için gerekli olan doğru zamanı gösterecektir.

Mars, Mayıs ayının hemen başında seyahat evi olan dokuzuncu evinize doğru ilerleyecek ve 11 Temmuz’a kadar burada kalacak. Önünüzdeki uzun aylar boyunca aydınlanacak olan bu ev, uzun yolculukları yönetir. Dolayısıyla gelecek birkaç ay içinde havaalanlarına hiç tahmin etmediğiniz kadar sık uğrayabilirsiniz!

Şaşırtıcı gelişmelerin gezegeni Uranüs bir süredir dokuzuncu evinizdeydi. O da, Mars ile işbirliği içinde. Mars’ın burcunuzla uyum içinde olan Balık burcunda bulunması da çok hoş bir etkiye neden olacak. Çünkü uzun zamandır size arka çıkan, dost canlısı bir Mars etkisine sahip değildiniz. Bu etki, gelecek altı buçuk hafta süresince hayatınızı daha sıcak ve mutlu kılabilir.

Mars, kariyer evi olan onuncu evinizin doğal yöneticisidir. Dolayısıyla bu ay yapacağınız gezilerin iş amaçlı olması mümkün. Durum bu olsa bile, yine de mekan değişikliği size iyi gelecek. Yengeç burcunda doğan biri olarak oldukça evcimen bir yapıya sahip olduğunuzun farkındayız ama seyahat ederseniz, bu değişikliğin üzerinizde tazeleyici bir etkisi olacağı kesin.

Bu eğilim kendini yolculuk olarak göstermezse, Mars’ın dokuzuncu evinize ziyaretinin hayatınızda başka açılımları olabilir.

Dokuzuncu ev, yüksek öğrenimi de yönettiği için Eylül ayında tekrar üniversiteye dönmeye karar verebilirsiniz. Durum buysa, bu konudaki hazırlıklarınıza şimdiden başlamalısınız. (Veya bu ay, bazı seminer veya workshop’lara, hatta kitap tartışma gruplarına bile katılabilirsiniz) Zihninizin ufuklarını genişleten bu tür aktiviteler ilginizi çekiyorsa, bunlara başlamak için bundan daha iyi bir ay bulamazdınız. Mars ve Uranüs’ün her ikisi de burcunuzla mükemmel bir uyum sağlayan su grubundan Balık burcunda. Mars’ın bulunduğu konum, bize hangi alanlarda istekli ve motivasyon sahibi olduğumuzu gösterir. Dolayısıyla başarmak için en doğru desteğe sahip olduğunuz çok açık.

Mars’ın yıldız haritanızın entellektüel bölümündeki bu yoğun etkisi sizin daha felsefi bir bakışa sahip olmanıza ve hayatın derin konularına daha istekli yaklaşmanıza neden olacak. Arkadaşlarınız sizi daha spiritüel ve derin bulabilir. Bu, gerçekten de Mars’ın yıldız haritanızda yapacağı en güzel etkilerden biri.

Dokuzuncu evin kapsadığı farklı alanların birbirlerinden bağımsız olmadıklarını unutmayın. Bu yüzden aynı anda (bahsettiklerimizin de aralarında olduğu) birden fazla etkiyi birarada yaşayabilirsiniz. Aynı anda hem seyahat edebilir, hem de arkadaşlarınızla bir cafe’de hayatın anlamını sorgulayan konuşmalarla sabahlayabilirsiniz.

Dokuzuncu evin zihinsel sınırları çok genişleten bir etkisi vardır. Ayrıca bu ev, bize hayatı geniş çerçeveden göstermesiyle bilinir. Bu sayede uzun vadeli düşünmeye başlayacaksınız. İşte tam da bu nedenle, bu eğilimin sizde yaratacağı etkilerden dolayı çok heyecanlanıyoruz sevgili Yengeç.

Olayların akışının şaşırtıcı bir şekilde değiştiğini göreceğiniz bir diğer gün de, Mars ve Uranüs’ün kavuşum yapacağı 14 Mayıs. Yukarıda bahsettiğimiz seyahat, eğitim, öğrenim ve felsefe gibi alanların tümü bu tarihte biraraya gelecek ama olayların akışında farklı bir sapma yaşanacak. 1 Temmuz veya bu tarihin yakınlarında doğduysanız, bu sırada oluşacak gelişmelerden en fazla siz etkileneceksiniz!

Daha önce üzerinde çalışmış olduğunuz bir proje veya bulunduğunuz bazı görüşmeler 23 Mayıs (artı/eksi dört gün) günü meyva vermeye başlayacak. Bunun için Yay burcunda olan dolunaya (3. derecede) minettar olmalısınız. Bu dolunayın neşeli Jüpiter’e gönderdiği parlak ışınlar sayesinde projenizi hayata geçirmek için gereken yüklü miktardaki paraya kavuşmuş olarak bu projeyi büyük bir zaferle noktalayacaksınız.

Kariyerle ilgili heyecan verici haberler için bu dolunaydan daha önce dikkate almanız gereken bir diğer gün de 18 Mayıs. Bu tarihte ilginç bir etkileşim içinde olan Merkür ve Uranüs, ününüze beklenmedik bir şekilde ün katıyor. Yurtdışından bazı yatırımlar söz konusu olabilir veya bir projenizin yayınlanması için teklif gelebilir. Bu sırada her türlü iyi habere açık olmalısınız. Bu yüzden cep telefonunuzun şarjının dolu olduğundan emin olun! Bu günde veya bir gün öncesi olan 17 Mayıs’ta işle ilgili önemli bir toplantı ayarlamak isteyebilirsiniz.

Aşk konularına gelirsek, 8 Mayıs’ta oluşacak yeniayın önceden de bahsettiğimiz etkisi yani bir çok yeni kişi ve olayın etrafınızı kuşatması, sosyal hayatınıza harika bir ivme kazandıracak. Ayın başında, bir iş arkadaşınıza karşı birtakım duygular hissettiğinizi farkettiğiniz anda, bazı hoş kıvılcımlar sizi bekliyor olabilir. Eğer çalıştığınız şirketin şirket içindekilerle ilişkiye girmeyle ilgili bir engeli yoksa aranızda hoş bir şeylerin gelişip gelişmeyeceğini anlamak için bu kişiyle başbaşa zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

13 Mayıs Cuma günü romantik randevu geceleri açısından ayın en güzel günlerinden biri. Çünkü bu tarihte Güneş ve Satürn muhteşem derecede uyumlu bir açıda olacak. İster evli, ister bekar olun, bu, sizin gününüz! (Tamam itiraf ediyoruz: Bir beraberliği olan Yengeçler, bekarlara göre daha avantajlı bir konumda olacak! )

En iyi randevu geceleriniz sırasıyla 3 Mayıs Salı, 8 Mayıs Pazar, 11 Mayıs Çarşamba, 12 Mayıs Perşembe, (yukarıda da bahsedildiği gibi)13 Mayıs Cuma ve 21 Mayıs Cumartesi.

Ayı kapatmadan son bir nokta daha: 30 Mayıs (artı/eksi üç gün) gününe özellikle dikkat etmenizi istiyoruz. Bunun mal varlığı veya emlak, ya da ailenizden alacağınız finansal yardım gibi konuları öne çıkaran bir gün olacağı kesin. Bu sırada Güneş ve Jüpiter ideal bir açı yapıyor olacak sevgili Yengeç. Bu yüzden ev konularıyla ilgili herhangi bir planınız varsa, bu tarih olumlu gelişmeler görmek için çok uygun. Dört yıldızı hakkeden böylesine özel bir günde ev ve mal varlığı ile ilgili yapacağınız değişikliklerin uzun vadede hoşunuza gidecek değişimler olacağından hiç şüpheniz olmasın.


Özet:

13. Cuma’nın uğursuz olduğunu ve aşık olmanın imkansız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bunu tekrar düşünün deriz! Ay’ınYengeç burcunda süzülerek sizin lehinize çalışması ve Mars’ın Uranüs’e ışınlar yollaması karşısında tek yapmanız gereken şey güzel görünmek. Çünkü Eros 13 Mayıs günü sizi yalnızlar takımından çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Bu ay aşk kendini en garip şekillerde gösterip hiç beklemediğiniz anlarda sizi vuracak. Peki bu özel kişiye nerede rastlayacaksınız? Burada iki özel yer öne çıkıyor: Ya deniz kenarında bir tatil köyü veya bir sınıf ortamı. Alıcılarınızı açık tutun!

Dolunayın oluşacağı 23 Mayıs günü mükemmel bir iş teklifine hazır olun. İstediğiniz pozisyonu ne kadar hızlı bir şekilde yakaladığınıza şaşıracaksınız! Bir diğer olasılık da işinizden ayrılmayıp burada sizin seçtiğiniz bir projeyi yürütmek için teklif almanız olabilir. Eğer kendi işiniz varsa bu ay telefonlar hiç susmayacak.Yıldız haritanızın bazı bölümleri bir değil iki kaynaktan kazanç sağlayacağınızı gösteriyor. Ne kadar da şanslısınız!

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 07.06.2007 , Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, parasal konularda veya sizi rahatsız eden durumlar karşısında rahat tavırlar gösterebilirsiniz. Dışa karşı bu ruh hali işinize yarayabilir. İnsanlar sizin keyifli olduğunuzu düşünebilirler. Sezgisel ruh halinizle çevrenizdeki insanların duygularını, düşüncelerini kolaylıkla algıladığınız için size zararı olabilecek kişileri kendinizden uzak tutabilirsiniz. Bugünkü etkilerin bir anlamı da, duygusal konularda ikilem içinde kalmanızdır. Tam olarak karar vermeniz zordur veya sizi kararsızlığa sürükleyen korkularınız vardır. Bu yüzden

Gün içinde sizi etkileyecek diğer bir enerji ise kazanç konusundaki belirsizliklerin hala devam ediyor oluşudur. Siz kendinizi ifade etmeye çalışırken, sizin dışınızdaki herşey olaya dahil olabilir. Kendinizi tam olarak göstermeniz mümkün olmadığı gibi, geri planda kalmak zorunda olduğunuzu da düşünebilirsiniz. Bu ilişkiniz veya içinden çıkamadığınız herhangi bir şey olabilir. Bu durumda öncelikle, ne fazla iyimser düşünerek sanki bir şey yokmuş gibi davranmak ne de çok karamsar bir tablo çizerek kendinizi güçsüz hissetmektir.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #73
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Fazlasıyla kendinize dönük ve dış dünyaya kapalı olduğunuz bir gündesiniz. Duygularınızın gözden geçirilmesi gerekiyor. Benmerkezciliğiniz hayatınızın her alanını olduğu gibi, duygusal yanını da etkiliyor.
Biraz daha duyarlı olmanız gerekli. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini düşünmek aslında yeterli olacaktır.
metallicaaa90 - avatarı
metallicaaa90
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #74
metallicaaa90 - avatarı
Ziyaretçi
o süper ya teşekkürler paylaşım için çok ayrıntılı...thank youSmiley32
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, yönetici gezegeniniz Ay, akrep burcunda seyretmekte. Bunun anlamı siz Yengeçlerin, aşk konusunda duygusal güvenceye daha fazla ihtiyacınız olacağıdır. Bu pozisyonda duygusal konularda daha kuşkulu ve kuruntulu davranabilir, karşınızdaki insanın veya yaşadığınız ilişkinin fazlasıyla sağlam olmasını dileyebilirsiniz. Fakat işin ilginci sizin de, duygularınızı göstermekten çekineceğinizdir. Her ne olursa olsun kendinize ait olan sırları ve içinizdeki hisleri paylaşmak istemez, çok güçlü bir insan profilini çizebilirsiniz. Eğer sorununuz varsa, bugün sert tepkiler vermeniz doğaldır, tensel arzularınızın doyurulması konusunda, öncelikle buna değecek bir ilişki yaşamayı tercih edebilirsiniz. Yani ne kadar güvende iseniz, o denli rahatsınızdır ve bu rahatlık içgüdüsel arzularınızın da yoğunlaşmasına sebep verir.

Gün içindeki etkiler, parasal konularda çekişme ve sorunlar yaratmaya müsait olsa da, siz bu zorlu enerjiyi arkanıza alarak, kendinizi göstermek ve ifade ederek isteklerinizi elde etmek adına kullanabilirseniz, hem işlerinizi daha rahat halleder hem de, iç huzurunuzu yükseltebilirsiniz. Bu enerjiyi tam tersi kullanmanız halinde ise, hayatın zevkli yanlarını hissedemez, herşeyi kafanıza takar, gereksiz yere kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay enerjisiyle planlamaya başladığınız, maddi gelir düzeyiniz, para kazanma beceriniz ve bu konudaki yeteneklerinizi hayata geçirmenizi sağlayacak cesaretiniz, yatırımlarınızla ilgili yeni kararlarınız, yaşamınızın kalitesini yükseltecek yeni iş teklifleri veya sizin bu konuda yapmanız gerekenlerle ilgili durumların son bir kez daha gözden geçirilme sürecidir. 28 Ağustos dolunay enerjisine kadar yukarıdaki mevzularla alakalı, eğer sorunlarınız devam ediyorsa tekrar düşünmeli, ayıklanması gerekenleri saptamalı ve ileride çıkacak pürüzlerin önüne şimdiden geçmelisiniz. Diyelim ki, işinizden elde ettiğiniz gelir nedeniyle geçinmeniz mümkün değil, o zaman derhal yeni iş girişimleri için plan yapmalısınız, bir kenarda paranız var ve siz geleceğiniz adına bunu yatırım olarak düşünüyorsanız, o zaman nasıl bir yöntemle çoğaltabilir veya hangi alana yatırarak değerlendirebilirsiniz bunu saptamalısınız. Bir iş teklifi aldıysanız, o zaman da işin mahiyetini ve size katacağı değeri düşünerek iyice araştırmalı, sırf güvencesi var diye sizi zor durumda bırakan bir işte kalmaya çalışmamalısınız. Sürekli bir korku içinde, hayatın lezzetli yanlarını yaşamaktan kendinizi alıkoyuyorsanız, o zaman da kendinize bir çeki düzen vererek, çalışmak kadar eğlenmeye de vakit harcamalı, kendinizi psikolojik olarak güçlendirmelisiniz.

Gün içindeki diğer enerjiniz ise, gündelik iş temponuz ve sağlığınızla ilgili alanlarda dikkatinizi dağıtacak ve size herşeyin yolunda olduğunu düşündürtecek etkiler söz konusu olabilir. Siz her ne olursa olsun, en ufak ayrıntıyı kaçırmadan, çevrenizdeki insanlara dikkat ederek, sağlığınızı risk altına alacak faaliyetlerden uzak kalınız ve varsa problemleriniz bunların üzerine kararlılıkla giderek çözüm bulunuz. Zihinsel olarak analiz ve gözlem gücünüzü işinizle ilgili alanlarda kullanmaya özen gösterirseniz günlük enerjinizin yaratacağı abartılı durumlardan korunmuş olursunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, parasal konulardaki durumları daha bencil bir tavırla, kendi isteklerinizi daha ön planda tutarak çözmek niyetindesiniz. İçinde bulunduğunuz durumu daha net ve daha ciddi görmenizi sağlayacak etkiler altında, sizden daha güçlü kimselerin veya toplumsal şartların ağır baskısı bariz olarak ortaya çıkabilir. Sorunların temelinde hem içinde yaşadığınız ülkenizin şartları etkindir, hem de işinizden elde ettiğiniz gelir size yetmemektedir. İkinci bir iş şansı ise şimdilik zor göründüğünden, bu baskıyı üzerinizden atmak istercesine, kendinizi güçlü gösterecek şekilde durabilirsiniz. Bu arada üstünüz pozisyondaki olan kişilerin maddi konulardaki tavırları neredeyse son raddeye gelmiş durumdadır. Siz bu durumuna ağırlığı bugün değil, son ikibuçuk yıldır yaşadığınız için doğal olarak bir bezginlik içindesiniz. Satürn eylül başında bu alanı terk ettiğinde rahat bir nefes alacak ve bundan sonrası için kendi yeteneklerinizi devreye sokarak maddi refahınız için değişimlerde bulunacaksınız. Bu konuya Eylül aylık yorumlarda değineceğim.

Gün içindeki diğer bir enerji ise, parasal konulardaki keyifsizliğinizi, daha hırslı çalışarak ve iyimser düşünerek gidermeye çalışmanızdır. Yoğunluğunuz haddinden fazla olabilir fakat siz bazı şeyleri düşünmemek için bunu hoş karşılayabilirsiniz. Önünüze yığılan işlerin çoğunluğunda detaylar çok ön plandadır. Bir işi çözümlerken, daha dinlenmeden diğeriyle uğraşmaya başlayabilirsiniz. Bu arada maddi konulardaki durumların, kafanızın içindeki hayalleri gerçekleştirmesi yönünde inancınızı daima ayakta tutmanız sizi pozitif olarak etkileyecektir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #78
nünü - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Güven veren ilişkilere yöneliyorsunuz
Ekim sizin için ilişkiler açısından çok yoğun bir ay. 2 Temmuz’a kadar doğanlar burçlarındaki Mars’ın etkisiyle giderek duygusallaşıp alınganlaşıyor. Diğer etkiler sezgilerinizin yoğunlaşmasına ve başkasının aklından geçenleri okumanıza fırsat verse de siz çok hassas olduğunuz için her hareketi farklı bir açıdan değerlendireceksiniz. Arzularınızı da direkt olarak ifade etmeyip karşınızdakilerin sizi anlama inceliğini göstermelerini bekleyebilirsiniz. Ancak çekiciliğinizin de artacağından emin olabilirsiniz. Özellikle Venüs’ün de desteğiniz aldığınız 8-20 Ekim döneminde duygusal ilişkileriniz çok hoş bir hale gelecek. Dostluklarda yardımlaşma ve sadakat derinleşirken devam eden beraberlikler daha güvenilir ve sağlam bir havaya bürünecek. Biraz kuşkucu ve seçici davransanız da ara sıra yoğunlaşan romantik atmosfer kalbi boş olanların yüzünü güldürüp yeni aşkların başlamasına zemin hazırlayacak. Üstelik bu ay başlayan beraberlikler kalıcı ve huzurlu ilişkiler olacağa benziyor. Ailenize karşı da çok koruyucu ve kollayıcı olmanız onların size duyduğu güveni artıracak. 12 Ekim’den itibaren geri gidecek olan Merkür diyalogların derinleşeceğini ve eski konuların tekrar açılacağını gösteriyor. Bu tarihle birlikte sezgilerinize ve hafızanıza güvenebilirsiniz. Rastlantı eseri çocukluğunuzu hatırlatan kişilerle karşılaşmanız, uzun süredir görmediğiniz eski dostlarla buluşmanız veya çocuklarınızla daha sağlam bağlar kurmanız da bu döneme denk geliyor. 3-15 Temmuz günlerinde doğanlar ise hoş sürprizlerle dolu keyifli bir ay geçirecekler. Gündelik yaşantınıza renk katmak ve biraz değişiklik getirmek istiyorsanız şimdi arzu ettiklerinizi uygulamanız hiç de zor değil. Özellikle 21 Ekim’den itibaren sosyal yaşantınızda belirgin bir canlanma olabilir. Güzel dostluklar, sevgi dolu akrabalar ve güvenilir bir partner mutluluğunuza mutluluk katacak. Bu ay yeni tanıyacağınız kişileri sınavdan geçirmek isteyebilirsiniz ama testlerinizi geçenlerle ilişkileriniz kalıcı olacak. Zaten gösterişli kişilere değil güven verenlere yöneleceksiniz. Ailenizle ilgilenmeyi de unutmayacaksınız. 16 Temmuz’dan itibaren doğanlar Ekim’de değer verdiklerine dört elle sarılıyor. Ancak ayın 24’ünden sonra ilişkilerinizde çok özenli olmayı unutmayın. Aile bireyleriyle daha dikkatli konuşmaya, onların her sözüne bir kulp takmamaya ve gereksiz alınganlıklar yapmamaya çalışın. Eski konuları tekrar didikleyip ortaya çıkarmaya yatkınsınız. Hiç değilse şimdi duygusal değil de objektif olmaya gayret edin. Kafanızın karışık olması ve kararsızlığınız toplumsal yaşamda da size zorluk çıkarabilir. Yanlış anlaşmalar yaşamaya açıksınız. Oysa önyargısız davranır, net bir ifadeyle konuşur ve karşınızdakini can kulağıyla dinlerseniz sorun yaşamazsınız.

İş ve Para: Başlangıçları ay sonuna bırakmayın
Ekim Yengeçler için maddi açıdan olumlu görünüyor. Haziran doğumlular yeterince enerjik olmasalar bile yapmak istedikleri başlangıçları bu ay başında halletsinler. Dikkatli düşünecek, gönüllü olarak disipline girecek ve sorumluluklarınızı reddetmeyeceksiniz. Bu sayede hem iş hayatında hem de eğitimde başarılı olacaksınız. Amaçlarınıza ulaşmak için dolaylı yolları seçseniz da atılımlarınız hedefe ulaşacak. Doğru ile yanlışı ayırmakta gösterdiğiniz titizlik ve somut işlerde sergilediğiniz pratik tutum önemli temeller atacağınızı gösteriyor. Geri giden Merkür sizi olumlu bir açıyla etkilese de ayın 12’sinden itibaren başlangıçlar için acele etmeyin. 8-20 Ekim Venüs’ün sizi finansal açıdan destekleyeceği bir dönem olacak. Şimdi kazancınızı artırmanız, sezgilerinizden yararlanmanız, yere sağlam basmanız, elle tutulur başarılara imza atmanız ve emlak alım satımı açısından güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Gene de siz ayrıntılara dikkat etmeyi, her olasılığı incelemeyi ve okuyup yazdıklarınıza dikkat etmeyi unutmayın. Geri giden Merkür’e rağmen ay ortası verimli ve kalıcı işler için uygun görünüyor. Temmuz başında doğanlar 20 Ekim civarında daha avantajlı fırsatlar elde edecek. Ancak bu tarihten sonra hız kesmeniz gerekebilir. Önemli atılımları ay sonuna bırakmasanız çok iyi olur. 7 Temmuz civarında doğanlar hoş sürprizlerle dolu bir ay geçirecek. Gündelik yaşantınız ve iş hayatınız değişime açık. Geniş ufuklara açılmak istiyorsanız gözlerinizi açık tutun. Özellikle 26 Ekim civarında büyük kolaylıklarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız borç alıp vermek, kredi bulmak ve ortak gelirlerden yararlanmak konusunda dikkatli olun; evdeki hesap çarşıya uymayabilir. 14 Temmuz’dan itibaren doğanlar Ekim’in ilk günlerinde para açısından iyimser bir havaya bürünebilir. Ortak mal ve gelirlerden yararlanmak için şansınızı zorlamanız mümkün. Ancak ayın ikinci yarısında dikkatli olmaya başlayın. Özellikle geri giden Merkür 24 Ekim’den itibaren sizi sert etkileyeceği için yeni yatırımlardan uzak durun. Bilgi toplamak, eskiye dönüp eksikleri tamamlamak veya uzmanlara danışmak gibi etkinliklerinizi sürdürseniz de başlangıç yapmak, sözleşme imzalamak ve iş değişikliğine gitmek için bu günleri seçmeyin. Eğer yenilik yapma zorunluluğunuz varsa her şeyi iki kere kontrol edin. Bu arada gecikme, unutkanlık, teknik aksaklıklar ve yolculuk sorunlarını da hesaba katmayı unutmayın. Öğrenciler zihinlerinin iyice dağıldığını hissedebilir.

Sağlık ve Düzen: Ateşten uzak durun
Haziran doğumlular Ekim boyunca sağlıklarını ön plana alsınlar. Duygusal alanda yaşadığınız gelgitler fiziksel enerjinizi etkileyebilir. Bazen kendinizi çok güçlü hissederek gereğinden fazla iş üstlenip sık yolculuk yapabilirsiniz. Bazen de yakınlarınızı korumak için kendinizi hırpalamaya kalkışabilirsiniz. Ama dikkatli davranır, sakarlıklardan uzak durursanız hiç sorun yaşamazsınız. Bu ay çocukların ateşle, kesici aletlerle veya kaynar suyla oynamamasına da dikkat etmek lazım. Temmuz doğumluların sağlıkları yerinde ancak tüm Yengeçler günlük düzenlerinde değişiklik yapmak, taşınmak veya evde bazı tadilatlar yaptırmak istiyorlarsa bunu ay başında bir an önce bitirsinler. Daha geçe kalırsanız planlarınızda aksamalar olabilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım - 12 Kasım

İnsanlar mı yoksa biz mi...? Bazı şeylerin diğer şeylerden daha önemli olduğunu anlamalıyız. Her zaman önemli olanları seçmek gerekir. İşte bu seçicilik kusurları örter. Kimse kusursuz değildir. Ama önemli olan gerçekten içten ve samimi olmak, değer kazanmak için çaba harcamaktır. Bu hafta belki insanlardan veya ilişkinden dolayı karmaşık duygulara kapılabilirsin. Ama diğer yandan önemli şeylerin ağır basması sonucunda eğlenmek, aşka yelken açmak, gül yüzünü şekere bulamak mümkün olacak. Haftanın ilk günleri iletişim kurmak bizi biraz gergin tutabilir. Ev ve aile içindeki beklentilerimiz artabilir. Hafta sonu ise yeniay aşk ve keyif dünyamıza yenilenme getirecek. Ev, aile ve özel hayatımızda mutluluğu kolay yakalayabiliriz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #80
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kasım 2007 Yengeç
Sevgili Yengeç burçları, bu ay keyfiniz yerinde olacak. Tüm kozmik hediyeler size sunulacağından Kasım ayından gerçekten keyif alacağınız kesin. Mars hala Yengeç burcunda dolanıyor, bu da yepyeni bir döneme başlama sürecinde olduğunuzun işareti. Bu süreç gelecek aylarda da devam edecek ve önümüzdeki yıl 9 Mayıs'ta sona erecek. Bu süre boyunca çok yoğun olacak ve hızınızı ayarlamaya çalışacaksınız bu tür dönemler yorucu fakat bir o kadar da heyecan vericidir! Mars her zaman yanınızda olmaz, Mars'ın bir sonraki avantajlı konumunun Ağustos 2009'da gerçekleşeceğini bilmek işinize yarayabilir. Fakat bir sonraki Mars ziyaretinde yürekten istediğiniz değişiklikleri yapabilmek için ününüzde şimdiki gibi aylar değil, sadece birkaç haftanız, Mars'ın bir burçtaki ziyareti genelde bu kadar sürer, gördüğünüz gibi bu kez gerçekten avantajlısınız sevgili arkadaşlar. Tek sorun, Mars'ın 15 Kasım ile 30 Ocak tarihleri arasında geriliyor olması. Bu dönemde Mars'ın kariyer atılımları, azim ve enerji gibi iyi niteliklerinden yararlanamayacaksınız, bu nedenle tüm önemli başlangıçlarınızı 1 ve 14 Kasım tarihleri arasında yapmalısınız, bu günler sizin için en değerli tarihler olacak. Daha sonra dönüp düzeltmeleri yapmanız gerekecek ve Şubat ayında yeniden tam gaz ilerleyebileceksiniz. Mars, yıldız haritanızın mesleki yaşamınızla ilgili evinizi onuncu ev çalıştıran bir motor gibidir, bu da önümüzdeki iki buçuk ay boyunca kariyerinizde heyecan verici gelişmeler yaşayamayacaksınız anlamına gelebilir. Bir işiniz yoksa ya da mevcut işinizi değiştirmek istiyorsanız iş aramaya Kasım ayının ilk yarısında başlamalı ve mümkün olduğu kadar çok mülakata gitmeye çalışmalısınız. Geçtiğimiz ay Merkür gerilemekteydi fakat 1 Kasım'da düz hareketine geri dönecek. Önemli duyurularınızı yapmak ya da karar vermek için bu günden sonra bir ya da iki gün bekleyin. Merkür gerilemesinin başlangıç ve bitiş tarihleri her zaman daha fazla sorun yaratır. Kendinize bir iyilik yapın ve normal yaşama dönmek için 3 ya da 4 Kasım'a kadar bekleyin! Derim. 4 Aralık'ta kariyerinizle ilgili önemli bir ipucu alabilir ya da hamle yapabilirsiniz. Bu bir pazar günü fakat Yengeç burcundaki Mars ile Güneş arasındaki iyi açı nedeniyle bu hafta sonunda İnternette ya da gazetede ilginç bir iş ilanı görebilir ya da ilgilenmek isteyeceğiniz bir fırsatla ilgili bir mail alabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız formda olacaksınız. 9 Kasım'daki yeniaydan sonra sizin için önemli bir projenin altına imza atma şansına sahip olacaksınız. İlginizi çekecek bir teklif alırsanız bunu ciddiye alın. 9 Temmuz'da ya da bu günün beş gün öncesi veya sonrasında doğduysanız bu kozmik enerjiye kolaylıkla erişebileceksiniz. Pluto, yaratıcılık eviniz olan beşinci evinizin yöneticisidir. Bu güçlü gezegen maddi büyüme getiren Jüpiter ile buluşmak üzere. Bu iki gezegen on üç yılda sadece bir kez kavuşum yaparlar, bundan önce 1994'te bir araya gelmişlerdi. Bu iki gezegen önümüzdeki ay 11 Aralıkta bir araya gelecek. Bu önemli bir haber, yıllardır beklediğimiz kavuşum sonunda gerçekleşecek! Pluto ve Jüpiter kavuşumu kuvvetli bir başarı göstergesidir. Önümüzdeki ay haritanızın görevler evi olan altıncı evinde bu transit kavuşum gerçekleşecek. Bu gezegenler yavaş hareket eden gezegenlerdir fakat artık size yarar sağlayabilecek kadar yaklaştılar. Yapacağınız görüşmeler ve alacağınız tekliflerle ilgili tetikte olun bu rüzgârlar tahmininizden çok daha büyük bir şeyler getirecek. 1994 ya da 1995 yıllarında önemli bir girişimde bulunduysanız ya da kritik bir karar verdiyseniz şimdi bu girişimi ileri götürme ya da bunu bitirip bir başkasına başlama fırsatına sahip olacaksınız, ya da her ikisini de aynı anda yapabilirsiniz. Pluto ve Jüpiter kavuşumunu en son bu yıllarda yaşadığımız için bu tarihlerden bahsediyoruz. Bu fırsat kapınıza dayandığında bunu kullanıp kullanmamak size kalmış. Önümüzdeki ay Pluto ve Jüpiter'in bu birlikteliğine diğer gezegenler de katılacak. Bu gezegenler bu açının etkisini daha da artıracak. Önümüzdeki ay bundan daha çok söz edeceğiz. Ancak görüldüğü kadarıyla yaratıcı bir girişimle ilgili olacak ya da kalıcı bir gücü ve büyüme potansiyeli olan küçük bir iş olarak başlayacak. Bu yeni proje yaşamınızın yönünü yavaş yavaş değiştirebilir. Duygusal açıdan, aşk yaşamınız bu ay uçuşa geçebilir. Bundan en fazla bekarlar yararlanacak fakat bu ay herkes bu durumda hoşlanacak. Yaşamınızın çok sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız ve bir kereden fazla görmek isteyeceğiniz biriyle tanışamadığınızı düşünüyorsanız bütün bunlar çok yakında değişecek. 9 Kasım'da Akrep burcundaki yeniaydan hemen sonra neler olacağını mutlaka izleyin derim. Tüm yeniaylar 9 Kasım'daki kadar görkemli olmaz. Bu defa Mars Yengeç'te, Uranüs Balık'ta. Ay ve Güneş Akrep'te olacak hepsi sizin gibi su grubu burçlarında ve size güzel bir romantik ilişki getirmek için çalışacaklar. Uranüs bu buluşmanın beklenmedik ya da sıra dışı olmasına neden olacak ve hazırlıksız yakalanacaksınız. Mars, ilgilendiğiniz kişiyi kendinize çekebilmeniz ve hipnotize edebilmeniz için gerekli olan çekiciliği sağlayacak. Güneş ve yeniay da tüm bu enerjiyi paketleyerek farkına varmanızı sağlayacak. Bu buluşma iş ortamınızda sizin seviyenizdeki biriyle gerçekleşebilir. Ya da aynı şirkette çalıştığınız fakat hiç karşılaşmadığınız birisiyle iş dışında tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi bir star olma yolunda ve dolayısıyla da geleceği sağlam biri gibi görünüyor. Kişisel haritalarınızı bilemeyeceğimiz için iş dışında birisi ile buluşma ihtimaliniz olup olmadığını bilemiyoruz. Yine de aşk yaşamınızda güzel gelişmeler görünüyor bu nedenle etrafta görünmeye çalışmanızda yarar görüyorum. Sizin çabanız olmadan bu kadersel buluşma asla kendiliğinden gerçekleşemez, dolayısıyla 9 ve 20 Kasım tarihleri arasında toplum içine girmeye etkinliklere katılmaya çaba harcayın diyorum. Bunun için en güçlü döneminiz 9 ve 14 Kasım tarihleri arası olacaktır, bu sizin için de harika olacak, sevgili Yengeç burçları artık içe kapanmanızın zamanı geçti şimdi etkinliğinizle var olmanızın zamanıdır. Benden söylemesi gerisi sizlere kalmış. Bir birlikteliğiniz varsa biraz daha sabırlı olun. Önümüzdeki ay harika gelişmeler yaşayacaksınız ve neye uğradığınızı şaşıracaksınız! Bu konuda 23 Aralık tarihine dikkat edin bundan önümüzdeki ay yorumlarımızda çok daha detaylı bir şekilde söz edeceğim. Çıktığınız biri varsa sizin en şanslı gününüz olan bu günde nişanlanabilirsiniz. Şimdide sizlerin en romantik gün ve gecelerinize bir göz atalım derim işte sıralanmış günler, 7, 9, 11, 13, 14, 16, 19, 21, 23 ve 26 Kasım ilk anda gözüme takılanlardan sadece bazıları. Yengeç ev ile özdeşleşmiş bir burçtur ve bu ay evinize şöyle bir bakıp güzel evim çok yorgun görünüyor diyebilirsiniz ve yeni ya da renkli bir şeylere ihtiyacı var. Diye de kendi kendinize düşünebilirsiniz. Bu çok harika! Venüs 8 Kasım'dan, 5 Aralık'a kadar haritanızın ev ile ilgili bölümünde yer alacak dolayısıyla mağazaları dolaşıp beğendiğiniz bir şeyler var mı diye bakabilirsiniz. Çiçekler, bitkiler, yeni bir vazo ya da renkli kırlentler işinizi görebilir. Daha da heyecanlanırsanız yeni bir mobilya ya da halı da alabilirsiniz. Bekârsanız yakında biriyle karşılaşmanız mümkün ve bu kişiyi evinize davet edebilirsiniz, değil mi? İşte evinizi süslemek için bir neden daha! Finansal konularda ise 24 Kasım'da Uranüs'ün düz hareketine dönmesi ile birlikte işleriniz daha da iyiye gidecek Sonraki hafta ve aylarda elinize daha fazla para geçeceğini göreceksiniz. Kredi ve borçlar konusunda da gelişmeler yaşayacaksınız; borçlarınızı azaltabilir ya da bir komisyon alabilirsiniz. İyi haberler ve beklediğiniz çekin gelmesi için 24 Kasım civarındaki günlere özellikle çok dikkat edin derim. Para konusunda bundan önce iki harika gün daha var. 7 ve 21 Kasım. 24 Kasım bunlar arasında en iyi tarih olacak fakat bu günler de finansal konularda konuşmak için uygun görünüyor. Hatta birkaç yarışmaya katılıp birini kazanabilirsiniz bile! Önümüzdeki ay maaşınızda da bir artış olacak, iyi günler pek yakında. 21 Kasım'da birçok konuda iyi haberler alabilirsiniz. Seyahat etmek, yurtdışındaki kişilerle anlaşma yapmak ya da vatandaşlık işlemleri ile ilgilenmek için bu harika bir gün olacak. Bir üniversitede profesör olarak ya da destek kadrosunda çalışıyorsanız akademik çevreden kişilerle görüşmek için de doğru zaman. 24 Kasım civarında dolunayla birlikte dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu oldukça yoğun bir ay olacak ve birçok kişi ile görüşeceksiniz. Yavaşlamaya ihtiyaç duymanız şaşırtıcı bir şey değil. Eğer kendinizi gribe yakalanacakmış gibi hissedecek olursanız durup biraz dinlenin. Bu dolunayda, büyük ihtimalle bir kadın arkadaşınız ya da akrabanızın hastanede ya da rehabilitasyon merkezinde olduğunu duyabilirsiniz. Bu kişi sizin için önemli birisi gibi görünüyor. Programınızı değiştirip bu kişiyi ziyaret etmek isteyebilirsiniz bu gerçekten iyi bir fikir. 26 Kasım'da Ay Yengeç'teyken ve Venüs de Neptün'e harika ışınlar gönderirken romantik anlar yaşayabilirsiniz. 25 ve 26 Kasım hafta sonunuz çok hoş geçebilir. Bu ay sizin için gerçekten çok özel görünüyor sevgili Yengeç burçları.
Sizlere de kısaca özetlersek eğer, Kariyerinizde Eylül sonunda Mars'ın, Yengeç burcuna geçtiği günden bu yana ataktasınız. Mars'tan başka hiçbir şey sizi bu kadar liderlik konumuna getiremez. Şimdi Mars gerileyeceği için artık yavaşlamanın zamanı geldi, özellikle de kariyerinizde neler başardığınıza bakıp gerekirse yol üstünde düzeltmelerinizi yapın. Yeni bir işe ihtiyacınız varsa, Mars 15 Kasım'dan, 30 Ocak'a kadar gerilemekteyken stratejinizi geliştirin. Hedeflerinizi Şubattan, Mayıs başına kadar harekete geçirmeyi planlayın. 9 Kasım'daki yeniayı takip eden günler ve haftalarda aşk konuları sizi çok fazla tüketebilir. Kendinizi seksi ve arzu edilir biri olarak hayal ederek kapıdan çıkın, inanın bundan daha fazlasını elde edeceksiniz. Bekârsanız, kasım ayında yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Hiç özel biri ile tanışamıyorum ya da tanışamadım diye şikayet ediyor olabilirsiniz fakat aşka bir şans daha verin. Sürprizler hazırlayan Uranüs sayesinde çok yakında daha farklı bir şarkı mırıldanıyor olacaksınız! Özellikle de 21 Kasım gününe dikkat edin diyorum! Mars'ın evi yöneten Yengeç burcunda olması nedeniyle arkadaşlarınızı eve yemeğe davet edebilirsiniz. Mönüyü planlamaya ve alışveriş listenizi oluşturmaya erkenden başlayın. Venüs, 8 Kasım'dan 6 Aralık'a kadar haritanızın evinizle ilgili bölümünde yer alacak dolayısıyla aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte iyi vakit geçirebileceksiniz. Evinize yeni bir ayna, halı ya da mobilya alarak Venüs'ün büyüsüne siz de bir katkıda bulunabilirsiniz. Bir yenilik yapmamız gerektiğini düşünürseniz Venüs sayesinde doğru seçimleri yapabileceksiniz. Bu kadar çok aktiviteden sonra, 24 Kasım'daki dolunay civarında programınızı hafifleterek ve dinlenerek sağlığınızı koruyun yeni bir spor salonuna kayıt yaptırıp sosyal çevrenizi de değiştirme şansına sahip olabilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar