Ay evet Hafizecim seni de seviyorum ;ama ilk satırdaki söylemim sana değildi.
Seni seviyorum demek geldi içimden..Bir an içim doldu,taştı .Cümleler,aşk sözcükleri,sevda şiirleri yazmak istedim.Ağzımı açtım.Bu iki sözcük döküldü dilimden.Seni seviyorumm.
Adana ay yani Hafize çık aradan !! Bu ne kıskançlık şekerim yaa.Ne bu beni mi beni mi ??demeler.Seni de seviyorum,üstelik yeni de değil bu sevgi,adın Hafize olmadan önce yani sadece "sevgili günlük"kenden beri ...O zamanlarda dert ortağım,sırdaşım en yakın arkadaşımdın.Çok küçücüktüm seninle tanışdığımda.Neler neler paylaştık seninle
Komşunun sümüklü oğlunun beni her gördüğünde saç örgülerimi çekmesinin bana olan ilgisinden kaynaklandığını sen anlatmıştın bana.Her sabah kahvaltıda ne yediğimi,bütün gün neler olup bittiğini seninle payşlaştım.Okul yolunda karşılaşıp,kaçamak bakıştığımız mavi gözlü oğlanı gördüğümde nasıl heyecanlandığımı,yüzümün nasıl kıpkırmızı olup alev alev yandığını hep sana söyledim.Onu başka bir kızla gördüğümde nasılda ıslatmıştım sayfalarını göz yaşlarımla...Ve o kızın kızkardeşi olduğunu öğrendiğimde mutlulukla koştuğum gene sendin...Yeni öğrendiğim şarkıları yazardım sana;birlikte müzik dinlerdik,hayaller kuradık..Ahh ne günlerimiz geçti birlikte;sevinçlerim,hüzünlerim,çocukluğum,masumiyetim...Ben o günleri özledim.
Sana herşeyimi anlatırdım hiç sakınmasız,aramızda gizli hiç bir şey olmazdı..Senin tüm sırlarımı saklayacağını bilirdim.De....Bak şimdi aklıma geldi.Coğrafyadan kırık not aldığımda annem -Mavi gözleri düşüneceğine,mavi denizlerin anlatıldığı dersi çalışsaydın kırık not almazdın diye çıkışmıştı bana bir defasında.Şaşırıp kalmıştım merden biliyor diye.Sen hiç aklıma gelmemiştin.Müzevirmiydin sen Hafize?Benim sana anlattıklarımı annememi yetiştiriyordun ?
Ahh tabi ya !!!Annemin medyum falan olduğunu sanıyordum bende.Senden hiç şüphelenmemiştim.Ne safmışım yarabbim.Ayrıca iki saattir ne anlatıyorum ben?Seni seviyorum diye başlamıştım yazıya ...Devam ettirmedin,ilgiyi yine kendi üzerine çektin.Sen nasıl bir şeysin Hafize yaa??Napıcam ben senle.Sana burda anlattıklarımıda yetiştirmiyorsundur umarım ona buna.Bak kulağıma gelirse bozuşuruz.
Off gene dağıttırdın konuyu !
Şimdi izin verirsen,sana değil,ona bir şeyler söylemek istiyorum.
Ve diyorum ki...
Seni Çok Seviyorum.