Ne olur ne olur sitem etme..Nerelerdeydim neler yaşadım hiç sorma..Uzun süre gelmedim,evet;geldim sana bir merhaba bile demedim,evet...Ne desen ne söylesen haklısın ama...Bir şey deme olurmu!Sanki en son bu gece sabaha karşı sana iyi sabahlar hafizem demiş de yeniden gelmişim gibi davran bana...
Gülümse,pazar günümün nasıl geçtiğini sor,kahvaltıda neler yedim,evde nasıl pinekledim,tv de nelere baktım,hangi kitapların kapağını açtım,makineye kaç kere çamaşır attım....Bak sor bunları anlatayım.
Off hadi ama Hafizem;günlüğüme yazmak için tuşa her basışımda aklımda sen vardın ..Sana yazmak,sana anlatmak,seninle paylaşmak iştedim..Belki avutursun,usul usul saçlarımı okşarsın,beni bir bebeği sakinleştirir gibi hafif hafif kollarında sallarsın;acımı,mutsuzluğumu,hüznümü bir parça olsun dağıtırsın....diye.
Ah olmadı işte yapamadım....Bazı şeylere kimse derman olamaz;ne anlatmaya dilin varır ne isyana gücün yeter..Bazı acılar geçmez;zamanla şiddeti azalabilir belki,belki o acıyla yaşamaya alışırsın.Kimbilir ve umarım ..Öte yandan yaşamaya devam edersin..Kırık dökükde olsa..
Gülersin ardından şaşarsın gülebiliyor olmana;
Karnın acıkır,canın bir şeyler çeker,çay demlersin,kahve pişirisin kendine ...Keyif almayacağını sanırsın,aldığın keyif şaşırtır,hayatta bundan böyle hiç bir şeyin sana zevk vermeyeceğine inanmışsındır oysa..
Demem o ki neler yaşarsan yaşa dünya döngüsünde dönmeye,hayat yaşanmaya devam ediyor...
Hayat Bu !
Acı ,tatlı bir sürü sürprizleri barındırıyor bağrında...Bizler yalnızca onun oyun taşlarıyız..Bazen şah,bazen piyon.Şah olduğumuzu şandığımız zamanlardada unutmamalıyız aslında oyunu oynayan biz değiliz sadece bize düşeni yapıyoruz.Yani oyuncu bizi nereye koyarsa orada oranın hakimiymiş gibi davranıyoruz...
Off çenem düştü gene.İşte hep böyle oluyor..Seni görünce çenem açılıyor.
Oysa ne söyleyecem hazır söylenmişi var deyip,al kopyala,çal yapıştır yapmak çok kolay geldi bana..
Evet beni sıkıştırmandan,çenemi tutamamaktan korktum.O yüzdendi sana gelmeyişlerim,seni es geçişlerim.Ama ...
Bir şey sormayacakmısın?Sadece sana gelmiş olmam bile yetiyor mu sana?Beni özledin öylemi?
Canım Hafizem ne tatlısın.Beni zorlamadığın için teşekkür ederim.
Hadi bundan sonra kaldığımız yerden devam edelim..
Birazdan çkmak zorundayım;yapacak işlerim var,erken olursa uğrarım.Şimdilik hoş çakal;kendine iyi bak..
Haa unutmadan..Hafize be ! İyiki varsın.