Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

KONUŞMA

_MMia_ 22 Nisan 2011 02:29

Hafizecim yaa !!
Sana nasıl gelecem bilemedim.Beni görecektin az önce.Car car car ..Bi çene bi çene...
Yok!Haklıysam konuşurum kimse susturamaz.Haksız olduğum durumlarda çıtım çıkmaz.Günlüğümsün bilirsin.
Haa uslubumu bozmam.Her zaman uslubun haklı olmaktan daha önemli olduğunu düşünmüşümdür.Ama bazen öyle durumlar oluyorki;içimdeki şeytan ya dal diyor ya da yol.
Yok be canım,benim ne işim olur katakullumlerle.Sorunumda olmaz ,işimde çok şükür onla bunla.Herkes işine baksın,işini yapsın isterim.
Malum iş,güç derken hafta arası arkadaşlarla fazla takılamıyoruz,tv sarmayıncada; şuraya geliyoruz biraz kafa dağıtmak,kaydadeğer yazıları iletmek,biraz emeğe saygı adına yorum yapmak,biraz yalnızlığı paylaşmak..Hadi hadi kıskanma en çok da senin için.Msn Happy
Arkadaşlardan,arkadaşlıklardan yana bir kaygım yok.Kimsenin adını sanını bilmezsin;yaşını başını,gözünü kaşını,yaşadığı ortamı,cinsini,cinsiyetini..Merakda etmezsin üstelik.Sen (yani ben)dahil herkes bir nick neticede.
Alınan verilen bir Allahın selamı....Saygılı,seviyeli olduktan sonra sohbette edersin,muhabbette.
Hayat paylaştıkça güzel...Ailemle evimi ekmeğimi ,yüreğimi paylaşırım;
arkadaşlarımla birlikte geçireceğimiz zamanları gezip tozmaları,sohbet sofralarını.Sevdiklerimle sevincimi,kederimi paylaşırım..
Canım ailemlede gezerim tabiiki.Aman Hafize nelere takılıyorsun.Unutturacan şimdi diyeceklerimi.Sadece arkadaşlarımla gezerek aileme ayıp etmiyormuymuşum?Dediğin lafa bak.Daha cumartesi gecesi hep birlikte tiyatroya gittik.Sadece ana,bacı ,gardaş değil kuzenler filan,maaile cümbür cemaat.Hangisine mi?Of ne kadar dağıttın konuyu."Evita"ya gittik tamam mı?Konusunuda anlattıracan mı?
Bildiğimiz Evita işte;sokak kadınıyken Arjantinin fırst laydsi olan kadının hayatı.On kez"Dont kray for mi Arjantina yı okudular değişik versiyonlarla...He kadında güzeldi,giysileride.Beğendim beğendim.Azıcık esnedim ama yorgunluğumdandır.Başka??
Anacım amma sordun!
Anladım ben seniii..Ah sen yokmusun! Asıl anlatacağım konudan uzaklaştırmak senin niyetin..
Alemsin Hafize.
Yok gülüm yok.Ne kafamı takarım,ne terbiyemi bozarım.Her taşın altında bit yeniği arayanlara da ne diyeyim.
Kişiye,kişiyi nasıl bilirsin ?demişler.Kendim gibi.demiş.
Biz kendimizi biliriz.Kafamız rahat.Bilmeyenler utansın.Msn Wink
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 729  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar