Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Ay ve Mars

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 2.375 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Ay - Mars İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Ay-Mars (olumlu) ilişkisi


Canlı, insanları harekete geçi­ren, enerji dolu, duygulu bir insan­sınız. Toprakla uğraşmaktan bü­yük zevk alırsınız. Çalışmaktan, açık havada iş yapmaktan hoşla­nıyorsunuz; öyle ki işiniz bir büro­da ise bile, hafta sonlarında bah­çeyle uğraşmaktan, ormanda yü­rüyüş yapmaktan, ya da deniz ke­narında dolaşmaktan daha güzel bir şey düşünemiyorsunuz.
'Çok çabuk hareket eden, daha söylemeden işi anlayıp yapan bir kişisiniz. Sağduyulusunuz, insan­lara yaklaşabiliyor, onların güve­nini kazanıyorsunuz. Kararlı, tut­kulu ve çalışkansınız. Sorumluluk alabilecek olgunluğa erişmişsiniz, insanların hoşuna gidebilecek tüm çalışmaların altından rahatlık­la kalkıyorsunuz. Cesur, atılgan, ama soğukkanlısınız. Servet yapa­bilirsiniz. Zaman zaman duygula­rınız coşunca içki içiyorsunuz: Ka­dınsanız, sağlıklı ve kafası çok iyi çalışan bir kişisiniz.

Ay-Mars (olumsuz) ilişkisi

Belki de çevreniz tarafından pek sevilmeyen birisiniz, çünkü her şeye burnunuzu sokuyor, kar­şınızdakileri davranışlarınızla, söz­lerinizle kırıyorsunuz. Çok çabuk değişen bir ruhsal yapınız var; bir an çok neşeli oluyor, derken bir­den surat asıyorsunuz.
Dikkafalı ve şamatacısınız. Za­manınızı huzuru aramakla geçirdi­ğiniz halde ondan hoşlanmıyor gi­bi görünüyorsunuz. Bir tartışma­nın üstesinden gelmezsenlz, kar­şınıza çıkacak sorunlardan ötürü başkalarını suçluyorsunuz. Dü­şünmeden riske giriyor, dedikodu ve boşboğazlığınız yüzünden düş­man kazanıyorsunuz.
Çekilmez, kötü huylu ve dik­katsizsiniz. Cesur olduğunuz hal­de, üzüntüden kaçıyorsunuz. An­neniz, eşiniz, aileniz sizi mutlu et­miyor. Aceleci bir insansınız. Hem keseniz, hem sağlığınız zarar gör­düğü halde karşı cinsle çok ilgi­leniyorsunuz. Kararlı, cesur ve yü­ce gönüllüsünüz ama biraz yalan­cısınız.
Erkek iseniz, değersiz, ayyaş, huysuz bir kadınla evlenir, mutsuz olursunuz. Kadın iseniz terslik ve hastalıklar peşinizi bırakmaz, bü­yük bir olasılıkla da boşanırsınız.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi



Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
16 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar