Burada yazılanların tamamen klasik oludğunun farkındayım; ama içtiğin su da klasik, hiç değişmedi...
Aslında hepsini biliyorsun. O halde içinden geen bi ses olacak şimdi bu okuyacakların. Bak dostum, artık kendine çeki düzen ver! Bu şekilde nereye kadar gideceksin. Her gün başka kadın, hergün başka heyecanlar. Bir gün bu da rutine binecek ve artık başka kadın istemeyeceksin.
Mutlu olmak istiyorsan, enerjini başka kadınlara dağıtmak yerine, sahip olduğun kadına yönlendir. İnan bana başkasına ihtiyaç duymayacaksın.
Tonton bir dede olduğun zaman, torununu yada çocuğunu severken içinde bir huzur olsun. Böyle devam edersen acı çekeceksin. Evli bir adam olarak eşinden başka birine tutulunca onu sevdiğini iddia etme. Benim yüreğim geniş, bütün kadınlar girebilir deme. Sevdiğine eminsen özgür bırak onu, ya da git karına anlat! Emin ol seni anlayacaktır. Seviyorum dediğin insanın hayatını mahvettiğini hiç mi düşünmüyorsun. Evli bir adamın senin kızınla birlikte olmasına ne kadar razı olurdun, yada birinin senin karına karşı istenmeyen bir sevgi beslediğini duyman seni ne kadar rahatsız ederdi ?
Bir başkasıyla birlikte olacağın zaman, düşün ! Bu yaptığın duyulduğunda sadece etrafındaki bir kaç hovarda arkadaşın sana iltifat edecek ve senden ilham alarak senin yaptıklarını yapacaklardır. Karın, çocuğun, annen baban, birlikte olduğun kadının annesi babası, kardeşleri, kocası senden nefret edecek. Benzin döküp yakmak isteyecekler.
Anılarını anlatırken bu kısımlardan hiç bahsedemeyeceğini ikimizde biliyoruz. Büyük yaşa! Her hareketinde bir mana olsun. Her cümen birilerine ilham kaynağı olsun. Gizli kapaklı, saçma sapan bir adam olma. Açık yürekli ol. Bugün değiş, bugün başka biri ol! Zaman sonra göğsün gere gere anlat, "Karımdan başka herkesi kardeşim gibi gördüm!" de Bu ne büyük bir erdemdir. Sürekli seks düşünen bir adam olarak yaşaman yapacaklarınada engel oluyor.
Başkalarına ait olan bir malı çalan kişi hakkında ne düşünürsün ? Onu alkışlar mısın ? Başkasının ırzıyla oynamak çok daha kötü. İnsanların mutluluğunu çalıyorsun. Bu ne aşağılık bir davranıştır. Birikte olduğun öteki kadın başkasına ait. Ona dokunuyorsun! Eğer hala bunun tersini düşünüyorsan, benden de sahip olduğun kadından da uzak dur ve cehennemin dibine git! Sana saygı duymuyorum; çünkü sen hiç kimseye saygı duymuyorsun.
Erdal Demirkıran
("Sen Şimdi Gidecen ya, Cehennemin Dibine Git" isimli kitabından alıntıdır)
Toplam Yorum 2
Yorumlar
- üzgünüm okuma demişssin ama okumdan edemedim
güzeldi tşk
Mutlu olmak istiyorsan, enerjini başka kadınlara dağıtmak yerine, sahip olduğun kadına yönlendir
Başkalarına ait olan bir malı çalan kişi hakkında ne düşünürsün ? Onu alkışlar mısın ? Başkasının ırzıyla oynamak çok daha kötü. İnsanların mutluluğunu çalıyorsun. Bu ne aşağılık bir davranıştır. Birikte olduğun öteki kadın başkasına ait. Ona dokunuyorsun! Eğer hala bunun tersini düşünüyorsan, benden de sahip olduğun kadından da uzak dur ve cehennemin dibine git! Sana saygı duymuyorum; çünkü sen hiç kimseye saygı duymuyorsun.
Sevdiğine eminsen özgür bırak onu, ya da git karına anlat! Emin ol seni anlayacaktır. Seviyorum dediğin insanın hayatını mahvettiğini hiç mi düşünmüyorsun.