Arama
Günlük Kontrol Paneli
5.00 puan, 7 oy. 5.00 puan, 7 oy.

Patates

ThinkerBeLL 30 Haziran 2009 13:44


NATO karar almış en elit askerler seçilip kamuflaj yetenekleri test edilecekmiş. Günler sürmüş elemeler, sonunda bir Alman, bir İngiliz bir de bizim Temel en sona kalmışlar.
Son kamuflaj sınavı çok zormuş. Küçük bir kulübede bir tane çuval kullanarak en iyi şekilde saklanmaları istenmiş. Alman girmiş kulübeye yerde bir çuval var. Çuvalın içine girmiş. Kontrol edecek olan general girmiş içeri bakmış köşede bir çuval duruyor. Bir tekme atmış çuvala "hav hav" diye ses gelmiş. General çuvaldakini köpek sanmış ve çıkmış. Sonra İngiliz girmiş, o da aynı şekilde saklanmış, general girmiş kulübeye çuvalı görmüş haliyle. Bir tekme atmış "miyaw " diye ses gelmiş. General çuvaldakini kedi sanmış.
Sıra gelmiş bizim Temel'e... Temel de girmiş çuvala, general girmiş. Bir tekme atmış, çuvaldan ses yok. Bir tekme daha, yine ses yok. İyice gerilmiş koşarak bir tekme daha atmış, çuval karşı duvara çarpmış. Ama yine ses yok. General almış eline demir bir boru, başlamış çuvala sağlı sollu vurmaya, yine ses yok. Tam bir daha tekme atacakken çuvaldan bir ses:
-Patates be kardeşim... Patates yaaa...
Gösterim 1134  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

  1. Avatarı yok
    anlayışsız general Msn Grin
     
    Ziyaretçi 1 Temmuz 2009 12:42
  2. Avatarı yok
    Rofl
     
    Ziyaretçi 1 Temmuz 2009 14:23
  3. buz perisi - avatarı
    Msn Grin
     
    buz perisi 30 Haziran 2012 16:22