Arama

Power Point - Sunum Hazırlama Programı

Güncelleme: 24 Nisan 2015 Gösterim: 3.021 Cevap: 0
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
19 Mart 2014       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Power Point
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Power Point - Sunum Hazırlama Programı

Mevcut en iyi sunum yazılımı

İster her zaman, ister arada sırada yaptığınız sunumlar için olsun, gerçekten mükemmel bir sunum aracı olan Microsoft PowerPoint'e bir göz atın.

En büyük her zaman en iyisi demek değildir, fakat bu durumda hem devasa biçimde kapsamlı hem de oldukça kullanıcı dostu olan bir araç geliştiren Microsoft'u takdir ediyoruz. Microsoft PowerPoint, programda gezintiyi ve programı kullanmayı oldukça kolay hale getiren her zaman el altında bulunan 2010 bant arayüze sahip. Arayüz tamamen özelleştirilebiliyor ve sunumunuzun farklı unsurlarına tıkladığınızda ilgili düzenleme araçları beliriyor.

Microsoft PowerPoint, bir Office ürününden bekleyeceğiniz tüm düzenleme araçlarını ve aynı zamanda sunuma özel bir dizi etkileyici seçeneği, örneğin geçişleri ve animasyonları içeriyor. Ayrıca, görseller, videolar, sesler, hipermetin ve grafikler gibi çeşitli metin dışı unsurları da ekleyip düzenleyebiliyorsunuz. Mümkün olduğunda, Microsoft PowerPoint aynı zamanda sürükle-bırak özelliğini de destekleyerek sunumunuza bilgileri ve ilginç nesneleri eklemeyi çok kolay hale getiriyor.

Hazırlık açısından bakıldığında da Microsoft PowerPoint mükemmel. Dosya sekmesinde, tüm bilgileri ve güvenlik, sıkıştırma ve paylaşma ve ortak yazma seçenekleri gibi sunum dışı unsurları değiştirmeye yarayan araçları içeren belge özetini buluyorsunuz. Program, en ince ayrıntıya kadar sunumlarınızın provasını yapmak ve kaydedip video olarak izlemek gibi özelliklere de sahip. SharePoint de destekleniyor ve Windows Live üzerinden sunumunuzun bir web versiyonuna erişebiliyorsunuz.

Özetle, Microsoft PowerPoint etkileyici bir ürün. Herkes için yeterince kullanıcı dostu, ancak gerçekten profesyonel sunumlar üretmeye yarayan gelişmiş özellikleriyle Microsoft PowerPoint'in her tür kullanıcı için harika bir seçenek olmadığı bir durumu hayal etmek güç.

Microsoft PowerPoint harika yazılımlar arasında örnek bir yerde. Sunumlarınız asla eskisi gibi olmayacak!


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ahmetseydi; 24 Nisan 2015 19:07
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

20 Ekim 2011 / aatoş Soru-Cevap
19 Mart 2014 / Misafir Cevaplanmış
9 Mart 2012 / karateciXtimur Soru-Cevap