Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Güneş ve Mars

Güncelleme: 16 Haziran 2009 Gösterim: 2.287 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
16 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Güneş - Mars İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Olumlu İlişki

Hayatı yaşamayı seven, canlı, eliaçık, yüce gönüllü, cesur ve atılgansınız. Özenilecek kadar iç­tensiniz. Kendinize oldukça güve­niyorsunuz. Fazla tutkulu olduğu­nuz halde ilkelerinize bağlısınız.
Olabildiğince kurnazca düzen­lenmiş taktiklerden kendini sakı-nabilen, hergün biraz daha ilerle­yen bir öncüsünüz.
Buyrukları hemen algılıyabiliyor, engelleri kolaylıkla aşablliyorsunuz. Coşkularınız, kararlılığınız ve amaçlarınız başkalarının, özel­likle umutsuz bunalım zamanla­rında beğeni kazanıyor.
Sporda oldukça başarılı, daya­nıklı ve güçlü bir insansınız. Çok çabuk sezebiliyorsunuz, bu, yüz­den önemli kişiler genellikle sizin­le işbirliği yapıyor.
Güçlü bir bedeni olan uzun ömürlü insanlardansınız. Özellik­le orduda ya da resmi bir kuruluş­ta çalışabilirsiniz. Üstleriniz sizi seviyor. Sürekli yükseliyorsunuz. Kadınsan.z soylu; yüce düşünce­leri olan, büyük bir olasılıkla da hükümette görevli bir kişiyle, bel­ki de bir bakanla evlenirsiniz. Ça­buk karar verebilme yeteneğine sahipsiniz.

Güneş - Mars (olumlusuz) ilişkisi

Kötü bir insan değilsiniz ama talihiniz ağır. Kaderinizin ağırlığı sebebiyle, kendi kendinizin düş­manı olmuşsunuz. Varlığınızı du­yurmak için çalışıyorsunuz ama bundan fazla başarılı olamıyorsu­nuz, çünkü üstesinden gelebile­cek çalışma gücünden yoksun­sunuz. Hedefinizne olduğunu bi­liyorsunuz: ancak önünüzde bir çok engeller var.
Atılgan, kavgacı ve inatçısınız. Sizden üstün olanları ilk görüşte etkileyebilmenize rağmen onlar zamanla size olan inançlarını yiti­riyorlar.
Sabırsız ve zorbasınız. Bunun yanısıra gururunuza dokunuldu­ğunda çok çabuk kırılıyorsunuz. Sinirlenince gözünüz birşey gör­müyor.
Tartışmacı olduğunuz gibi ko­layca dövüşebiliyor, karşınızdaki­nin damarına basıyorsunuz. Ace­leciliğiniz çoğu zaman fırsatları kaçırmanıza neden oluyor. Fazla­sıyla duygusalsınız. Yaşamınız iniş, çıkışlarla dolu.
Kendine güvenen, her türlü projeye kafasının dikine atlayan, tehlikeden korkmayan bir insansı­nız. Bağımsızlığınıza da çok düş­künsünüz. Güneş ve Mars Su gru­bu burçlardan birinde ise içkiye düşkünsünüz, Ateşli hastalıklara kolay yakalanıyorsunuz, ama sağ­lıklı ve güçlü bir bedeniniz var.
Sizi birdenbire ve zorlu bir ölüm bekliyor. Bu etki kadınlar için pek istenmez; çünkü sert, hoşgörüsüz, ayyaş, sert yaradılış­ta, zahmetli ve kolay hoşnut olma­yan bir kocanız olacağını gösterir.
Satürn ve Uranüs de aynı za­manda Güneş'inizi etkiliyorsa, ko­canız birdenbire, ya da bir kazada ölür. Araba kullanırken heyecanı seviyorsunuz ama iyi sürücü olsa­nız bile bu duygunuzu kontrol al­tına almalısınız. Çok çalışmak sağlığınızı bozabilir.
Merakınız sizin için tehlikeli boyutlara ulaşıp, küçük kesiklere yanıklara ya da başınızın incinme­sine neden olabilir. Bu aşırı ener­jinizi iyi yönetebilmeniz çok iyi so­nuçlar verecektir.


Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar