Hayırlı Kandiller Hafize.
Uzun zamandır uğrayamadım diye kırılmamışsındır umarım.Bak bu gece gelmeseydim,darılabilirdin.ama gördüğün üzre atlamadım.
Böyle mübarek günleri pek atlamam zaten.Sabah aile büyüklerine,akrabayı talukata telefon açtım.Sonra arkadaşlarıma,eşe dosta mesaj çekip Kandillerini kutladım.Akşam anacığıma bir paket kandil simidi götürüp mübarek ellerinden öptüm,hayır duasını aldım.
Eve gelince Tv deki Kandil programını izledim;Sesi de olabildiğince açtım.Evde Kur'an sesinin dolaşması iyidir.Sonra ibadetimi yaptım.Dualarımı okudum.
Eskiden Yasin suresini "Yasin'i Şerif kitabından okurdum,şimdi net ten okuyorum.Bir taraftan duayı dinleyip bir taraftan okumak ayrı bir mana katıyor.Zaten hayatımız mana üzerine kurulu değil mi.
En son kutlamadığım sen kalmıştın.O vazifeyi de ifa edip yatmaya gidiyorum şimdi.Malum yarın iş günü.Çalışmak lazım,verimli çalışabilmek için iyi uyumak,erken kalkmak,erken kalkmak için de erken yatmak lazım.Tabi ben burada oyalanırken son söylediğimi yapmaktan bir hayli uzaklaşıyorum.
Cümlemizin Regaip Kandili mübarek olsun.Edilen tüm dualar kabul bulsun.
Neyse güzelim sana doyulmaz.Ama bana müsaade.Dedim ya yarın,ne yarını bir kaç saat sonra iş.Eee dünyaya geldik çalışmak için;Allah enerjimizi almasın,cümlemize hayırlı işler versin,işlerimizi rast getirsin.
Hayırlı geceler.HAYIRLI KANDİLLER.
Sevgi ve dua'yla kal(ın)
Toplam Yorum 0