Arama

Burçlara Göre Meslek - Sayfa 3

Güncelleme: 4 Nisan 2013 Gösterim: 93.682 Cevap: 23
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2012       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben balik burcuyum ve hemen hemen benim ilgili oldugum seylere dokundu: su an eczacilik okuyorum ama gelecekte tiyatro ve moda sectorune dogru yonelmek istiyorum amaa sadece hobby olarak
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2012       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENİM BURCUM ASLAN VE 22 YAŞINDAYM TİCARET HAYATININ İÇİNDEYİM BENCE ALAKALI BURÇLARLA MESLEKLER
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2012       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben yayım ve öğretmenim dil alanında, master ve doktora yapmak istiyorum yine alanımda.. ek olarak ileride çocuk kitapları yazmak istiyorum ve ayrıca din, felsefe ve değişik kültürler hakkında çok fazla okuyorum.. tipik bir yayım
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013       Mesaj #24
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Meslek Seçiminde Burçların Etkisi

Koç burcu

Koç burcu ateş grubunda yer alan biraz inatçı ve hırlı bir burçtur. Koç burçları kariyerlerinde daha başarılı olmak istiyorlarsa kendi ruh hallerine uygun mesleği seçtiklerinde büyük fayda görecekler. Koç burçları savaşçı ve öncü bir karakter sergilerler. Cesur ataklar içerisinde bulunabilirler. Onlardan iyi bir savaşçı asker olur. Spor dallarında başarı kazanabilirler. Liderlik onlar için iç güdüsel bir harekettir. Sahneye ve sinemaya yakışırlar. Koç burçlarından memur pek çıkmaz ama kendi işlerini yürüten yöneticiler çıkabilir. Koç burcu karakteri savaşın ortasında yılmadan savaşan, düşmanın üzerine korkusuzca atılan yenilgiyi zor kabul eden bir savaşçıyı çağrıştırır. Koç burcu çalışanını yönetmek zordur çünkü duvarlar arasına girmek istemeyecektir.

Boğa burcu
Boğa burcu zevki ve parayı temsil eder. Parayı nasıl kazanacağını iyi hesap eder. Çalışkan, sabırlı ve hedefine kitlenmiş bir karakter sergilerler. Boğa burçları yaratıcı olarak bilinmeseler de ressam, mimar ve heykeltıraşlar çoğunlukla boğa burcundan çıkar. Para kazanma tutkuları onları iyi bir bankacı ve borsa simsarı yapar. Yalnız sabit fikirlilikleri onları kariyer yaşamlarında bir adım geriye taşıyabilir. Bu konuda daha rahat davranmalı ve çevrelerine karşı açık tutumlu olmalılar. Disiplinli tavırları takdir görürken ani kızgın çıkışları iş arkadaşlarının yılmasına neden olabilir. Boğa burçları iyi birer müdür olabilirler.

İkizler burcu

İş verenler çoğunlukla ikizler burcuna karşı ön yargılı davranırlar. Onların bilinmez, değişken tavırları çevresindekileri kuşkuya düşürür. İkizler burcu oldukça zeki, becerikli ve pratik zekaya sahip bir karakter sergiler. Hareketli ve değişken olduğu için pratiklik onun çözüm yoludur.Yaratıcı yönleri gelişmiş olduğundan, moda tasarımı konusunda, dekoratör olarak ve ressam olarak iyi bir başarı elde ederler. Aynı zamanda iletişim yönleri güçlü olduğundan, iyi bir spiker, haberci ve sunucu olabilirler. Çoklu karakteri onları oyunculuk konusunda iyi bir seviyeye taşır.

Yengeç burcu
Yengeç burcu insanlarından pek çok alanda başarılı kişiye rastlamak mümkün. Sabırlı ve çalışkan olduklarından hemen hemen pek çok alanda başarı elde edebilirler. Yengeç burcu ve kariyer uyumunda en bilinen özellik ünlü aşçıların yengeç burçlarından çıkmasıdır. Grup çalışmalarında Yengeç burcuna sıkça rastlanır. Banka, borsa, ithalat, ihracat ve belediye işlerinde Yengeçler başarılı olurlar. Yengeç burçlarının şefkatli ve mükemmeliyetçi tutumları onları iyi birer öğretmen de yapar.

Aslan burcu
Ateş grubunda yer alan lider özeliği ile tanınan Aslan burcunun yönetme kabiliyeti gerçekten gelişmiştir. Hırslı insanlardır. Göz önünde bulunmayı ilgi toplamayı sevdiklerinden radyo, televizyon bölümlerinde çalışmak onları mutlu edebilir. Sürekli övülmeyi isterler. Güçlü görünümlü ama sert görünümleri vardır. Bunun yanında yürekleri çabuk kırılabilir, alınganlık gösterebilirler. Eğlence, geziler ve organizasyonlar düzenleyerek iyi seviyede para kazanabilirler. Motivasyonları düştüğü zaman onların kükreyişi ile karşılaşabilirsiniz. Bu huyuna rağmen grup çalışmalarına yatkındırlar ve toplu yapılan işlerde de başarılı olurlar. Sosyal kişilikleri onları bir adım ilerde tutar.

Başak burcu
Başak burçları belki de oniki burcun arasından en sakin görünen ama en sert otoriteye sahip burçtur. Fazlasıyla düzenli ve kurallara saygılı bir yapısı vardır. Kanunsuz iş yapmak veya çizgi dışı bir harekette bulunmak onlara çok ters gelir. Ayrıntılara fazlasıyla önem verirler. Basın yayın ilişkilerinde iyi bir başarı elde edebilirler. Başak burçları öğretmen olarak da karşımıza sıklıkla çıkarlar. Başak burçlarını sanat yönetmeni olarak da görebiliriz. Ayrıntılara önem veren sabırlı tavırları onları başarılı bir doktor da yapar. Tıp alanında hızlı bir yükseliş kazanabilirler.

Terazi burcu
Terazi burçları denge kurma özelliği ile tanınırlar. Maneviyat ve maddi konular onlar için aynı değere sahipmiş gibi görünse de maddiyata daha çok ihtiyaç duyarlar. Bu özellikleri de onları daha çok para kazanmaya iter. Ahlaki değerlere de önem verirler.Terazi burçları başarılı birer avukat, yargıç ve savcı olabilirler. Emlak ve pazarlama konuları da onları kariyer anlamında tatmin edebilir.Genel anlamıyla mantıklarıyla hareket eden bir karakter sergilerler. Mesleki anlamda değil ama sanatsal faaliyetlerde bulunmak onları mutlu edebilir. Kariyerleriyle birlikte yürüttükleri hobileri de vardır.

Akrep burcu
Akrep burcu insanı genel anlamda seksapel yönleri ve kıskanç tavırlarıyla tanınırlar. Akıl ve cesaret onlar için birbirinden ayrılamaz iki bütündür. Hırslı bir tavır sergilediklerinden yükselme fırsatı yakalayamadıkları yerden ayrılıp başka bir yerde kendi yollarından devam edebilirler. Başarılı bir polis olabilirler. Araştırma gerektiren gizli işlerde mutlu olurlar. Akrep burçlarından işinde uzman dedektifler çıkar. Kendi özel dünyalarını başkalarına açmayı istemezler. Gizemli bir dünyaları vardır. Sanat ve entelektüel yanları gelişmiştir. Yazarlığa merakları vardır. Çapkın şairler akrep burcunu taşıyabilir. Umursamaz gözükseler bile belki de en duygusal burç akreplerdir. İş yaşantılarında fazla sosyal gözükmeseler bile çevresini iyi anlar ve gözlemlerler.

Yay burcu
Yay burçları çok yönlü bir kişiliğe sahiptirler. Bilgi edinmek onlar için önemlidir. Aynı zamanda becerikli ve pratiktirler. Değişken özelikleri onları hareketli kılar. Genel anlamda fiziksel güç gerektiren işlerde başarılı olurlar. Turizm, halkla ilişkiler konularında kariyer anlamında yükseliş sağlayabilirler. Basın ve yayıncılık işleri de onları mutlu eder. İyi birer felsefeci ve edebiyatçı olabilirler. Hayatları boyunca kaybedemeyecekleri yüksek bir şansa sahiptirler. Bu özelik onları ünlü biri de yapabilir. Gösteri sanatlarında üne kavuşabilirler. Onlar için en büyük tehlike bulundukları yerden sıkılmaktır. Bir yerden sıkıldıkları an motivasyonlarıyla beraber başarı ivmeleri de düşüşe geçer.

Oğlak burcu
Oğlak burcu insanları disiplinli ve çalıskan özelikleri ile tanınırlar. Oniki burç arasından en işkolik karakterler Oğlak burçlarından çıkar. Pek çok konuda başarı kazanacak yeteneğe sahiptirler. Otoriter yapıları vardır. Emirleri düzenli bir şekilde yerine getirebildikleri gibi emir vermekten de hoşlanırlar. Oğlak burçlarından iyi birer asker ve polis çıkar. İdalist tavırları onları kariyer anlamında üst seviyelere taşır. Ağırlıklı olarak matamatik zekasına sahiptirler. Bu yüzden mühendislik, muhasebe ve ekonomi alanlarında başarı kazanabilirler.

Kova burcu
Kova burçları çok zeki insanlardır. Bilgili kişiliklerdir. Aklı nasıl kullanmaları gerektiğini iyi bilirler. Kova burcuna sahip kişiler her burç karakteri ile anlaşır. Kime nasıl davranılması gerektiğini iyi kavrarlar. Kova burçları tıp dallarına ilgi duyabilir. Bu konuda çalışmak ve yükselmek hedefleri arasında yer alabilir. İyi birer beyin cerrahı olabilirler. Edebiyat konusunda da önemli işlere imza atabilirler. Bilgiye çok önem verdiklerinden başarılı bir eğitmen olma şansları oldukça yüksektir. Aynı zamanda Kova burçlarından örnek alınan yöneticiler çıkar. Duygusal kararlar vermektense mantık doğrultusunda hareket ederler.

Balık burcu
Balık burçları için huzur ve uyum her şeyin önünde gelir. Onlar yaşamayı seven ve hayal gücü yüksek insanlardır. Balık burçları aynı zamanda duygusal kişilerdir. Değişken yapıları kariyer dünyalarında onları zorlayacaktır. Kırılgan yapıları sert çıkışlarda bulunmalarını önler. Balık burçları parayı hayal gücü gerektiren işlerde faaliyet göstererek rahat rahat kazanabilirler. Ressam, mimar, heykeltıraş ve müzisyen olabilirler. Müzik konusunda oldukça yeteneklilerdir. Yaşamın bir parçası olan müzik onlar her şekilde besler ve büyütür. Aynı zamanda iyi birer dansçı da olabilirler. Kariyerlerinde yüksek bir başarı elde etmeleri için hayal gücü gerektiren işlerde çalışmaları yeterli olacaktır.

Benzer Konular

17 Temmuz 2008 / KENCISii Astroloji/Fallar
31 Temmuz 2014 / vain Astroloji/Fallar
14 Temmuz 2009 / _PaPiLLoN_ Astroloji/Fallar
29 Şubat 2012 / Efulim Astroloji/Fallar