Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

BENDE Kİ O,ONDA Kİ BEN

_MMia_ 17 Şubat 2010 02:33

Acayip uykum gelmişti ama tam dişlerimi fırçalamaya giderken yoldan döndüm Hafize.Seni es geçip gitmiş olmayayım diyeMsn Happy
Ne mi yaptım bu akşam?
Dizi izledim tv de.İki tane peş peşe."Aşk ve ceza" +"Samanyolu"(efe kızcak şimdi;biz tv izlemeyin çıkın dolaşın diyoruz ama dinleyen kimMsn Maddiye)
(Aman gecenin bir vakti,bu buz gibi havada sırf onun gönlü olsun diye dolaşamayacağım;kusura bakmasınMsn Tongue)

Bu akşam samanyolunda bir replik çok güzeldi;seninle onu paylaşmak istiyorum.

Adam çok aşık olduğunu anlatıyor.
Karşısındaki soruyor

-Nesini sevdin?
-Bende ki onu,onda ki beni!
Bizi bu cümlede buldum ben Hafize
Şimdi sorsan sen de bana.
Nesini sevdin ?diye
Yanıtım aynı olurdu
"BENDE Kİ ONU,ONDA Kİ BEN İ"sevdim ben.

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 2713  Yorum 1  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 1

Yorumlar

1. Avatarı yok
    dızıyı ızleyıp boşa zaman harcamıssın..dızının adı zaten herseyı ozetlıyo.... aşık ol cezanı cek... Msn Grin düsünüyom düsünüyom duruyorum yıne dusunuyorum ve aklıma şu gelıyo tarıhımız devamlı acı ıle gecmıs acaba dıyorum bu acıtasyon olayı genlerımızdemı var...böle dızıler acılarımızı daha cok artırması ıcınmı ızlıyoruz...yanı bır bakımdan acıtasyon cekmek ıcın bır terapı yolumu...Msn Grin ama su en altta çokkkkkk guzel bır yazı yazmıssın benım cok hosuma gıttı...BENDE Kİ ONU,ONDA Kİ BEN İ"sevdim ben.şimdi bana bır guzellık yap bunu hafızeye benım agzımdan sole..bak yemın edıyorum sevmeye sevılmeye ıhtıyacım olmasa kesınlıkle solemem....bende ınsanım demı benımde yasamaya hakkım var...yasamam ıcınde bu sözu hafızeye sölıycksın..oldu solemedın dıyelım kıskanclık yaptın ..... o zamn ıntıharımı verır ve bunun tek suclusu sen olursun...bu yükü bence sen tasıyamazsın....Msn Grinyaaaa hem sende hamal tipi yokkı....Msn Grinşimdi kendıne ıyı bak mmıa cama cıktım haberını beklıyorum......kendıne ıyı bak mmıa......

Ziyaretçi 19 Şubat 2010 08:47