Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Yasin Hayal’di gerçek oldu...YILMAZ ÖZDİL

_MMia_ 20 Ocak 2012 01:15

Yasin Hayal’di gerçek oldu...

İlker Başbuğ, örgüt lideri. Mehmet Haberal, örgüt üyesi.

Nedim Şener, örgüt üyesi.

Hanefi Avcı, örgüt üyesi.

Aziz Yıldırım, örgüt lideri.

*

Hrant Dink cinayeti?

Onda örgüt yokmuş.

*

Malum davalarda...

Zeus şüpheli şahıs.

Hitit Kralı telekulağa yakalandı.

Temel Reis

Kırmızı Başlıklı Kız

Bugs Bunny

Garfield gözaltına alındı.

Cinderella da...

Kabak arabasıyla kaçarken ayakkabısının tekini suç mahalline düşürdüğünü tahmin ediyorum.

*

Kurtuluş filmi

Ayşe Tüter’in yemek tarifleri

Zeki Müren kasetleri

Suna Kan konser biletleri

Mozart siidileri...

Türk marşı bestelemesinden belliydi.

*

Nutuk’a el konuldu, Nutuk’a!

*

Peki ya Hrant Dink cinayeti?

Onda delil bulunamamış.

*Ki, Alaattin’in Sihirli Lambası

bile delil olarak enselendi bu memlekette... Örgüt üyesi olmaktan içeri tıkılınca lambayı sıvazlamış Alaattin, hayırsever cin çıkmış, dile benden ne dilersen, üç hakkın var deyince... Alaattin hiç düşünmeden “imam, hatipli, avukat” demiş.

Yılmaz Özdil/Hürriyet
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 4816  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. Avatarı yok
    hepsi örgüt lideri üyesi yalandan tutuklandıda merak etmıyoda degılım kazılarda cıkan sılahlar patlayıcılar lavlar da yalan dıyelımde demesıne pekı toplu mezarlarda cıkan kemıklerı kım koydu.kımse koymadıda kım söledı burda toplu mezarlar var dıye leyleklermı söledı yoksaaaa.....o koymadı ben koymadım şu koymadı bu koymadı maymun hareketlerı gelıyo burda aklıma.ateş olmayan yerden duman çıkarmı.fizik kuralllarına aykırı degılmı...yazıya gelınce türkıye kaynarken ve böle durumlar varıken.. hadi haksız yere yatıyolar dıyelım dıyelımde Temel Reis
    Kırmızı Başlıklı KızBugs BunnyGarfield gözaltına alındı.Cinderella da...bu cizgi fılm kalakterlerı ılemı yorum yapılır.bu ne cıddıyetsızlıktır.bu ne lavabalılık bu ne lakayıtlıktır madem karsı duruş sergılıyosun olayı tiii ye alarakmı cevap verılır.toplumda mutlak bır tarafı sececeksın dıye bır durum sözkonusu kendınızı taraf yaptıgınız surece objektif olamazsınız.gören göz duyan kulak bıle yanılır derler.bu ınsanları ne kadar tanıyosunuzki onların reklamını yapıyosunuz.maşa oldugunuzdan haberınız yoktur ınsallah...ben ne o haklı ne bu haklı yorumunu yapıyorum.sadece ızleyıcıyım.benı ılgılendıren en çok tarafı toplu mezarlar bulunması..ve hiçbir cınayet asla delılsız olmadıgını bılıyorum...ayrıca ımam hatıplı dıyerek dalga gecılmıs buna cok kızdım ıste.ımam hatıp okulu ötekı okullardan hiçbır farkı yok sadece bu okulda farkı arapça ve kuran dersı verılıyo.bunun neresı ona batıyokı böle kelımeler kullanıyo...ınsanın hem dınını en ınce ayrıntısına kadar ögrenıp hem de dıger okullar gıbı aynı derslerı gormesınde ne gıbı bır bozukluk olabılırkı...islamıyet bu tip insanlarla tarıh boyunca mucadele ettı.böle ınsanlar hiç eksılmez ınsallah yoksa biz cennete nasıl girecegız... mmıa keske hafıze kadar anlayabılsen......hafize kendıne ıyı bak senı özlemekten asla vacgecmedım.....

Ziyaretçi 20 Ocak 2012 09:41
  2. _MMia_ - avatarı
    Ah efecim ah....
    Olanları görmezden gelmek,hiç birşey olmamış gibi davranmak benim elimden gelmiyor...Kötü çok kötü şeyler oluyor..Haksızlık,adaletsizlik almış başını gidiyor.Kulaktan dolma değil,gözümüze gözümüze sokulan gerçekler var....
    Yılmaz Özdil,esprili yazılarıyla olaylara parmak basan çok değerli bir gazeteci.Yalaka basının aksine gerçekleri büyük bir cesaretle gözler önüne seriyor...Tabiiki anlayana.(çizgi film kahramanlarını kullanması lâubalilikten değil,teşbih sanatını kullanmasından).
    ....................
    Meslek liseleri meslek kazandırmak için kurulmuş liselerdir.Mademki meslek lisesidir İmam Hatiplerde imam olmak isteyen gençlerin okuması gerekmezmi?İmamlarada ihtiyacımız var.Amaa amaç belli.Dar gelirli ailelerin çocukları bu okullarda okutulur;çeşitli olanaklar sağlanır,sonradaa...Bunlar hepimizin bildiği gerçekler...
    Neyse ya !Bana kalsa cevapda yazmayacaktım sana ama Hafize ısrar etti.Niyeyse?

_MMia_ 21 Ocak 2012 00:18