Sabah şerifler hayrolsun mu desem,iyi gecelermi?
Yok hoca kulağıma okurkene gecesi falan kalmadı,Düpedüz günaydın saati..Gerçi sabah namazına kalkanlar dışında herkes geceye devam ediyor uyuyarak..
Yok ben namaza kalkmadım.Kandiller dışında ;beş vakite geçemedim henüz.Allah kısmet edince o da olur.Orucumu tutarım bak.Ama namaz...Onunda zamanı gelir elbet..
Allah Allaah;bu muhabbette nerden çıktı Eh hoca namaza diye okurken love story anlatmak gelmedi aklımıza tabii.
Bu uyku bölünmeleri nereye kadar?Nolcak benim bu halim be Hafize?
Vakitlice yatıyorum.Tabiki herkesin vaktinden geç benim vakitlicem gece yarısını geçiyor..Kitabımı alıyorum.Bir kaç sayfa okuyorum sonra....Horrr ;sabaha kadar uyu dimi.Nerdeee.Pat diye açıyorum gözümü.
Uyandığımda yağmur yağıyordu,ışıklarda kesilmiş.."Rüzgarlı havanın kuytusu,yağmurlu havanın uykusu "derler.Oh yağmurun sesini dinleyerek kaldığın yerden uyumaya devam et dimi.Nerdee..Yarım saat kadar uyanık yatıp elektrikler gelir gelmez fırladım.Bir bardak süt içtim buraya geldim.Biraz günlük okudum,biraz yorum yazdım.Sonra senle söyleşeyim dedim biraz..Bir buçuk saat sonra telefonum kalk borusunu çalacak.Ertelemelerle bu süreç bir saatten fazlaca uzayacak.Sonra yoğun bir iş günü.Acaba hiç yatmasammı.Şöyle güzel bir çay demlesem,kahvaltı masasını kursam....Yok bu saatte yemeğe alışık değilim,beni bozar.İyisimi yatağa döneyim ben elime yeni bir kitap alıp.Eskisi?Bitti şekerim.Poulo Cohelho nun "Elif"ini bitirdim.Eh fena değildi çok bayılmasamda...Şimdi "Nar-ı Aşk yada "İskender "arasında bir seçim yapmak durumundayım.Gerçi biraz daha burada takılırsam giyinip işe gitme vaktim gelecek.
Neyse tatlışkom.Ben gideyim.Hayırlı sabahlar Hafizem.Günün güzel geçsin.Senin ve herkesin.
Görüşürüz byy.
Toplam Yorum 1