Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Güneş ve Uranüs

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 2.101 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Güneş - Uranüs (olumlu) ilişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Kafanız sürekli yeni fikirlerle meşgul. Kendinize nasıl bir yol çi­zerek çalışırsanız çalışın, yaratıcı zekânızın yardımıyla heyecanlı dü­şünceler ortaya çıkarıyorsunuz. Başkalarının da sizin bu dehanız­dan yararlanmasını sağlamak için herzaman bir uğraş içinde olma­lısınız.
Hükümet ve halkla ilgili tasa­rılarda kazanma şansınız yüksek. Bağımsızlığına fazlasıyla düşkün­sünüz. Bilimsel ve tıp araştırma­larında hayran kalınacak bir öncü olabileceğiniz gibi, elektronik ala­nında da başarılı olabilirsiniz. Baş kaldıran, yenilikçi, atılgan birisi­niz. Eşi - dostu, pek çok arkadaşı olan çekici bir kişisiniz. Yabancı­lardan ve sizden yaşlı kişilerden çok yardım görürsünüz.
Kadın iseniz güçlü dostlukla­rınız, ilişkileriniz olur. Ya çok er­ken evlenir, ya da yasa dışı bir duygusal ilişkiye girersiniz. Bu olasılık doğum haritanızdaki Ay, Satürn ya da Mars tarafından kö­tü olarak etkilenmezse daha da güçlüdür. Güneş, Uranüs ile Yük­selen burcunuzda kavuşum yapı­yorsa cesur, kendine güvenen saygı duyulyan bir kişisiniz. Bu kavuşum ikinci (para) evinizde ya da onuncu evinizde oluyorsa, za­man zaman büyük başarılar kaza­nabilir, fakat ardından yıkıcı baht­sızlıklara uğrarsınız.

Güneş - Uranüs (olumsuz) ilişkisi

Patavatsız, aklına geleni söy­lemeyi seven düşüncesiz, düzen­siz ve teklifsizsiniz. Mutlu bir ev­lilik umudunuz yok gibi. Arkadaş­larınız, dostlarınız tıpkı sizin gibi karşısındakine güven vermiyor. Düşünmeden davranıyor, göze al­maya değemeycek risklere giri­yorsunuz. Duygusal ilişkileriniz bahtsızca sona eriyor, kimi zaman felaket ve yıkımla bitiyor.
Topluluk içine girmek bir grupta yer almak size göre değil. Çünkü kendi düşüncelerinizin her zaman doğru olduğuna inanıyor, başınıza buyruk davranıyorsunuz.
Sıradan kişilere karşı ters davra­nıyor, onları üzüyorsunuz. Bir is­te, bir yerde uzun zaman kalmak sizin harcınız değil, güçlü düş­manlarınız ve toplumsal şirketler yüzünden kayıplara uğrayabilir, saygınlığınızdan çok şen yitirebi­lirsiniz.
İşleriniz bütün yaşamınız bo­yunca bozuk gidebilir. Düş kırık­lığı ile kayıplar peşinizi hiç bırak­maz. Uranüs ya da Güneş doğum haritanızda birinci, ikinci ya da onuncu evinizde ise bu etki daha da kötüdür. Kadınsanız, evlenme­miş ekrerlerle evlilik dışı olarak yaşayabilir, ya da kocanızı bırakıp sevginizle kaçabilirsiniz, inatçı ki­şiliğiniz, huysuz olmanıza neden olur. özgün düşünceleriniz dra­matik değişiklikler yaratabilir.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi



Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar