Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Venüs ve Satürn

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 3.733 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Venüs - Satürn İlişkisi

Venüs-Satürn (olumlu) ilişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Vefalı bir sevgilisiniz. Çünkü sizin için sevgi ciddi bir konu. Bu konuda bir kişiye bağlı kalınma­sından yanaşınız. Zaman zaman sevdiğiniz kişinin uğruna her tür­lü özveriye katlanıyorsunuz. Gö­revleriniz kendi bildiğiniz gibi yapmayı seven, cesur birisiniz. Sevginize karşılık bulunduğunuz halde çoğu zaman terk ediliyorsu­nuz.
Parasal konularda bahtlısınız, fakat bu baht ancak son anda yü­zünüze gülüyor. Sosyal yaşamınız çok canlı sayılmaz. İş arkadaşlık­larınız, özellikle sizden büyükler­le çok iyi.
Sözüne güvenilir, uyumlu her­kes tarafından sayılan birisiniz. Kararlı ve duygusalsınız. Gözyaş-arınızı kolay kolay tutamıyorsu­nuz. Mahkemelerde başarılı olabi­lirsiniz. Yalnızlığı çok iyi biliyor ol­malısınız.
Evliliğin getirdiği olağan mut­luluklar size yetmiyor. Venüs ve
Satürn arasındaki iyi olsun, kötü olsun bütün bakış açıları her tür­den ilişkiyi kısıtlar. Bu gezegenler kavuşum durumundaysa sevgi gösterilerini engeller, evliliği ön­leyici, en azından geciktirici bir et­ki yapar.
Venüs-Satürn (olumsuz) ilişkisi

Hayatın başlangıcı sizin için büyük sorumluluklarla dolu oldu­ğu için evliliği bir süre erteleyebi­lirsiniz. Aileniz, yakınlarınız ve bü­yükleriniz size çeşitli sorunlar ya­ratabilirler. Eşinizin gelişigüzel davranışları, küçük düşmenize ne­den olabilir. Sizin için yalnız yaşa­mak söz konusu değil. Bu, duygu­larınızın ölmesine, kişiliğinizin kaybolmasına yol açar.
Şaka anlayışınız kaba, açık-saçık olduğu gibi, düşünceleriniz de kaba ve iğrenç oluyor. Nabza göre şerbet veren biri olmanıza karşın soğuk, kendini beğenmiş kişiliğiniz sizi sevenleri uzaklaştı­rıyor.
Mahkemelerde düş kırıklığına uğrarsınız. Kadınlar yüzünden çok sıkıntı çekersiniz. Ahlakı bozuk bi­risiniz. Gizli şeylere meraklısınız. Konuşmalarınız açık saçık. Davra­nışlarınız kurnazca, hileli, ikiyüz­lüsünüz. Tutku ve kazançlarınız uğruna özverilerde bulunabilirsi­niz. Duygusal ilişkilerinizde, evli­likte uyuşmazlık, düş kırıklığı ve mutsuzluk sizin için olağandır, çünkü hem bencil hem de düşün­cesizsiniz. Dar kafalısınız. Küçük olayları büyütüyorsunuz.


Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi


Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar