Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

KADINLARA ÖZEL (ERKEKLER OKUMASIN)

KoZMiK BiLincH 9 Haziran 2009 15:20
9 Haziran 2009 18:53 KoZMiK BiLincH tarafından güncellendi

Biraz klasik olacak; ama ne yapayım değişmiyor. Güneş her gün doğudan doğmaya ve klasik davranmaya devam ediyor.

Doğru olanı yap! Beni yanıltma. Sen güçlüsün. Sahip olduğun erkeğin başkalarını arzulamasını istemiyorsan, başkalarında bulduğu ne varsa onu sun ona. Sen çok şey istemiyorsun, bunu biliyorum. Sadece evliliği biraz abartmıştın. Ona sadece kötü şeylerden bahsetme. O gün televizyon izlerken uyuya kalmış ve yatağına gitmek istemiyorsa, annesi gibi kaldırıp pijama giyindirme. Üstünü ört ve yatağına git. Yoksa seni annesi gibi algılamaya başlayacak. Zaten o kadar çok anneye benzemeye başladın ki;
adam, - Benim karım nerede ? diyerek aranmaya başladı evin ortasında. Seni annesi zannediyor.

Aslında aramızda kalsın; ama aldatan erkek yok biliyor musun, aldattıran kadın var. Ona dünyada sahip olduğu tek kadının sen olduğunu hissettir! Kötü kadın olma. Her gün kötü şeylerden, ödemelerden bahsetme. Anlamaya çalış. Başkalarıyla mukayese etme! Uzatmaya gerek yok, ona kadın ol, kamyoncu Dursun Abi ya da Selvinaz Teyze gibi davranma...

Hiç bir erkek sabah yatağından doğrulup, yorganını üzerinden atarken, "Gideyimde bugün karımı şöyle bir güzel aldatayım!" diyerek kalkmaz.

"Kocam beni aldatıyor" yerine, "Ben kocamı aldattırıyor olabilir miyim acaba?" diye düşün bazen de.

Eğer ona karşı bişey yapmak içinden gelmiyorsa, onu bir erkek gibi algılayamıyorsan, bırak gitsin ya da çek git, ona yalandan şirin gözükmeye çalışma.

Erdal Demirkıran
("Sen Şimdi Gidecen ya, Cehennemin Dibine Git" isimli kitabından alıntıdır)

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 7174  Yorum 11  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 11

Yorumlar

Sayfa 1 / 2
  1. Avatarı yok
    teşekkürler paylaşım için kardeşim Tender

Ziyaretçi 9 Haziran 2009 15:28
  2. Avatarı yok
    Msn GrinMsn Grin

Ziyaretçi 9 Haziran 2009 15:29
  3. Avatarı yok
    güzel di paylasim akrdesim elelrine saglik...

Ziyaretçi 9 Haziran 2009 15:40
  4. sweety girl - avatarı
    İyidi...

sweety girl 9 Haziran 2009 18:31
  5. Avatarı yok
    Kitabin adini beyendim..Msn HappyMsn Tongue

Ziyaretçi 9 Haziran 2009 19:34
  6. ahmetseydi - avatarı
    Kocam beni aldatıyor" yerine, "Ben kocamı aldattırıyor olabilir miyim acaba?" diye düşün bazen de. Rofl

ahmetseydi 9 Haziran 2009 20:08
  7. KoZMiK BiLincH - avatarı
    abi erkekler okumucaktı bunu Msn Grin niye okudun Msn Grin

KoZMiK BiLincH 9 Haziran 2009 20:10
  8. Avatarı yok
    kozmik bilinc; kadınlara özel erkekler okumasın demişsin ama okumadan bendee derim ki; konuyu acan erkek dimii acepppMsn Nerd

Ziyaretçi 10 Haziran 2009 09:50
  9. Avatarı yok
    ona kadın ol, kamyoncu Dursun Abi ya da Selvinaz Teyze gibi davranma...
    Msn Happy))))))))))))))))))
    güzeldi tşk

Ziyaretçi 10 Haziran 2009 19:14
  10. Avatarı yok
    O gün televizyon izlerken uyuya kalmış ve yatağına gitmek istemiyorsa, annesi gibi kaldırıp pijama giyindirme. Üstünü ört ve yatağına git. Yoksa seni annesi gibi algılamaya başlayacak. Zaten o kadar çok anneye benzemeye başladın ki;
    adam, - Benim karım nerede ? diyerek aranmaya başladı evin ortasında. Seni annesi zannediyor.Msn Happy

Ziyaretçi 10 Haziran 2009 19:14
Sayfa 1 / 2