Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Merkür ve Venüs

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 3.038 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Merkür - Venüs İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Merkür-Venüs (olumlu) ilişkisi

Merkür ve Venüs 76 derece­den fazla uzaklaşamadıkları için birbirlerini çok sert etkilemezler.
Sevimli, neşeli, akıllı birisiniz. Tane tane etkileyici ve akılcı ko­nuşuyor, davranışlarınızla karşı­nızdakini hoşnut ediyorsunuz. Çevrede olup bitenin farkındası­nız.
Zevke düşkünsünüz. Yaşamı iyi yanlarıyla görüyor, mutlu olu­yorsunuz. Kafalı, ergin kimseler­le arkadaşlık etmek için can atı­yorsunuz. Karşı cins tarafından aranan biri olduğunuz gibi yüksek düzeydeki kişilerle kolayca anlaşabilme, aralarına girme yeteneği­niz var. Bu da birçok arkadaş edin­menize neden oluyor.
Yaşantınız boyunca en az bir kez, erkekseniz kendinizden çok genç bir kadınla evleneceksiniz.
Yazma, konuşma ve güzel sa­natlara olan yeteneğinizi kullana­rak rahat bir yaşam sürebilirsiniz. Ayrıca iyi bir diplomat olabilirsi­niz. Konuşurken çok el hareketi yapıyorsunuz.

Merkür-Venüs (olumsuz) ilişkisi

Venüs'le Merkür arasında pek olumsuz etki olmaz. Çünkü birbir­lerine çok yakın hareket ederler. Olumsuz etkisinin üzerinizde ya­rattığı etki bile üretici olmanızı sağlar.
Yan gelip yatmak, yaşamının tadını çıkarmak yerine, resim, el becerisi gibi sanatın çeşitli dalla­rı ile uğraşırsınız. Bu durum zaten kötüden çok Venüs'ün iyi etkisi­ne benzemektedir. Aklınızı kullan­mak istiyor, yaratıcı düşünceleri­nizle avunuyorsunuz.
Kusurlu yadaeksik konuşma­larınız yüzünden başarısızlığa uğ­ruyor, kesin karara varmakta güç­lük çekiyorsunuz.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar