Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

SOHBET

_MMia_ 21 Şubat 2012 02:01

Eskiden,sen henüz bir defter yaprağı bense yeni yetmeyken karşında boş boş oturup melmel bakışmak sanki daha bir anlamlıydı...Kalemimi üzerinde dolaştırmadan önce arkasıyla tıp tıp sayfanda ritim tutmak,ardından ağzımdaki garip tatla kalemin gerisindeki silgiyi kemirdiğimi farketmek ve sonra derin bir nefes alıp günün olaylarını seninle paylaşmak...O zamanlar herşey daha dramatik,daha kocaman,daha coşkulu..Ve bir o kadar naif,bir o kadar masum,bir o kadarda kolaymış...Şimdi anlıyorum bunu Hafize.
Yazacak konu çok ama benim yazasım yok desem;ne işin var burda o halde git de uyu beni meşgul etme boşuna...
Demezsin biliyorum.Ama de.De de gidip yatayım.
Oturursam karşında laf lafı,laf sigara paketini yine...Açtı bile. Msn Sad
Sana konsantre olamıyorum zira valide yanımda,sohbete başladı yine sağolsun...Benim çocukluğumdan başladı,anneannemin gençliğine kadar geldi..Anılar anılar...Onyüzmilyonbin kere dinlemişimdir ama ne gam.O anlatmak istiyor,bende dinlemek mecburiyeti hasıl oluyor.Malum.Anaya ataya saygı esas olan.
Çok şekerdir bizim valide;bazen
-Anacım ben bunu biliyorum dediğimde(artık ezberledim demek haddim değil tabiikiMsn Happy)
-Tekrarından fayda umuyorum.. der.Anlatmaya devam eder.Eh bunun üstüne,susup dinlemekten başka çare kalmıyor haliyle Msn Happy
Sadece anılar değil,okuduklarını paylaşmaktanda,tv deki açıkoturumları izlemekten ve anlatmaktanda keyif alıyor.Özel haber muhabirliğime soyunduğundan ne gazete okumama gerek kalıyor ne de haber izlememe.
Pazartesileri Tv nin "of" günü.Eskilerden kurtulamayıp başıma yeni dizi sarmak istemediğimden tv yi açmıyorum .Valide de memnun bol bol sohbet ediyoruz.Bu akşam karşılıklı şiirler falanda okuduk.Ben Otuzbeş yaş ve Çanakkale Şehitlerine okudum en coşkulu sesimle.O 26 Ağustos,birde ablam için yazdığı şiiri.Paylaşırım bir ara güzel şiir Allah için.Ardından günah çıkardı benim içinde iki şiir yazmış ama ezberleyememiş,Şiirlerde kayıp.Özürler falan,suçluluk duygusu.Zannettiği kadar takılmıyorum aslında ama -Tabii ablam ilk göz ağrın dimii,benden kıymetli dimii alacağın olsun senin...diye acitasyon yapmaktanda geri kalmıyorum.
-Aşkolsun ikinizde kıymetlimsiniz,O ilk göz ağrımsa sende tekne kazıntımsın.Orkidemsin sen benimm.
-O sadece papatyan dimi.(Bu arada validenin bize taktığı nick neymlerimizi de öğrenmiş oldunuz)Neyse ben daha kıymetliyim en azından.Şair annem benimm.Gerçi bir şiirim bile yok adıma yazılmış ama Msn Sad
-Ay valla yazdım ,hemde iki tane..
-Yazmış olabilirsin ama duymadığım şiirin bana faydası ne?
-O anda meşgalem çokdu galiba,ezberleyemedim....
-Tamam annem tamam.Sorun değil.Bir yanak,bir gıdık öpiym geçer.Mucckks Ohh..
Keyiflendi,keyiflendik.Anneyi memnun etmekten daha memnun edici ne olabilirki hayatta zaten.Öyle değilmi Hafizecim.
Annemin aklına bir hikaye gelmiş anlatmaya başladı..Hikaye biter bitmez yatıyorum.İyi uykular canım .Byy
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 6126  Yorum 1  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 1

Yorumlar

1. diabloazul - avatarı
    Msn Happy

diabloazul 21 Şubat 2012 16:10