Arama

Maxprog iCash Multilingual - Kişisel Finans Programı

Güncelleme: 1 Mayıs 2009 Gösterim: 1.411 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
1 Mayıs 2009       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
311kket

Maxprog iCash 5.4.1 Multilingual

Sponsorlu Bağlantılar
:eng:iCash is a software intended to control your personal finances, keeping track of incomes, expenses, credits, debts and Banks transactions for you. As simple as creating the accounts you need and move money between them! You don’t even need to know about accounting or even care about it! Your finances depend largely on good organization that lets you know where your money comes from and to where it goes.

:tr:iCash kişisel finans yönetim yazılımıdır. Gelir, gider, borç, kredi, banka ve diğer parasal durumlarınızı girebilirsiniz. Hesapları oluşturabilir ve onlar arasında para hareketlerini düzenleyebilirsiniz. Gelir-gider durumunuzu iyi düzenleyip, bu doğrultuda günlük, haftalık, aylık ve yıllık sürece sürekli göz atabilirsiniz.

Program Windows ve Macintosh sistemleri için tam özellikli bir kişisel finans yönetim aracıdır. iCash her kullanıcı için birçok hizmeti barındırabilir. Muhasebeci, kulüpler, dernekler, kendi işiniz ya da basit bir ev kullanıcısı olarak; gelir, gider, bankalar gibi çeşitli bilgileri girebilirsiniz.

Program içinde hesaplarınızı düzenli bir şekilde tutabilirsiniz. Özelleştirilebilir raporlar üretebildiği için para hareketlerinizi takip edebilirsiniz. Programın mevcut kategorileri ise; bankalar, gelirler, giderler, borç, portföy, varlık ve açılıştır.

# Bankalar: Kasa hesabı. Kayıt ve kontrol
# Gelirler: Gelir hesabı. Satış, maaş, emekli maaşı, hediye, kar payı gibi
# Giderler: Gider hesabı. Araba, giyim, yemek, sigorta, vergi gibi
# Borç: Borç hesabı. Verilen borçlar, ipotekler, kredi kartları gibi
# Portföy: Tahvil, fon, stoklar gibi
# Varlık: Ev, mülk, eşya gibi
# Açılış: Denge kurulmaya çalışılan herhangi bir hesap

Uygun biçimde sınıflandırıldıktan sonra iCash olarak uyuşan türdeki hesaplar rapor üretmek için kullanılır.

Hesap türü, içeriği, para birimi eklenebilir, düzenlenebilir, SQL sorgu yapılabilir, zamanlayıcı kurulabilir, rapor ve istatistik durumuna göz atılabilir, yazdırılabilir ve yedekleme yapılabilir.

Program açıldığında 'New' butonuyla yeni bir hesap oluşturmaya başlayabilirsiniz. Öncelikle 'Dosya adı' belirtmeli, sonra kategori alanı (ev, iş gibi) seçildikten sonra hesabınız açılmış olur.


Mac : Download
Win :
Download







Benzer Konular

20 Ekim 2011 / Misafir Cevaplanmış
22 Aralık 2011 / Morrigan Sosyal Ağlar
3 Ekim 2006 / Pollyanna Meslekler