Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Ay ve Venüs

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 3.314 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Ay - Venüs İlişkisi

Ay-Venüs (olumlu) ilişkisi
Sponsorlu Bağlantılar

Herkesle kolay anlaşan temiz yaradılışlı ancak daha çok karşı Cinsle arkadaşlık kurmaktan zevk alan birisiniz. Güzel ya da yakışıklı sayılamayacağınız.halde, sessiz ve dengeli görünüşünüzle başka­larının dikkatini hemen üzerinize çekiyor, kendinize hayran bırakı­yorsunuz.
Bunun yanı sıra, beğeni düze­yiniz yüksek. Modayı izlemesini de biliyorsunuz. Davranışlarınız nazik ve kibar. Zevkle, eğlenceye düşkünsünüz, ancak entelektüel olmadığınız halde basit edebiyat türlerinden hoşlanıyorsunuz.
Rahat bir ev, yeterince para, güzel olan her şey, değişik kimse­lerle tanışmak en sevdiğiniz şey­ler. Kadınlar tarafından sayılıyor ve onlardan yarar sağlıyorsunuz, iyi bir evlilik yapacaksınız. Bu et­ki erkekler için, özellikle devlet adamları ve atletler için daha ya­rarlıdır. Kadınsanız, kocanızın iş ve ilgilerine kolayca uyum sağla­yabilirsiniz. Çiçek düzenlemesi ya da dikiş dikmede yeteneklisiniz

Ay-Venüs olumsuz ilişkisi
Dışarıda dost, içeride tedirgin­siniz. Ev içindeki ilişkilerinizde dikkatsiz ve akılsızca davranıyor­sunuz. Ailedeki başka bir bireyin kötü davranışlannın suçsuz kur­banı olabilirsiniz. Başkalarının duygularını paylaşabilen, bunların etkisiyle üzülen bir yaradılışınız var. Buna karşın insanları kulla­nan soğuk bir kimsesiniz. Bir de cinsel istekler söz konusu olunca kendi zevkini düşünen, karşısın­dakine önem vermeyen bir tip olu-verivorsunuz. Paradan yana şanslı olmadığınız gibi fazla malınız mül­künüz de yok.
Görünüşünüz ve davranışları­nız kimi zaman kötü bir etki bıra­kabiliyor. İçki içmekten hoşlanı­yor, görünüşte kadınlar tarafından sevilmiyorsunuz. Kadınsanız bu etki sağlığınızı bozup periyodik ra­hatsızlıklara neden olabilir.
Pasaklı kadınların hepsinde Ay-Venüs kötü etkisi vardır. Duy­gusal ilişkilerinizde mutsuzluk, düş kırıklığı ve acı sizi bekliyor. Somurtkan, safdil, yargılama yete­neği zayıf birisiniz. Seviliyorsunuz ama biraz utangaçsınız.


Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
16 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar