Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 10

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.712 Cevap: 1.758
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #91
nünü - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ BURCU AYLIK YORUMU
Aşk ve İlişkiler
Sponsorlu Bağlantılar
19 Şubat- 6 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek ve burcunuzla olumlu bir görünüm yapacak önce Güneş ve ardından Venüs gezegeninin Balık burcu seyirleri, sizlerin, yüksek bir duyarlılıkla çevrenizdeki insanlarla bağ kurmaya gönüllü olacağınızın göstergesidir. Bu size hiç yabancı gelmeyecek bir enerjidir. Çünkü siz her zaman iyi niyetli hareket etmeyi bilen kişilersiniz. Sempatik, merhametli ve sevecen yüreğiniz bu süreçte ister eğitim hayatınız, sosyal çevreniz, ister ilişkinizle alakalı olsun, bağlantı kurduğunuz her insana bu tarz yaklaşımlar göstermeniz anlamı taşır. Bu dönemde hayal gücünüz ve sezgileriniz size rehber olacak kadar yükseliştedir. Çok yönlülüğünüzle ve yardım severliliğinizle toplumsal tüm olguların içinde yer almaktan hoşlanabilirsiniz. Ülkünüz ve duyarlılığınız tüm dünyayı kucaklamaktan yanadır. Bu sizin farklı görüş yapısındaki insanlarla kontak kurabilmenizi sağlayıcı özelliğinizdir. Elinizden her iş geleceği için kendinizden çok başkalarına yardımcı olmaya çalışabilir, dertlerine çözüm bulmak için didinebilirsiniz.

Aşk konusunda duyarlılığınız yine bu dönemde her zamankinden çok daha fazla artış gösterebilir. Kendinizi ruhsal anlamda sevdiğinizle bütünleştirebilir, ona karşı kendinizi oldukça yakın hissedebilir, ne kadar çok destek verirseniz o denli huzura kavuştuğunuzu düşünebilirsiniz. Bütün bu duygular bu süreçte artış göstereceğinden sınırsızlık özleminiz de aynı derecede yoğundur. Bu süre şöyle bir düşünüldüğünde, gayet olumlu gibi görünmesine rağmen dikkat edilmediği takdirde hayal kırıklığı yaşatabilecek tarafları vardır. Öncelikle özverili davranırken, kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeniz gerekir. Bir ilişki bütün olduğuna göre kimlik duygunuzdan vereceğiniz her ödün, daha sonra daha büyük fedakarlıklar yapmanız için size baskı uygulanmasına neden olabilir. O nedenle eşit hakka sahip olduğunuzu ve eğer sorunlarınız varsa bu güçlü devrede kolaylıkla çözebileceğinizi biliniz. Yurdışı bağlantılı seyahatleriniz genel anlamda soyut konularda araştırmalar, farklı kültürlerin inanışlarıyla ilgilenmeniz yada bir hüzün, sevgi birliği içinde yapmanız anlamı taşıyabilir. kısaca kendi kimliğinizi arka plana almayı gönüllü olarak kabul ettiğiniz bir tarih aralığı demek doğru olacaktır.

4 Mart-9 Mayıs tarihleri arasında, sadece iş, para anlamında değil, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkin olacak Mars gezegeninin burcunuzdaki ilerleyişi, doğrularla yüzleşmekte biraz zorlanacağınızı, kendi isteklerinizi öne sürmek konusunda biraz geri çekilmeye müsait olabileceğinizi göstermekte. Fakat ne olursa olsun Mars bu süreçte öncelikle Ağustos sonu, ardından Kasım Aralık döneminde yaşanan bazı sorunların sizin üzerinizde bıraktığı etkiyi yeniden gözden geçireceğinizi, geçmişte yaşanan problemleri göz önüne alarak hareket edeceğinizi gösteriyor. Bu durum tamamen duyarlılık içinde olmanız anlamını taşıyor. Sanki kendi yarattığınız yada neden olduğunuz bazı problemleri temizlemek yeniden düzeltmek isteğiniz artacak gibi. Tabi ki bu durum içsel anlamda sizin yeniden bazı şeyleri hatırlayarak üzülmeniz demek olabilir. Peki bu dönemin olabilecek bu yansıması dışında neler yaşanabilir. Öncelikle herşeyi bir kenara bırakarak yeni bir sayfadan hayata bakılabilir, aynı şairin dediği gibi. Bembeyaz bir defter sayfası açılır ve sezgilerinizin rehberliğinde yeniye yer açılır. Biliyorum ki bu süreç eskinin hep ortalıkta gezinmesine neden olabilir ama yeninin ayak seslerini duymaya engel olmamalıdır.

Oysaki bu dönemden bazı yollar izleyerek farklı şekilde yararlanmak mümkündür. Eğer bu dönemde hala devam eden fakat sorunlar nedeniyle bir türlü huzur bulamadığınız bir ilişkiniz varsa, partnerinizle gayet açık, dolambaçsız bir şekilde konuşabilir, problemleriniz olduğunu söyleyebilir ve ondan beraberliğinizin sorunsuz sürmesi için birlikte bir şeyler yapmak gerektiğini belirtebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa şu aralar ve eskiyle alakalı herhangi bir aşk, ilişki probleminiz yoksa yeni birinin karşınıza çıkması için gayet olumlu bir süreçtir. Sosyal hayatın içinde, çeşitli aktiviteler esnasında yeni bir kişiyle tanışabilir ve hassas duygularınızı davranışlarınızla hissettirebilir, oldukça sessiz dingin bir ilişki yaşayabilirsiniz. eğer eski bir ilişkinin henüz acıları sona ermediyse ve geri dönülmesi mümkün değilse o zaman öncelikle kendinize yüklenmekten yada geçmişi sürekli didikleyerek acı çekmekten uzak durunuz. Bu etki altında güzelliklere yelken açmak varken hala sığ sularda yüzmenin hiçbir anlamı olamaz, olsa olsa canınız yanabilir.
İş ve Kariyer
12 Mart- 6 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni
İş hayatınızla ilgili konularda atak olmanızı ve daha fazla ön planda bulunarak kendinizi göstermenizi sağlayacak en önemli enerji 20 Mart tarihinde Güneşin Koç burcunda ilerlemeye başlayacağı seyirdir. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, öncü davranmak, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Sert bir enerji gibi gözükse de, eğer belirli bir alanda odaklanarak olumlu girişimleriniz için veya şu ana kadar bir türlü cesaret bulamayıp beklemede bıraktığınız işler için kullanmanız halinde son derece yararlıdır. Yalnız bu enerjiyi değerlendirirken öncelikle dikkat etmeniz gereken konu, sert tepkiler vermemek, isteklerinizi gerçekleştirmeye çalışırken agresif tepkilerden uzak kalmak ve düşünmeden, incelemeden herşeye atlamamaktır. Bu seyir başladığında, Mars gezegeninin burcunuzda ilerliyor olması en azından Güneş Koç burcu seyrinin dizginlenemez enerjisini biraz durdurucu olabilir, fakat bunun da dozunu iyi bilmek gerekir. Çünkü Mars yengeç burcunda oldukça pasifleşmiş ve geri çekilmeye müsait olabileceğinizin göstergesidir. Bu ise olumsuz bazı durumlarla karşılaştığınızda Güneşin güçlü enerjisini gerilimli tepkilerde bulunarak yada tam tersine içinize atarak kendinizi tedirgin edebileceğinizi de göstermektedir.

Burada yapılması gereken iş alanında zorlu koşullarla baş edebilmek için hırs ve azimle çalışmak, gerektiği zamanlarda mantıklı tepkilerde bulunarak hoşlanmadığınız konuları çözümlemeye çalışmak ve sorumluluklarınızın bilincinde olmaktır. Rekabete açık olmalı, fazla kırılgan davranmak yerine kendinize güvenli, hayalci yaklaşımlar ve düşünceler içinde olmak yerine gerçekçi, sizin için gerekli olan hususlarda direkt ve açık davranışlı olmanız son derece yararlıdır. Değişkenlikten uzak durmaya çalışmalı, hedefleriniz konusunda kararlı olmalı, dilemek yerine harekete geçmelisiniz. Bu süreçte özellikle ailenizi yakından ilgilendiren konular gündeme geleceğinden girişimlerinizde güvence konusu önemli bir yer tutabilir. Bu nedenle çalışkan olmalı, yersiz, ilgisiz işlerle uğraşmak yerine, yarınlarınızı düşünerek planlı hareket etmelisiniz. Dışa karşı utangaçlık göstererek yada sadece alıştığınız ortamlarda kendinizi sergileyerek vakit kaybetmektense, dış dünyanın içinde yer almalı, azimli davranarak hedefinizin üzerine gitmelisiniz. İşte o zaman Mars gezegenin burcunuzda olacağı bu dönemin yan etkilerini, Güneş Koç burcu aktif enerjisinin girişimci etkisiyle olumlu yönde birleştirerek girişimlerde bulunarak olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.
Para Konuları
17 Şubat- 12 Mart Venüs Kova ve hemen akabinde, 19 Şubat-15 Mart tarihleri arasında Merkür gezegeninin Kova burcundaki kavuşum enerjilerinden sizlere günlük yorumlarda detaylı bir açıklamada bulunmuştum. n seyirleri başkalarıyla ortak paylaşımda bulunduğunuz parasal konularda etkili gözükmekte. Bu enerji bir yandan özgür düşünmek, özgürce hareket etmekten yana olurken diğer yandan biraz takıntılı, saplantılı davranabileceğinizin de göstergesidir. Aslında bunun en önemli nedeni güvence konusunda kendinizi her an tetikte, ters bir şeyler olacakmış gibi hissetmenizdir. Doğal olarak bir belirsizlik hali vardır ve siz bu nedenle tedirginsinizdir. Tabi bu durum kimi zaman kendi çıkarlarınızı ön plana alarak hareket etmenizi sağladığı gibi, kimi zaman beklenmeyen girişimlerde bulunarak risk almanıza da neden olabilir. Ödeme durumunuz belirsiz olduğu halde kredi başvurusunda bulunmak ya da elden borç almak gibi veya durumunuz yokken yeni bir iş kurmak için girişimde bulunmak gibi. Bir kere en öncelikle bu süreçte ani tepkilerde bulunmak, düşünmeden kararlar almak, parasal konularda başkalarına güvenerek yola çıkmak oldukça risklidir. Öncelikle durumunuzu gerçekçi olarak ele alınız ve ona göre kararlar veriniz.


Finansal anlamda Mart ayına baktığımızda gerek iş alanında olduğu gibi parasal konularda da, 20 Mart tarihinde başlayan Güneş gezegeninin Koç burcu seyri de önemli olarak göze çarpmakta. Kariyerinizle ilgili gelişmelerde size ateş enerjisi verecek ve öne atılmanıza destek olacak bu enerjiyi parasal konulardaki girişimlerinizde aktif bir güç olarak kullanabilirsiniz. Girişimde bulunarak iş alanında kendinizi gösterdiğinizde doğal olarak maddi kazanımlarınızda o denli artış gösterecektir. Kimileriniz bu süreçte artı işler yapabilirler. Bir yandan meslek hayatınızı sürdürürken diğer yandan başka işlerle uğraşarak, girişimlerde bulunarak ek gelir kaynakları elde edebilirsiniz. burada önemli olan kendi yeteneklerinize ve gücünüze sahip çıkmaktır. Doğuştan sizde olan fakat bugüne dek ortaya çıkmamış kimi zaman hobi olarak yaptığınız işleri bir düşünün. Bunları iyi bir şekilde pazarlamanız yada belirli kişilerle görüşerek anlattığınızda satabilmeniz mümkün olduğu gibi size artı bir gelir getirmesi de mümkün olabilir. Ayrıca bu süreçte para evinizin yönetici gezegeni Güneş koç burcunda olacağından parasal konularda agresif tepkilerde bulunmaktan, savurganlıktan ve etrafınızdaki insanlarla çatışmaktan uzak durmanız faydalıdır.

Pozitif Enerjili Günler : 6-7-15-16-19-20-21-24-25-26

Zayıf Enerjili Günler : 2-3-8-9-22-23-29-30
Yeniay : 15-16
(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay Takviminiz :2-3-29-30
(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

emrex87 - avatarı
emrex87
Ziyaretçi
23 Mart 2008       Mesaj #92
emrex87 - avatarı
Ziyaretçi
aynen beni tarif etmisin ben burclara inanmam ama cıkmıs birkacı Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen emrex87; 23 Mart 2008 13:49 Sebep: gunecelleme
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #93
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - 24.03.2008 , Pazartesi
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün Ay Akrep burcu pozisyonunun yansıması altında güne adım atmaktasınız. Bu etki duygu dünyanızla, kimliğiniz arasında çelişkisiz bir alışverişi gösterebilir. Evet bugün, çok daha olumlu bir ruh hali içinde ve çok daha sezgisel olacağınız etkiler altındasınız. Günü birlikte inceleyelim. Sabah saatleri itibariyle kendinizi imaj olarak dış dünyada ifade edişinizde hafif bir suskunluk, çekicilik ve gizemlilik vardır. Hani öyle tanımadığınız ortamlarda kolayca kendinizi ele vermemenizi sağlayan bir enerjidir bu. Başka insanların ne yaptığı veya neyle uğraştığından ziyade, sizin ne yapmaya çalışacağınız çok daha önemlidir. o nedenle kimseye karışmak veya çatışmaktan ziyade kendi işinizi yapmak niyetindesinizdir. Güçlü içgüdüleriniz yolunuzu aydınlatan bir ışık gibidir. Aşk, yaratıcı ifadeler ve sanatsal etkinliklerin sergilenmesinde ve günlük işlerinizi yaparken size destek olacak bu enerji bazı konularda içinizde birikenleri başarılı işler yaparak insanlara gösterme ihtiyacı duymanızı sağlayabilir. Madem bu dünyanın kuralı bu o zaman ben de intikamımı herkesten daha fazla öne çıkarak ve herkesi fethederek alırım tarzı bir düşünce de kimilerinizde etkili olabilir. bu durum aşk hayatınızla ilgili konularda da bu tarzda gelişebilir. Ben farklıyım ve özelim düşüncesi kafanızın içinde yoğundur ve güce takıntılı olduğunuz için doğal olarak sert bir ifade dış görüntünüzde hakim olabilir.

Saat 15:27 itibariyle başlayacak etkiler ise sizin açınızdan gayet olumludur. Ama ben yine de bu etki altında kafanızın bir yerinde temkinli olmanızı öneririm. Bu enerjinin yansıması ise, organize işlerde sabır ve sorumluluk getirici oluşudur. Hayal gücünüz ideallerinizi gerek iletişim gerekse olumlu ilişkiler kurarak, dış dünyada özellikle yabancı insanlara göstermenizi sağlayıcı olacaktır. Fakat lütfen ne olursa olsun etrafınızdaki insanlara dikkat ediniz. İyi niyet göstermeniz veya pozitif düşünmeniz her ne kadar yararlı olsa da, bazı gerçekleri göz ardı etmeniz halinde yanılmanız anlamı taşıyacaktır. Bir bakarsınız ki son derece güvendiğiniz bir insan, farklı bir şekilde konuşmaya veya davranmaya başlamış. Size yardımcı olacağını söyleyen bir başka kişi ise size artık fazla önem vermemeye başlamış. Bu durumların oluşabilme riskini asla gözardı etmeyin. Hayallerinizi gerçek hayatın içinde gerçekçi bir şekilde ortaya koyabiliyorsanız en ala ama sadece hayal olarak kalıyorsa bu sizi asıl amacınızdan uzaklaştıracak demektir. Onun için etrafınızdaki insanlara ve gelişmelere akılcı bir bakış açısıyla yanaşırsanız günlük bu etkiler altında kendinizi gayet başarılı bir şekilde ortaya koymanız mümkün olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #94
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - 25.03.2008 , Salı
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün, duygu dünyanızda partnerinizle olan bütünleşme isteğiniz gün boyu onu düşünmenize neden olacaktır. Başkalarının parasıyla ilgili konularda bugün gündeminizi işgal edecek. Bu iki konuda derinlemesine düşünecek ve kendinizce analiz yapacaksınız. Öğleden sonra saatlerinde ise araştırmacı ve keşifci yanınız daha fazla ön plana geçecektir. Romantik ilişkiler ve yaratıcı uğraşlarınız bakımından duygusal tatminin ön planda olduğu bir gün sizi bekliyor. Çocuklarınız veya sevdiğiniz insanlarla biraraya gelerek onlarla yakından ilgilenebilir ve onlara karşı sahiplenici bir tutum gösterebilirsiniz.

Aşk hayatınız ve kendinizi ifade, yaratıcılık konuları bugün gündeminizde olabilir. Kıskançlık ve sahiplenme isteğiniz yüksek. Gün boyu birlikte olduğunuz kişiyi merak edebilir arayabilirsiniz. Bilinçaltınızda oluşan birtakım negatif düşünceler sizi rahatsız ediyor. Sanki yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Öğleden sonra bu duygularınızın yerini daha iyimser ve bir o kadar da maceracı fikirler alacaktır
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #95
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler günlük enerjileriniz haftaya, hedeflerinizle alakalı konularda hem huzur bulmak ve hem de güvencenizi sağlamak adına duygusal olarak istekli başlamanızı sağlamakta. Denenmiş yöntemleri daha sağlıklı bulmanız mümkündür. Çapraşık insanlardan veya konulardan uzak durabilir, sessiz ve sakin bir şekilde neler yapabilirsiniz bunları saptayabilirsiniz. Ruhsal olarak bugünkü etkiler dağılmanızın önüne geçerek sizi ruh bütünlüğü sağlayabilir. Böylelikle aradığınız güven ortamını öncelikle kendi içinizde oluşturmayı başarabilirsiniz. Gelelim başka enerjilerin yaratacağı etkilere ve dikkat edilmesi gereken noktalara. Öncelikle bugünkü sakin ruh haliniz, mesleki konular söz konusu olduğunda, başkalarıyla ortak olarak yürüteceğiniz işlerde işbirliği yapmanızda için size destek olacaktır. Böylece alınganlık veya karamsarlık gösterdiğiniz durumlarda hemen içinizdeki sesi dinleyin ve sakinleşin. Çünkü tam tersi durum başarınızın önüne geçebilir. Çevrenizdeki insanlarla işbirliğine açık olurken diğer yandan üzerinizde kurulabilecek baskılar konusunda da sakin olmanız gerekiyor. Sadece iş konusunda değil, ilişkinizle alakalı konularda da lütfen ılımlı davranmaya çalışın.

Günlük enerjilerin bir başka etkisi ise, yine mesleki konularda parasal durumunuzla alakalı konuşmalarda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Çünkü içinde bulunduğunuz maddi şartlar kafanızın bulanmasına ve bu yüzden etki altında kalarak acele konuşmalar yapmanıza neden olabilir. Ayrıca dışarıdan parasal destek bulmaya çalışırken, mesleki durumunuz önemlidir. Bu durumda bütçenizi aşabilecek şartları kabul etmeyiniz sonrasında ödemelerde zorlanabilirsiniz
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #96
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, sözlü ifadeniz dış ortamlarda pek etkili olmasa da, kendi iç dünyanızda içinde bulunduğunuz şartları kimi zaman duygusal kimi zamansa mantıklı bir şekilde ele alma taraflısı olabilirsiniz. Sizi tanıyanlar bugün sessiz ve sakin olduğunuzu düşünseler de, siz çok yakın bildiğiniz ve güvendiğiniz insanlarla temas halinde olmaktan hoşlanabilirsiniz. Yani bugün yeni tanışmalardan ziyade aşina yüzlerle bir arada olmak size daha fazla güven ortamı sağlayabilir. Kimileriniz ise irtibatta bulundukları insanları gizlemek gereği duyabilirler. Hani birileriyle samimiyet kurulur ama genelde bunun kimse tarafından bilinmesini arzu etmez ya insan, işte bu da böyle bir hal olabilir. Gizli yazışmalar, konuşmalar gündeme gelebilir. Bugünün diğer önemli bir konusu ise, kendinizi gözden geçirmeniz ve kafanızın içindeki sorulara değişik yollarla cevap arayışınızdır. Bu mistik uğraşılar kanalıyla da olabilir. Bilgiyi öğrenmek isteğiniz yoğundur ve öğrendiklerinizi herhangi bir yere not etmeniz mümkündür. Herhangi bir konuda bu işiniz veya hoşunuza giden konularda olabilir, internetin günümüzdeki önemi artık ortada, bu yolla da bilgilenmeye çalışabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.

Günlük hayatın içinde bugün göz önünde olmak yerine, kendinizi geliştirmek isteğiniz daha fazla ön planda olacağından, yarım kalan işlerinizi bitirmeniz, yeni bir girişim için kendinizi hazırlamanız, gerekli bazı kişilerle irtibata geçerek bilgi sahibi olmanız ve bunu pek kimsenin bilmesini istememeniz de bugün görülebilecek etkilerdendir. Ayrıca bugün sizi üzen ve rahatsız eden konulardaki sıkıntılarınızı da sakin bir şekilde ele alacağınız gün olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #97
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz gayet olumlu enerjiler altında olacaktır. Herşeye pozitif bir gözle bakmak gerektiğini düşüneceksiniz. Yakınlarınız özellikle kardeşlerinizle aranızdaki sevgi bağını güçlendirmek taraftarısınız. Sizinle olan insanlar da bugün, size karşı anlayışlı ve iyi niyetli yaklaşacaklardır. Çalışkanlığınız ve aktif oluşunuzla, işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Arta kalan zamanda da elinizden geldiğince yardıma ihtiyacı olan kişilere destek sunabilirsiniz. Bugün sizin için sevdiğiniz her kişinin önemi büyük. Sahip olduğunuz herşeye önem vererek, koruyucu ve kollayıcı davranmak niyetiyle hareket edebilirsiniz.

Tavırlarınız, diğer kişiler tarafından takdir görmenizi sağlayabilir. Yüreğinizdeki duygular ile karakteristik davranışlarınız arasında tezatlık yoktur. Ne hissediyorsanız gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Dışa dönük ve neşelisiniz. Para konularında son zamanlarda oluşan sorunları bile bugün dert etmeden çözümlemekten yanasınız. İyi bir planla bunların üstesinden geleceğinizi düşünüyorsunuz. Gereksiz harcamalardan uzak duruşunuz her zamanki gibi sorunların da büyümeden halledilmesini sağlayacaktır. Duygusal güvence konusunda çevrenizdeki dostların ve ailenizin varlığı size sıcak duygular hissettirmekte. Bugün herşey yolunda ve herşey kendi akışında düzenli bir şekilde gidecektir. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, dışarıya karşı olan tavırlarınız ve eğilimlerinizi ayarlamanız ve kendinizi gözden geçirmeniz açısından etkili olacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #98
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler saat 08:29 itibariyle başlayan Ay enerjisi sizler için, maddi konularda kendinize olan güven duygunuzun önemini göstermektedir. Aslında şöyle bir düşündüğünüzde para konusunda siz kendinize güven duymaktasınızdır. Dikkatli ve güvenli bir şekilde yaşamak dürtünüz vardır fakat sizi asıl tedirgin eden durum, sizin dışınızda olabilecek bir tersliktir. Yani herşeyi kendinizce ayarladığınız halde sistem dışı bir gelişmeden korkmaktasınızdır. İşte bu nedenle daima güvence konusunda ileriye atlamaktan ve cesur kararlar vermekten çekinmektesinizdir. Bugünkü enerjiniz ise ne olursa olsun bir şekilde zirveye çıkmak, etrafınızdaki insanları kanatlarınızın altına almak ve sizin için ne kadar güçlü demelerini duymaktır. Kimseyle kıyaslanmak istemediğiniz için, en ufak bir eleştiriye dahi tahammülünüz yoktur. Saat 09:30 itibariyle başlayan bir başka enerji ise, asıl yapmayı istediklerinizle, sizden beklenenler arasındaki dengenin kurulması gerektiğini göstermektedir. Siz kendinizce hayatınızı yönlendirmek istediğiniz halde, dış dünyanın şartları sizi belirli bir noktada tutmaya çalışmaktadır. Durum böyle olunca gerginlik duymakta ve yapınız gereği huzursuzluk çıkmasından hoşlanmadığınız için, bazı insanlar tarafından yanlış anlaşılmaktasınızdır. Oysaki desteklenmeniz halinde, size güvenilmesi halinde dağları bile yerinden oynatabilecek gücünüz vardır.

Fakat belirsiz durumlar şevkinizi kırmakta, tam olarak arzuladıklarınızı hayata geçirmenizin önünde engel oluşturmaktadır. Bugün tüm bu enerjiler altında şöyle gönlünüzce herşeyi unutarak paylaşımda bulunmak, farklı ve sıradışı bazı duyguların tadına varmak niyetinde olabilirsiniz. Akşam saatleri ise, partnerinizin ilişkinizle alakalı meselelerde size olan desteği söz konusudur. Sizinle geleceğe ait bazı konularda ne yapmayı düşündüğünden söz edebilir ayrıca size mesleki anlamda rehber olmaya çalışabilir. Sizi kuvvetli görmek arzusuyla yeteneklerinizi sergilemeniz adına daha girişimci olmanız gerektiğinden bahsedebilir. Aslında bu sizi eleştirdiğini göstermez sadece sizin saklı kalan diğer özelliklerinizi ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Eğer bunu siz de bu yönde ele alırsanız birbirinizden güç almanız mümkün olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #99
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler günlük enerjileriniz atak davranmanız halinde parasal açıdan yeteneklerinizi hayata geçirmenizde son derece önemli olabilir. Burada önemli olan, sizin fiziksel açıdan kendinize özen göstermeniz, bilinçaltınızdaki tüm korkularınızdan ve çekingenliklerinizden uzak durmanızdır. Zaman ye kürküm ye zamanı. Onun için lütfen görüşmelerde bulunurken bunu göz ardı etmeyin. Giyiminize a dan z ye dikkat edin. Dik duruşunuzla ve kendinize olan güven duygunuzla, hiçbir soru işareti oluşturmayacak şekilde fikirlerinizi ortaya koyun. Dürüst ve açık bir şekilde davranın. Size bir müddet düşüneceklerini söyleyebilirler. Bildiğiniz gibi Satürn gezegeninin girişim evinizdeki geri hareketi sürmekte ve 3 Mayısta bitiyor. Demek ki bu aralar yapılacak görüşmelerin sonucunda Mayıs ayında bir girişim yapmanız ve yenilikte bulunmanız mümkün. O zaman sakin olun ve bu işi istediğinizi ve gayet iyi yapacağınızı belirten cümleler kurun. Asla sinmeyin ve ne kadar öncü bir güce sahip olduğunuzu gösterin. Belki çok yorulacaksınız veya çok emek sarfedeceksiniz hatta zorlanacaksınız ama telaş etmeyin. Satürn geri hareketi bittiğinde bütün bu gecikme ve yavaşlamalar esnasında eğer sabır gösterip, kendinizi geliştirdiyseniz hiçbir sorun çıkmadığı gibi son birkaç aydır süren tersliklerin de üstesinden gelmiş olabilirsiniz.

Bugün sorun olabilecek tek konu, gecikmeler ve sizden büyük kişilerin sizi daha farklı seçimlerde bulunmanız adına yönlendirmeye çalışmaları olabilir veya parasal konuda şu anki durumunuzun zorluğu olabilir. Siz ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin girişimde bulunmaya devam edin. Ayrıca bugünkü enerjinin bir başka yanı ise yakın çevrenizde bulunan büyüklerinizin veya bazı insanların sizi öfkelendirebilecek tavırlarıdır. Eski bazı durumlar veya geçmişte yaşananların tekrar gündeme gelmesi özellikle sizi rahatsız edebilir. Sakin olmanız halinde bunlarla baş etmeniz mümkün olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #100
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler güne, Terazi burcunda ilerleyen Ay enerjisiyle adım atmaktasınız. Bu etki altında ev hayatında uzlaşı içinde hareket etmek durumunuz var. Çünkü burada olabilecek bir huzursuzluk gün boyu kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilir. Herkesin ortak görüşünü almak ve uyum içinde işbirliğinde bulunarak yuvanızın huzurunu sağlamak gerekiyor. Kimi zaman hoşunuza gitmeyen durumlar olsa da, en azından dirlik ve düzenliği sağlamak adına şefkatli ve ilgili tavırlar içinde olmak gerekliliğiniz var. Günlük etkiler altında ilişkiniz ve yakın çevrenizle olan temasınızda öncelikle dikkat ettiğiniz nokta güvenliğiniz. İnandığınız değerleri savunmak ve gerekirse mücadelesini vermekten yanasınız. Belki sabit fikirli davranıyor olabilirsiniz ama size göre yolunuz son derece doğru. Çevrenizdeki insanlar tarafından hayal kırıklığına uğramamak için bu tavrınızı korumaktan yana olabilirsiniz.

Özellikle ilişkinizle alakalı konularda son zamanlarda yaşanan herşeyi bir kenara koyarak ne durumda olduğunuzu net olarak saptamak niyetindesiniz. Artık tartışmak, bir şeyleri düzeltmek adına savaş vermek niyetiniz yok. Kafanızı dinlemek ve ne olacaksa sakin ve sessiz bir şekilde çözümlemekten yanasınız. Belki büyükleriniz veya çevrenizdeki insanlar kendilerince size destek olmaya çalışıyor gibiler. Fakat yine de her nimetin bir külfeti vardır misali bunların bedelini de bir şekilde ödemek zorunda kalıyorsunuz. Yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek ve bundan sonrasında huzur, ilgi ve sevgi bulabilmek için sizi olduğunuz gibi görecek ve kabullenecek güçlü bir insana ihtiyacınız var. Şimdi daha temkinlisiniz ve çok daha mantıklı hareket etmekten yanasınız. Karşınıza çıkabilecek fırsatları hiç kimse yüzünden geri çevirmek zorunda değilsiniz. Bu sizin hayatınız ve artık geleceğinizi düşünmek zorundasınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar